Selam kızlar... uzun ve bir aradan sonra listeye katılmayı istedim... Motivasyonum yeterince diplerde ama hala pes etmedim...
Elde olan olmayan nedenlerde seyir uzadıkça uzuyor...
Bakalım sonum ne olacak :26:
yaklaşık 1 aydırda aynı kiloda yaşıyorum...
Delycanım sevgiler benide ekler misin bu hafta yeniden listede olmak bana iyi gelecek..
herkeslere bol -'li bi gün olsun...
[TABLE="width: 218"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 290, bgcolor: transparent"]Başlangıç; 22 Ağustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Başlangıç kilo: 80,9 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Hedef Kilo; 65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Geçen hafta; 71,4 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Bu hafta; 71,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Fark; -100 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]Boy: 164 cm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Allahımm birde tablo yapmış ..çalışmış..yani takdır etmemek elde degil vallahi
Merhaba dukandaşlarım
Geçen hafta kilomda oynama olmamıştı ama şimdi çok mutluyum
Yaşasın Dukan, Yaşasın, Yaşasın topiğimiz... ve Şimdiden teşekkürler eline sağlık dely (hedef kilomu 58 yaparsan sevinirim, olmazsada sorun değil )
07.03.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 73.2
Bu Haftaki Kilo: 70.6 kg
Bir Haftalık Değişim: 2.6
Kalan Kilo: 12.6 kg
Toplam Giden: 4.4
[FONT="]Boy: 1.60 [/FONT]
canım farkın -300 gr.yazarken hata olmuş sanırım
gündüzleri pek görünmüyon güccük fare.benden 4 gün sonra başlamışsın ammmmaaaaa bana800 gr fark atmışsın.helehele birde haftada 2.6 kg vermiş.genç olmak vardı.böyle pıtır pıtır döküyorsunuz.neyse nazar deymesin maaaaşşşşallah
Amiiiiin canım.bana ihtiyacı olan 3 sıpam birde kocam var.Allah eksikliklerini vermesin.
42 yaşındayım tatlım.yemek benim çocukluğumdan hobim.birde damarda yörüklük olunca hamuru havada çevirerek bile açarım.ama şimdi diyetde olunca sevdiğim şeylerden bazılarını uydurmaya çalıştım.çakmaları gerçeğinin yerini tutmasada gidiyor işte.hamuru sevdiğim için içerisinde hamur olanların çevirisini yaptım.aslında hepiniz yapabilirsiniz.bayanları okuyorumda enfes şeyler deneyen var.
hoşgeldin tatlım umarım sende başarırsın
oy oy oy .Napiyim unutkanlığım tavan bi tane excel tablom var onu takip ediyorum hayır gidenlerde öyle kilo kilo değil gram gram ama olsun
Bideee Zemmufff kuzum ben senin dip notlarını özenle takip ediyorum... Zencefil zerdaçal tarçın olayını uygulamaya çalışıyorum...
Narçiçeği aldım onuda gün içerisinde içtiği suya takviye yapıyorum... Yeşil çaya devam...
20 gerçekten süper..tebrık ederım canım..yaptıgımız kaçamaklar ciğerımı tırmalar evresını atlatmış bulunuyorsun demekkıBildirim
Delycim gecen hafta bildirim yapamadim ama ayniydi kilom.
Baslsma 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Gecen hafta 78.7
Bu hafta 77.2
Giden 1. 500
Toplam 13.8
Sağol ablacığım. Geçen hafta aynıydım ondan bu hafta hepsi bir gitti. Bu hafta çok yoğunum fuar haftamız ondan giremiyorum şu aralar eskisi gibi. Ancak yediklerimi yazıyorum girip. Bu hafta hemen geçsin istiyorum...
Merhaba kızlar..Bol eksili bildirimler. Bugün ve haftaya da saat 3'e doğru çıkacağım için 2,5'tan sonra bildirenleri listeye yazamıcam. İdare edin ve acele edin
Bu arada ben yine 59,8 oldum. Dün gece geç yedim ondan heralde. Yoksa dün 59,2'ydim
İyi günler mutlu günler herkeseee
diyorum ya yaşım 42 ama içimdeki 18 lik tatlım.yaş büyüsede içim genç evelallah.sadece bana göre 20 ile 35 yaş arası daha genç.şimdi onlarla kendimi bir tutmam uygun olmaz.yaşlı olduğumdan deyil tecrübe.heyecanlı heyecanlı yazıyorlar.değişik şeyleri kafaya takıyorlar bebek shibi olmak isteyen yani doğuran işte bunlar benim yaşıma göre genç işi.neşeliyimdir.yaşımı göstermem 19 yaşındaki kızımı görümcem sanıyorlar.sadece şu kiloları versem sağlığım açısından iyi olacak.birde kiloma inanamıyorlar.söylüyorum şaka sanıyorlar.yani gencim güzelim daha ne olsun.kızım zaten bana sen başkalarının annesi gibi deyilsin der.azıcık uçuk azıcık kaçı.beni benim ağır abi olan kacam firenler.yani işte böyle bir donbul deyzeyim.hayallah sen 42 yaşındamıydın:)))
bende donbul deyze donbul deyze deyip durdukça seni 50 falan sandıydım...
42 de yaşmı ayol,daha gençsin gençççç...sadece hayatın sorumluluklarını biraz önce ele almışsın..... zayıflayınca birde bak gör kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?