Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bir de kızlar ben yağsız peyniri %67daha az yağlı ve %1 yağlı yoğurt bulabildim olurmu

merhaba,dukana uygun peynir yok maalesef.eskiden aknaz vardı %2 ama onuda %4 yaptılar.yörsanın lorunu kullanıyorum ben.peynir yemek istersemde aknazı sıcak suda bekletip birazda olsun yağını aldıktan sonra yiyorum.ama sık değil arada... %1 yağlı yoğurt uygun evet.

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar :16:

Kaçgündür gördüğüm inatçı artıların nedeni çıktı ortaya.. Tabi birde sızlayan bacak kaslarının :1:

Kırmızılar pusu kurmuşlar erken teşrif ettiler efendimm :52:

Bu ay 28 günde geldi valla benim normal düzenime göre nededeyse 1 hafta erken..
Ama sevindim.. Gerçi perşembe bildirimine de artı çıkma olasılığım yüksek ama olsun..
Kırmızılar sonrası güzel düşüşler yakalayabiliyorum ben de :21:

Bu arada dün akşam hindi filetoları bir güzel bahartlayıp ızgarada kızarttım, dolaba attım.
Bugün sabahtan öğlen yemek için ince ince dilimledim, biraz peynir ve 1 kornişonu da doğrayıp hindi salatamı hazırladım hmmm.. :56:
Ay acıktım da artık yemeğimi yesem iyi olur :9:

Görüşürüz kızlar ben kaçtımm :54:

bu siteyi ve içindeki yardımsever insanları çok sevdem teşekkürler yanıtladığınız için

ya arkadaşlar ben bisure tartılmasam olmaz mı acaba?:1: çunku bende negatif etki yapıyor o.nasılsa zayıfladım diye başlıyorum yemeğe. :5:
tartılma tabi öyle negatif etki yaratıyorsa sende... Ama ihmal de etme hergün yerine mesele 3 güne bir tartıl sabahları herşeyin en iyisini kendin için kendin bilirsin :1:

kızlar ben de başlamayı düşünüyorum hele şu hayat bi düzene girsin, gitmece gelmece işlerim var. onlar biter bitmez 17 şubat pazar günü katılıyorum aranıza. şimdiden de abur cuburu ekmeği falan kestim. umarım kolay olur benim için. tek sıkıntım yulaf kepeği, kıbrısta bulamıyorum marketlerde.
Tatlım biraz masraflı olabilir ama gurmenet diye bir site var tararsan google amcadan hemen önüne çıkıverir ordan bulabilirsin bazen kampanyaları falan oluyor. Birde büyük marketlerde oluyor hiper süper marketlerde ama bulamıyorum demişsin onun için hiç yorma kendini netten sipariş ver 3 paket ver o zaten uzun bir süre seni götürür. Birde süt tozu ve tatlandırıcı stoğunu da hazırla şimdiden burda uydurmasyon veya takip neticesinde elde edilen birsürü tarif bulacaksın aklında kalmasın:34: midende kalsın :)

Ben üç gündür dukan dieti yapıyorum. Bugün vücudumda aniden kabarmalar ve kızarıklar başladı tabi kaşıntı eşliğinde. Hemen doktora gittim. Tam olarak neden kaynaklandığını söyleyemediler fakat aşırı yumurta tüketiminden olabilirmiş. Krepti, ekmekti, kekti, omletti derken üç günde 20 yumurta kullanmışım. Süt tozununda alerjen bir madde olduğunu belirtip diyeti bırakmamı söylediler. Açıkcası ilk kez 3 günde 3 kilo verdim, pek bırakmayı düşünmüyorum ama biraz endişelendim doğrusu. Buradaki arkadaşlardan daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa nasıl çözdünüz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Benimde olmuştu lekelenmeler ve kaşıntı, hatta yüzümde çok yoğundu sivilce gibiside vardı özellikle dudak kenarlarında birde yanaklarımda çıkmıştı yumurtayı kesince kendiliğinden gitmişti hatta buraya da çaktırmadan şöylece bir yazmıştım ama önem vermedim tamamen yumurtayla alakalı bence ama sen yine bir test falan yaptır belki başka birşeydir.
merhaba kızlar kitabım geldi ve bugun atağımın 2. gunu dukan amcamız bizim yemek damağımıza pek uygun değil garip garip menüler ama sizinkiler daha iyi nerden buldunuz bunları gerçi kitabı daha bitirmedim bakalım

bir de kızlar ben yağsız peyniri %67daha az yağlı ve %1 yağlı yoğurt bulabildim olurmu

