Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lisacımmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel şeyler yazmışsın öyle.
aynen katılıyorum.

selam kızlar,
bugün 77,100 ü görme mutluluğum kursağımda kaldı.
eşimin en yakın arkadaşının babası vefat etti, sabah izmir e cenazeye gideceğim. çok üzüldüm.
Allah kimseyi ölüm acısıyla sınamasın. AMİN.

yarın orada dukan amcaya ters düşmeyeyim diye kendime 12 tane köfte kızarttım, şimdi de fırında ekmeğimi pişiriyorum, bir de light yoğurdumu aldım mı yanıma yarını sağ salim geçiririm inşallah.
tabi yeterli yeşil çay stoğumu da yapmalıyım dimi ama.

uzuldum canim basiniz sagolsun.ama endiselenme bu senin programini,planlarini bozacak bisey degil.sadece alman gerekenleri tam olarak alamayabilirsin birkac gun ama sonra yine ayni sekilde devam edersin.

Kızlar bir alışveriş delisi geldiii :52::52:

Deli dediysem bir kot, birde mont aldım sadece.. Kot bedenim kesinleşti 28-30.. Marka ismi C ile başıyor (biiipp)
Ama üstler kafamı karıştırıyor yaaa.. Şu anorak montlardan denedim. 38 üstler olmuyor göğüsten dolayı benimkiler az büyük de.. :30:
Ancak 40-42 bedenler oluyorr..

Birde satıcıların şu salak salak; üzgünüm büyük bedenler çabuk bitiyor diye sırıtmaları var ya..
O 36 bedenlere yada S lere bir sığayım ben ne yapacağımı biliyorum.
İnadına herşeyi deneyip deneyip beğenmedim demezsem bana da winnie demesinler :1:

Bir daha hırslandım dukana sıkı sıkı sarılacağım birde yürüyüşleri uzatmayı planlıyorum..
Bu hafta balığı menüme alıyorum.. Onunla daha güzel zayıfanıyormuşşşş..

ayyy ne guzel bir zamanlar benimde bedenim 28-32 di kotta.o C ile baslayan benim tahminimse kesimlerini cok seviyorum cuk diye oturuyor ustume.ayy ne koca m...li insanlar var bu topikte :1:bizde yok anam.bilmiyorum en zayif halinleyken ustun kac bedendi ama onlar biraz zor gider :18:ama 40 a girersin uzulme..baligi simdiye kadar eklememen hata olmus benim en buyuk protein kaynagim balik.cesit cesit yapip yiyorum tavsiye ederim.:34:

ayyy ne guzel bir zamanlar benimde bedenim 28-32 di kotta.o C ile baslayan benim tahminimse kesimlerini cok seviyorum cuk diye oturuyor ustume.ayy ne koca m...li insanlar var bu topikte :1:bizde yok anam.bilmiyorum en zayif halinleyken ustun kac bedendi ama onlar biraz zor gider :18:ama 40 a girersin uzulme..baligi simdiye kadar eklememen hata olmus benim en buyuk protein kaynagim balik.cesit cesit yapip yiyorum tavsiye ederim.:34:

Ya aslında bluzlarda yaka V ise M bedene sığıyorum da.. Montlar falan kapanmıyor.. Birde eskiden zayıflayınca küçülürdü kendileri ama dukan amca ile neredeyse hiç küçülmedi diyebilirim :26:

Ölçü veriyorum lisacım şu aralar 38-C oluyor fakat evlenmeden önce 36-C gibiydi.. Bilemiyorum iyi mi kötü mü..

Neyse dukana bağlayayım yine konuyu.. :1:

Balık derken konserve ton yiyordum ama ağılıklı tavuk yada dana kıyma tüketiyorum.. İşe götürmekte kolay geliyor..

Bu hafta gidip taze somon falan alıp ağırlığı balığa vereceğim, bakalım tartıya nasıl yansıyacak..

selam kızlar,
eşimin en yakın arkadaşının babası vefat etti, sabah izmir e cenazeye gideceğim. çok üzüldüm.

yarın orada dukan amcaya ters düşmeyeyim diye kendime 12 tane köfte kızarttım, şimdi de fırında ekmeğimi pişiriyorum, bir de light yoğurdumu aldım mı yanıma yarını sağ salim geçiririm inşallah.

