Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, domates, light peynir, pastirma, sekersiz sutlu kahve
Oglen sutlu kahve ictim kizimi gezdirdim yarim saat kadar, banyo ettirdim, ev isleri derken vakit nasil gecti anlamadim acikmadim da
Aksam da bir kase tarcinli yogurt yedim
1 mil leslie ile.

Ekspres 1. Gün dün
Sabah 1 dukan krep lıght kaşar peynirli elma krom çayı

Öğle 2 yumurtalı omlet lıght kaşar 1 bardak ayran

Akşam tavuk 1 bardak ayran
Gece sütlü mistik çay maden suyu
Su 3 litre

Bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, light peynir domates
Arada sutlu kahve
Oglen kofte domates yogurt zero kola
Arada sutlu kahve
Aksam avuc ici kadar dana eti kusbasi

Yarim saat kadar yuruyus, leslie ile 1 mil

bende dünkü menümü yazayım;

sabah; 1 elma (wc sorunu için dukanı deliyorum)

ara; 1 şekersiz nescafe

öğle; tavuk haşlama, 4 yk yoğurt

ara; 1 şekersiz türk kahvesi

akşam;(17.00): fırın tavuk ama çok az, acı sos

yatmadan; 3 minicik salatalık

su:2 lt yakın

spor; 2,5 saat alışveriş merkezi yürüyüşü bebek arabasıyla (1 saati hiç aralıksız yürüme :))

kızlar selam..atak döneminde kaçar kilo verdiniz acaba?ve kaç gün yaptınız?

canım meraba, başlangıcım 70,6 idi benim, 3 gün atak çıktı ve ben 2,2 kg vermiş oldum, bilgine

Bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, light peynir domates
Arada sutlu kahve
Oglen kofte domates yogurt zero kola
Arada sutlu kahve
Aksam avuc ici kadar dana eti kusbasi

Yarim saat kadar yuruyus, leslie ile 1 mil

canım meraba, süper menü

dukanla isveçe yakın bi kg verebilirsin, ilk günler ödemi attığın için çokça gidicektir, bi diyetisyenle görüş, onunla başla hoşuna gitmezse verilen kilolar bekleriz dukana

Slm kızlar ben de yeni başlamak istiyorum yeni başlayacak olan var mı aranızda 5 Kilo fazlam var

Ekspres 2. Gün protein +sebze

Sabah dukan krep lıght kaşar lıght peynir domates salatalık çay

Öğle 2 yumurtadan lıght kaşar 3 dilim jambonlu omlet 1 bardak ayran

Akşam 3 çinekop (küçüktü) lıght peynirli salata zero

Su 3 litre

Canim baslangic kilolarimiz yakin aslinda..
Ben de 81.6 ile basladim normalde testte 6 gun vermisti ben 7 gun yaptim tatmin olmayinca, bir de ben yaklasik 4-5 sene once de yapmistim ondan dolayi da daha zor gidiyor olabilir, bu aralar cok stresliyim ve bebekten dolayi uykusuzum ondan dolayi da olabilir, pek yuruyus icin de zaman yaratamamistim ve ve ve benim diyet biraz da dis etkenler tarafindan surekli baltalandi bjnun da etkisi olabilir

canım meraba, başlangıcım 70,6 idi benim, 3 gün atak çıktı ve ben 2,2 kg vermiş oldum, bilgine

canım meraba, süper menü

Yaa menum cok guzeldi de bugun berbatti kimseyi yoldan cikarmamak adina yazmak istemiyorum. cok mutsuzum ve pismanim.. ((

Son düzenleme:
Ya kızlar ben dukanla verilen kilolar x2 geri alınıyor

Ben daha once uyguladim geri almadim canim. hamilelik dolayisiyla aldigim kilolari vermeye calisiyorum suan. kitabi okuduysan pierre in dediklerini uygukarsan alacagini sanmiyorum.
Sonucta hangi diyeti yaparsan yap diyet sonunda yeme aliskanligini degistirirsen kotu anlamda her turlu kilo alirsin. ister dukan ister karatay ister elma diyeti. sonucta vucut savastan cikmis gibi eski formuna kavusmak ister.

Açıkcası bazı yiyeceklerden maruz kalınca kilo verdikten sonra direkt istediklerime yöneliyorum abartıyorum geri o kiloları alıyorum.

Yaa menum cok guzeldi de bugun berbatti kimseyi yoldan cikarmamak adina yazmak istemiyorum. cok mutsuzum ve pismanim.. ((

bi kaç gün saf protein yap kuzucum, sınırlı izinlileri de kullanmadan ama.

Açıkcası bazı yiyeceklerden maruz kalınca kilo verdikten sonra direkt istediklerime yöneliyorum abartıyorum geri o kiloları alıyorum.

haklısın ama jun_misugi da dediği gibi hangi diyeti yaparsan yap illa ki yine de dikkat etmek zorundasın işte bi de dukanda kiloyu verip bırakmıcaksın işte güçlendirme-koruma evreleri önemli, ayrıca yulaf kepeği de çıkmıcak hayattan..

bende dünkü menümü yazayım;

sabah; 1 elma
ara; dukan ekmek, light süzme peynir, şekersiz nescafe
öğle; et haşlama, 1 parça köfte, bolca yoğurt
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam; 1-2 dal karnabahar, kıyma sote

su; 1,5 lt üstü
spor; akşam misafirim vardı yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…