Canım dukana alışa alışa uydurmasyon pek çok tarifimiz oluyor eeee birde paylaşıyoruz bunları gani gani tarifler dolanıyor ortalıkta bak Lisanın hindisi falan o birde her zaman derim kendi gibi güzelleştirmeye çalışıyor yaptıklarını eeeee on üzerinden 9 oluyor birini neyden kırdım ee bir tadımlık gönder be lisam can çekiyor hem Dukana uygun hem harika görünüyor. Şu ana kadar benim atmasyonlarımı isim olarak vereyim (gerçi bunların tarifi simlanın sitesinde de var ama kendi damak tadıma göre oranlarıyla oynuyorum), hünkar beğendi, protein salatası(bu benim tarifim), browni (bu benim tarifim), muhallebili dukanella(bu benim tarifim), beyaz buding, mahlepli ekmek(bu benim tarifim), lorlu krep, yaş pasta(bu benim tarifim), havuçlu kek(bu benim tarifim), baharatlı bal kabağı(bu benim tarifim) :34::34::34: yani işin içine girince sende yapacaksın merak etme ısınmana bak.... Yağsız peynir için light peynir tüketiyorum ben çok çok yağsızını göremedim bende çok etkilemedi benide ama yoğurdun tamam o olur canım.

Merhaba hanımlar...
Ben yörsanın yogurdunu kullanıyorum... peynırde bulamadım o yuzden mandıradan yagsız lor dıye alıyorum baska sansım yok...
Bırsey danıscam sıze bu sutlerde yogurtlarda oran %2 yı gecmıcek ya hani hep 100 gr da %2 ya da %1.5 yazıyor farketmıyor degıl mı...
Bırde seyirimin 1.haftası doldu ve bır hafta boyunca gr oynamadı... Bu sabah -100 gr gordum... 1 hafta duraklamadan sonra bu kadar beklemıyordum acıkcası
sızce normal mı devamı gelır mı?

Arkadaşlar bir şey soracağım... Surumi bu diyette yenilebiliyor hatta gurmenette de dukan ürünleri kısmında görmüştüm. Dün markette Surumi paketini görünce alıp deneyeyim diye düşündüm ancak huyumdur sürekli paketin üzerinde yazan ''içindekiler'' kısmını okurum. içindekilerde; buğday nişastası, patates nişastası yazıyor. Şu anda seyir evresindeyim ve bu diyette sınırlı izinlerde sadece ''mısır nişastası''na izin veriliyor diye biliyorum. Bu şartlarda Surumi buğday ve patates nişastası içeren bir ürün olarak nasıl serbest ? Kullanan var mı daha önce ?

Merhaba hanımlar...
Ben yörsanın yogurdunu kullanıyorum... peynırde bulamadım o yuzden mandıradan yagsız lor dıye alıyorum baska sansım yok...
Bırsey danıscam sıze bu sutlerde yogurtlarda oran %2 yı gecmıcek ya hani hep 100 gr da %2 ya da %1.5 yazıyor farketmıyor degıl mı...
Bırde seyirimin 1.haftası doldu ve bır hafta boyunca gr oynamadı... Bu sabah -100 gr gordum... 1 hafta duraklamadan sonra bu kadar beklemıyordum acıkcası

Ben de 10 acaktan beri bu diyeti yapıyorum ve atakta verdiğim 1 kg ile kalmıştım bugün 1 kg daha verdiğimi gördüm. Benimde uzun sürdü kilo vermem. Vücut direniyor sanırım ama mutlaka direnci kıracaksın sakın bırakma. En sonunda gidecek o kilolar :)

merhaba,dukana uygun peynir yok maalesef.eskiden aknaz vardı %2 ama onuda %4 yaptılar.yörsanın lorunu kullanıyorum ben.peynir yemek istersemde aknazı sıcak suda bekletip birazda olsun yağını aldıktan sonra yiyorum.ama sık değil arada... %1 yağlı yoğurt uygun evet.

peynirsiz hayat nasıl geçiyor ben en çok peynirde zorlanıyorum
yağlı peynir hiç yemiyor musunuz
o az yağlı aknazı yerken ne kadar tüketiyorsunuz

peynirsiz hayat nasıl geçiyor ben en çok peynirde zorlanıyorum
yağlı peynir hiç yemiyor musunuz
o az yağlı aknazı yerken ne kadar tüketiyorsunuz

açıkçası peynirsiz hayat helede zeytinsiz hayat pekte kolay geçmiyor:)

ama hiç yemiyorum.%4 yağlı peyniride 3-4 ince dilim yiyorum...

Merhaba hanımlar...

vereceğiniz kilo azsa biraz daha yavaş ilerlenebiliyor.birde diyet geçmişiniz önemli.vücudunuz diyetlere alışıksa direnecektir bir süre.