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

selam kızlar,

Canım başın sağ olsun çok üzüldüm..

selam kızlar,
emzirenler dukan yapabiliyomu:26:
şu fazlalıkları atmam lazım artık:27:

merhabalar,

birkaç arkadaş konu dışı konuşmuşlar diye uyarı aldılar sanırım. geçmiş olsun diyeyim. bir dönem bizde de benzer sorunlar olmuştu ve buranın paylaşım için tek yer olmadığını bize hatırlatmış oldular. iyi oldu yani:)

Hergün buraya koşup yazışırken şimdi haftada bir uğrar oldum.

ama girip bir merhaba demek iyi oluyor.

bu sabah 88.1 idim. ama bugün dukan dışı şeyler yedim. kötü örnek olmamak adına hatalarımı paylaşmak istemiyourm. ama yarın normale döneceğim.

bu arada 12 gündür callan yapıyorum ve tavsiye ederim. özellikle problemli bölgelerin küçülmeisnde işe yarıyor. basenlerimin sıkılaştığını hissediyorum. pantolonumun diğer bölgelerinde değişim yokken basen kısmında bollaşma gözle görülüyor.

callancı azradan sevgiler:)

hosgeldiniz bayanlar:)

bugun iltifatlari kabul ettim cok zayiflamissin dediler. kardesim her hafta gorusuruz, sanki bu hafta daha cok vermissin dedi. anlasilan tartida artiyi gorsemde incelme var bu hafta.

diyet basinda icine giremedigim kot pantolonu artik degistirme vakti geldi. alisverise gittik m bedenler oluyor artik. L bile olmuyor, xl giyiyordum daha once. mudo alisveris ceklerimi birlestirmedi sinir oldum o ayri konu da, onun disinda alisverise gitmekten hoslandim.

Bu dukan guzel degisiklikler yapiyor:)

kırk mbir kere maşallah canım. çok güzel kilo verdin sen. ben daha m bedene giremiyorum. 3-4 kilo daha versem olacak gibi:37:
ben 4 aydır alışveriş yapmıyorum :27::27: zayıflayınca çılgınlar gibi yapacağım.:27::27:

selam kızlar,

Atak yada saf protein günlerini yapamıyorsun bildiğim kadarı ile..
Kandaki üre artıyor ve buda sütüne yansıyor..
Ama güçlendirme tarzı ve Protein artı Sebze şeklinde uygulanabilir bir yapısı vardı..
Birde normal süt ürünleri tüketiliyordu bu dönemde sanırım..
Yanıltmış olmayayım kitabını tekrar gözden geçirirsen orada ayrıntılı yazıyordu..

Son düzenleme:
Ya aslında bluzlarda yaka V ise M bedene sığıyorum da.. Montlar falan kapanmıyor.. Birde eskiden zayıflayınca küçülürdü kendileri ama dukan amca ile neredeyse hiç küçülmedi diyebilirim :26:

Ölçü veriyorum lisacım şu aralar 38-C oluyor fakat evlenmeden önce 36-C gibiydi.. Bilemiyorum iyi mi kötü mü..

Balık derken konserve ton yiyordum ama ağılıklı tavuk yada dana kıyma tüketiyorum.. İşe götürmekte kolay geliyor..

Bu hafta gidip taze somon falan alıp ağırlığı balığa vereceğim, bakalım tartıya nasıl yansıyacak..

balık kesinlikle farkı fark ettiriyor
ben başığı hiç sevmem aslında ama haftada 1 gün fırında ızgara levrek ya da çipura tapıyorum
bir öğünde de mutlaka ton balığı yiyorum
gerçek şu ki balık yediğim zaman bağırsaklarım daha iyi çalışıyor.

merhabalar,

birkaç arkadaş konu dışı konuşmuşlar diye uyarı aldılar sanırım. geçmiş olsun diyeyim. bir dönem bizde de benzer sorunlar olmuştu ve buranın paylaşım için tek yer olmadığını bize hatırlatmış oldular. iyi oldu yani:)

bu sabah 88.1 idim. ama bugün dukan dışı şeyler yedim. kötü örnek olmamak adına hatalarımı paylaşmak istemiyourm. ama yarın normale döneceğim.

bu arada 12 gündür callan yapıyorum ve tavsiye ederim. özellikle problemli bölgelerin küçülmeisnde işe yarıyor. basenlerimin sıkılaştığını hissediyorum. pantolonumun diğer bölgelerinde değişim yokken basen kısmında bollaşma gözle görülüyor.

azracım sık sık ugra nolur...eskiler pek uğramaz oldu. gözlerimiz sizleri arıyor. :16::16:
ayrıca bugün ben de kaçamak yaptım braz. misafirim vardı.bir iki fıstık , bir ısırık börek, yarım tatlı :37::37:
yarına telafi edile, edilmezse tiz kellesi uçurula.....:18:

