79 kiloya kadar çıkma başarısınız göstererek şok olan ben sonra düzenli beslenme sayesinde tam 63 kiloya kadar düştüm yavaş yavaş herkes çok şaşırdı çok da sağlıklıydım sonra stresli bir dönemimde tam bir ayda7 kilo birden alıp 70 e çıktım şimdi isyan edesim varnası aldım ben ya :26: teyzem geldi kendisi 63 yaşında ve dukan diyeti ile çok rahat 10 kilo vermiş çok da güzel olmuş yapıcam ben de karar verdim ama nası başlıcam napıcam bilmiyorum bana yardım edin
![]()
cnm ilk olarak kitabı oku (atak sayfasını okuyup diyete başlayabilirsin atağı yaparkende seyiri okuyabilirsin)sonra diyet alış verişine başla alacağın yağsız ürünlerin bile yağ oranlarına bak en yağsızını almaya çalış et(janbon füme vs) süt yoğurt için en fazla %2 yağlı olanları sınırsız tüketebiliyorsun çünkü %10 kadar olanlarda günde 30gr, yulaf kepeğinide almayı unutma ister kk'da ister nette dukan diyetine uygun yemek kek pasta tatlı ekmek tarifleri var onlardan yararlanabilirsin diyete başlamadan önce dukan testini çöz atağı kaç gün yapacağını öğrenmiş olursun