Arkadaşlar bir şey soracağım... Surumi bu diyette yenilebiliyor hatta gurmenette de dukan ürünleri kısmında görmüştüm. Dün markette Surumi paketini görünce alıp deneyeyim diye düşündüm ancak huyumdur sürekli paketin üzerinde yazan ''içindekiler'' kısmını okurum. içindekilerde; buğday nişastası, patates nişastası yazıyor. Şu anda seyir evresindeyim ve bu diyette sınırlı izinlerde sadece ''mısır nişastası''na izin veriliyor diye biliyorum. Bu şartlarda Surumi buğday ve patates nişastası içeren bir ürün olarak nasıl serbest ? Kullanan var mı daha önce ?

Surumiyi 8 bara kadar tuketebiliyoruz, biliyorum icinde nisasta var, ama sinirlandirilmasinin nedeni nisasta degil tuz miktari. Cok fazla nisasta icermiyor.

dukandiyettariflerim sitesinde, surumi cips tarifi vardi, diyetin basinda, pis seylere aserirken cok iyi kurtarici oluyordu. Artik pek aramiyorum cips falan:))

Ablam cok guzel balik corbnasi yapti. Dukan icin uygun, lezzetyli vew cok doyurucu bir corba oldu. Herkese tavsiye ederim.isteyenlere tarif vewrebilirim

Balik corbasi
1 adet ithal uskumru
Tane karabiner
2 karanfil
1 limon tuz
1 kuru sogan
Defne yapragi biraz hasla
1 patates,1 havuc ,1 kerevizi rendele Mantara ince ince dogra
1 kasik tereryag siviyag 2 kasik unu kavur. Sonra rendelenmis malzmeyi kat. Biraz kavur.balik suyu ve sicak su ekle. Baligi didikle dereotu ekle.

İki arkadaşımın bu diyeti yaptıkdan sonra eklemleri ağrımaya başladı. Başkalarında da olmuş. Hiç bu deneyimi yaşayan varmı?

Aaaa...Neden olabilir ki acaba ? Bende şimdiye kadar öyle bir şey olmadı ancak iki gündür gün içinde öyle fazla efor sarfetmemiş olmama rağmen sanki çok yorulmuşum gibi deli gibi bir uyuma isteği ve uyanamama problemim oldu da durumu diyete bağlamak aklıma gelmedi nedense :) Bilmiyorum böyle benim gibi olan başka biri var mı ?

Eklem ağrısını diyete bağlayacak olursak ne etkilemişte böyle bir şey olmuş olabilir ki sizce ?

kızlar duraklama yaşıyorum. dukandan önce de yaşıyordum. 3 hafadır 57 nin altına inemedim. bi 58 lere çıkıyorum bi geri iniyorum ama 57 nin altına inemiyorum. :14: her yolu denedim. şuanda yumruk harekatının 2. günü bitti. ilk gün yine bi değişme olmadı 100 gr bile eksiye inemedim. bugün 1 saat yürüyüş ve dukan egzersizlerine ek olarak 30 dk julian michaels in 30 days videosunu uyguladım. yeşil çay da içiyorum, suyu da aksatmıyorum. yarın da eksiye inemezsem ne yapacağımı bilmiyorum. şaştım kaldım artık. kilo vermeyi geçtim verdiğim kiloları almaktan korkar oldum.

lütfen bi bildiğiniz varsa yardımcı olun. :5:

kızlar duraklama yaşıyorum. dukandan önce de yaşıyordum. 3 hafadır 57 nin altına inemedim. bi 58 lere çıkıyorum bi geri iniyorum ama 57 nin altına inemiyorum. :14: her yolu denedim. şuanda yumruk harekatının 2. günü bitti. ilk gün yine bi değişme olmadı 100 gr bile eksiye inemedim. bugün 1 saat yürüyüş ve dukan egzersizlerine ek olarak 30 dk julian michaels in 30 days videosunu uyguladım. yeşil çay da içiyorum, suyu da aksatmıyorum. yarın da eksiye inemezsem ne yapacağımı bilmiyorum. şaştım kaldım artık. kilo vermeyi geçtim verdiğim kiloları almaktan korkar oldum.

lütfen bi bildiğiniz varsa yardımcı olun. :5:

Seyir evresinin sonlarında mısın şu anda ?

hayır seyirin henüz 2. haftasındayım. :26: ama duraklamam dukandan önceye dayanıyor.

Aaaa...Neden olabilir ki acaba ? Bende şimdiye kadar öyle bir şey olmadı ancak iki gündür gün içinde öyle fazla efor sarfetmemiş olmama rağmen sanki çok yorulmuşum gibi deli gibi bir uyuma isteği ve uyanamama problemim oldu da durumu diyete bağlamak aklıma gelmedi nedense :) Bilmiyorum böyle benim gibi olan başka biri var mı ?

Eklem ağrısını diyete bağlayacak olursak ne etkilemişte böyle bir şey olmuş olabilir ki sizce ?

İlk zamanlar birden protein yüklemesi ve süt ürünlerini normale göre fazla tüketim, uykuya sebep olabiliyor. Bende 2 gün sürmüştü, kimisinde atak boyunca sürüyor.

Back
X