Biz biraz salmıstık dukani simdi biranda gelip hosgeldiniz diyemezdim

en iyisi bizde hosgeldik sizde hosgeldiniz :) yok canim stevia bayadir var piyasada hatta bu bir bitki evde kendinin bile uretebilecegi cinsten bir tatlandirici ama sanirim o bitkiyi bulmak biraz zor yapraklarini kaynat kurut gibi asamalri vardi zamnainda baya arastirmistim :) ama acılıgından oturu cekinip hic denemedim
Canim benim haftada 1 -1.5 zaten cok iyi uzmanlar bunun fazlasinin zararli oldugunu soyluyor birde biz yagdan veriyoruz daha da etkili fazlasi kesinlikle hem sagliksiz hemde geri alinabilecek turden olur .hic moralini bozma gayet iyi veriyorsun bence belki dukan olmasaydi haftada 1 1.5 bile veremeyecektin evet mart ayi gozunde buyudu suanda farkindayim gercekten zor bir isi basariyorsun seni tebrik de ediyorum ama soyle dusun marta kadar sabretmez birakirsan eminim ki onumuzdeki diger senelerde baska baska diyetler yapacaksin ee hayatinin sonuna kadar surecek mi boyle bence marta kadar sabredip diger seneler rahat yasamak istiyorsan sakin birakma bu diyeti hadi marta 77 ile girdin ama sıkıldin o zamanda guclendirme yaparsin bir sure sonra 2. Bir dukan hakkinla 60a inersin yada hangi kiloya istiyorsan nasil olur bence yapabilirsin moralini bozma
Menun gayet iyi ah birde ben su tatlandiriciyi kesebilsem harika olacak
Canim burda da o marka yok simdi yazsak sana faydasi olur mu orda bulabilir misin :/ hangi ulkede yasiyorsun ? Neyin markasini ogrenmek istiyorsan sor yardimci olmaya calisirim :)
Kesinlikle lor peyniri olarak hepsini almayin bende yagsiz diye alcaktim birgun markada tahsil...oglu idi ama yag orani %19du sok oldum o yuzden almayin derim yuzde 19 ne demek birkac markada daha bu sekilde yag orani yuksek gordum .yorsan boreklik lor bizim icin uygun birde kaanlar lor bulabilirseniz bunalri tercih edin derim yada evde yapabiliyorsaniz en sagliklisi olur