- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
eksik varsa bugünlük, ve haftayalık, idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:
arkadaşlar bir kişiyi daha dukancı yaptım...:)
benim biriciğim,tatlım,arkadaştan öte dostum,kardeşim dile kolay 19 yıllık dert ortağım atak yapıyor şu an.tek korkusu okulda-öğretmen kendisi- ikisi birada nescafe ile kaçamak yapabileceği.burdanda bahsettim kendine aramıza katılır yakında...
çok guldum buğday tanesi Rabbımde senı güldursun güzel kardeşim..blog kullanıcısının yazısını paylaştım ya ınan çok duygulandım okurken aynen hıslerımı yansıtıyordu..biran önce ama sağlıkla kurtulmak istıyorum kılolardan ve herkes kurtulsun istıyorum..daha deneyecegım 2 -3 yöntem daha var onlarda işe yararsa paylaşıcam kardeşim..mucizevi paylaşılmayan yöntemler 2 .seri
ben de öğretmenim ve ikisi bir arada kahve içiyorum hep yasak mıydı yoksa?eğer öyleyse atakta az vermemin sebebi ortaya çıktı
yasak tabi... bak benim gibi dukanda master yapan bir arkadaşın olsaydı ennn baştan bilirdinyanına küçük paket süt götürebilirsin,nescafe içerken kullanmak için
çok tatlısın
hemen her gün içtim 2 si 1 arada ama evdeyken light sütü katıyordum.çok üzüldüm ya.keşke sorsaydım sana..
yukarda bi soru sormuştum tekrar sorayım seyrin ilk günü yarın.ne şekilde önerirsin üstad sp ve ps yi
çok tatlısın
hemen her gün içtim 2 si 1 arada ama evdeyken light sütü katıyordum.çok üzüldüm ya.keşke sorsaydım sana..
yukarda bi soru sormuştum tekrar sorayım seyrin ilk günü yarın.ne şekilde önerirsin üstad sp ve ps yi
ben de arkadaşın önerisiyle dün almıştım 3 dilim de yedim siz deyince baktım evet patates nişastası varmış.demekki benim kzılar yiyecek.
.
.
.
yarın seyir devresine başlıyorum kitap elimde var ama sizin öneriniz nedir 5+5 mi 1+1 mi.bazıları 5+2 yapıyordu.kafam karıştı
kizlar bende yaklasik 1 aydir bu diyeti yapiyorum..arada bir kacamaklarimda oldu
ama yinede 6 kilo verebildim.
dün kacamagim olmustu tartida + gösterdi bu sabah.. bugünde sp yapacam dedim ama yapamadimbugünde yedim yani
kendimi okadar kötü his ediyorumki diyete tekrar baslayamayacagimdan korkuyorum
ne yapip ne edip yarin kendime ceki düzen vermem lazim
sizce yesilcay icsem azda olsa yardim edermi..
Atağı 5 gun yapan arkadaslar, 5 gun sonunda ne kadar kılo verediniz ???
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende kilozedelerdenimyaza düğünüm var ve karar verdim dukana başladım bugün atak evresinin 5.günüydü en son sabah tartıldığımda 2 kilo gitmişti.burası çok hoşuma gitti güzel paylaşımlar yapıyorsunuz.insanın kendine yol arkadaşalrı bulması kadar güzel bişey olama herhalde tek başına yol katetmek diyeti zorlaştıran kısım olsa gerek :) yarın seyir evresine başlıcam 1+1 mi yoksa 5+5 mi hangisini öneriyorsunu?birde ben atak evresinde light ayva suyu içtim sizce yanlışmı yaptım:44:
hmmm unutmayım markasını onuda denerim bitinceben pek makyaj yapmiyorum, ama kardesim cok ilgilidir o yuzden bana kozmetik alisverisi yaptirip duruyor.
lancome'un hypnose waterproof siyah maskarasi vardi, ama tabi uzerinden sene gecince yapis yapis bir sey oluyor. benim makyaj hep aktigindan waterproof kullanmak zorunda kaliyorum, ama cikarmak dert oldugundan kullanamiyorum sonunda.
simdi yves saint lorentin waterproofunu ismarladim, dokusu cok guzelmis cok begendim, ama kahverengi gondermisler saskinlar surerim falan dedim ama kirpikleri yokediyor:).
en son denemek icin max factorun masterpiece maxini aldim, o waterproof degil ama akmiyo, gercekten vadettigini yapan maskara buldugum icin cok mutluyum:)
neyse cok dukan disi oldu, bari uyari almayayim da kilo bildirimimi de bu mesajda yapayim.
Baslangic kilo 84kg
Baslangic tarihi 9/7/2012
gecen hafta kilo 64.4
bu hafta kilo 63.8
Boy: 1.62
evet yaa patates nişastası yazıyo :44:arkadaşlar jambon,sosis vs alırken yağ oranının yanında içeriğinde patates nişastası var mı ona bakmak gerekiyor.
Tebrikler kızlaaaarr
Eki Görüntüle 650566
eksik varsa bugünlük, ve haftayalık, idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?