Atak yada saf protein günlerini yapamıyorsun bildiğim kadarı ile..
Kandaki üre artıyor ve buda sütüne yansıyor..
Ama güçlendirme tarzı ve Protein artı Sebze şeklinde uygulanabilir bir yapısı vardı..
Birde normal süt ürünleri tüketiliyordu bu dönemde sanırım..
Yanıltmış olmayayım kitabını tekrar gözden geçirirsen orada ayrıntılı yazıyordu..

karışık bişeymiş bu diyet galiba:26:

sanirim dogum falan yapmistin sen gogus olcunun bekarkenki gibi olmamasi normal bu durumda.ama onunde daha verilecek 8 kilo varya 8 kiloda yinede bir beden degisirler diye dusunuyorum canim.omuzlarin cok genis degilse onlarin buyuk olmasida seni iri gostermez varsin altla ust ayni beden olmasin.elbise falan alirken sorun olur gercide tek tek alt ust aldiginda sorun olmaz...

baligida aksam icin hazirladiginda biraz fazla hazirla ertesi gun oglenede yersin.mesela evet somon super oluyor ( firin kabinin altina biraz kalinca halka dogranmis soganlari yerlestir usutune somon dilimini koy .bir kapta bir domates rendesi,1 dis sarimsak,yarim limon suyu cok azda su karabiber,tuz,karistir ve baligin ustune dok ,firin kabini aliminyum folyo ile kapat 180 derecede 30 dakika pisir sonra folyoyo cikar bir kapta ceri domatesleri kekik ve cok az yag ile karistir sonra folyoyu cikardiktan sonra baligin etrafina domatesleri koy bu sekildede 15-20 dakika pissin sonra afiyet ile ye.cok guzel bir balik oluyor bu.saf protein gunlerindede domates rendesinide domatesleride koyma sogani aromasi icin koy yine,limon,su,karabiber karistirip baligin ustune dokup oyle pisir )

selam kızlar,
yapabiliyor ama farkli sekilde kitapta yaziyor o bolumu okuyun bence..

merhabalar,

evet o cezalilardan biride bendim :17:acikcasi dun cok kirilmistim hatta bende artik ugramamayi falan dusunmustum ama neyseki editorl ile yazisip konuyu tatliya bagladik.
callan i bende indirdim ama boylesine yavas bir sporla (dans gibi daha cok) nasil boyle mucizeler oluyor anlayamadim.izleyince hareketsiz SIKICI geliyor insana ama yapanlardanda inanilmaz ovgu dolu yorumlar gelince insan sasip kaliyor.

evet o cezalilardan biride bendim :17:acikcasi dun cok kirilmistim hatta bende artik ugramamayi falan dusunmustum ama neyseki editorl ile yazisip konuyu tatliya bagladik.
callan i bende indirdim ama boylesine yavas bir sporla (dans gibi daha cok) nasil boyle mucizeler oluyor anlayamadim.izleyince hareketsiz SIKICI geliyor insana ama yapanlardanda inanilmaz ovgu dolu yorumlar gelince insan sasip kaliyor.

Başlarda ben de senin gibi düşünüyordum. ama bir arkadaş sadece callan yaparak vücutta oluşan değişimin resimlerini gösterince başladım yapmaya. gerçekten etkili oluyormuş.

Başlarda ben de senin gibi düşünüyordum. ama bir arkadaş sadece callan yaparak vücutta oluşan değişimin resimlerini gösterince başladım yapmaya. gerçekten etkili oluyormuş.

peki gobek icinde ise yariyormu ?:26: ilgili topige bir bakayim bakayim ne diyor bunu yapan arkadaslar

ben göbek hareketlerini hakkıyla yapmıyorum. ama buna rağmen göbek kaslarım acıyor.

benim problemim daha çok basen ve bacaklarda:(
tamam canim bende iyice bir alici gozuyle degilde yapici gozuyle bakayim olaya :1:yapan insanlardan boyle seyler duymak insani motive ediyor .tesekkur ederim.iyi geceler..:16:

Lisaa tarif için teşekkürler.. Yarın hemen uygulayacağım.. Şimdilik iyi geceler..
Gidip uyumaya çalışayım biraz.. Dukan erken yatın diyor, saate bakın amamninn.. Öptüm hepinizii.. :16:

Arkadaşlar googleye callan yazdım ingilizce dil okulları geldi.Tam adını alabilir miyim?

Back
X