sadeca yaptın mı lor kurabiyesi veya tatlısı, geri bildirimler nasıl?
ben light tüketiyorum limon sıkıyorum üstüne yanında taze nane yada roka offff harika oluyor.bazı şeyleri olduğu gibi yemeyin alternatif üretin belki seversiniz.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
sevgili phoenix sanırım sorduğun egzersiz eller kalçada yapılıyor :)))
forumda o kadar çok sayfa oldu ki belki arada kaynar diye tekrardan yazayım dedim uğraşmayasın sayfalarla :)))
kızlar bide evde ne tür spor alatleriniz var öğrenebilirmiyim.....en çok hangisinden randıman alıyorsunuz.....
benim koşu bandım var..kullandığım sürece süper randıman alıyorum..
yaptım canım:) sabah sabah onuda becerdim..benim lor sanırım tuzsuz değilmiş böyle tatlı tuzlu bişi oldu..ama soğuyunca gayet başarılıydı...kesinlikle deneyin arkadaşlar baya baya şerbetli tatlı yemiş gibi oldukbidahaki sefer tuzsuz lor kullancak o zaman mükemmel olcak:) bide sen şerbetini kaynatmışmıydın ben kaynattım bide içine limon sıktım şekerlenmesin die sanki gerçek şeker:) tekrar teşekkür ederim sayende tatlı yiyebilicem:)içindeki yulaf miktarı az lor bol olduğundanda baya yiyebiliriz...1 haftaya kadar regl olmam lazım bu noktada çok iyi oldu senin tarifin:)
seni yerler yerleeerr, seni ham yapar bu zillileeer, yaylanmadan yürüüüü yoksa günah bizden giiideeeer :87::87:
hihihhii içimden söyleyerek dans etmek geldi resmen bu iletinden sonra
teşekürler canım...çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
kizlar benide alin araniza nereden basliycammmm nasil basliycammmm
vermem gereken 3 yada 5 kilom varrrrr
gel tatlım gel hoşgeldin
canım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmezcanım bende rken çıkıyorum evden hazırlanıp çıkana kadar bile geç kalıyorum.dün ciğerle yoğurt yedim.bugunde kavurmalı yumarta ile yoğurt bilmiyorum yalnış mı yapıyorum ama...en hafifibunlardı..benimde bişeyler yapmam lazım...
yerim seni ya şekerim benim bayılıyorum senin bu enerjinebuna kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. bugüne kadar sürekli spor oldu hayatımda yüzme, voleybol, fitness, en basitinden badminton. ama bıraktıktan sonra o caaanım kaslarınız, vücudunuz eriyip bitiyor günden güne. aramızda kalsın benim baklavalarım vardı kikikiki
şimdi hepsi antipatik birer yağ torbası
hosbulduk cnm saolasinn napicam simdi ne yiycem o kadar cok sayfa varki okuyamam hepsini imkansizzzz
cok degil 3 kiloyadaraziyimm
çok tatlısın ya.bayılıyorum size moralim artıyor bu forumda.
canım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmez
yerim seni ya şekerim benim bayılıyorum senin bu enerjine
bu arada sizinle benim moralimi düzelten iki olay paylaşmak istiyorum:
1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum
canım akşam zamanın vardır sanırım akşamda hazırlarsın sabah kapları alır hemen çıkarsın :) dukanla çareler tükenmez
yerim seni ya şekerim benim bayılıyorum senin bu enerjine
bu arada sizinle benim moralimi düzelten iki olay paylaşmak istiyorum:
1. dün akşam iş çıkışı apartman yöneticisine ugradım aidat için. bir önceki gün ugradığımda evde annesi vardı yönetici yoktu. kadın beni daha önce görmüştü ama tanımamış
ogluna " dün bi genç kız geldi" demiş.. kilo vermek ne kadar gençleştiriyor işte düşünün. geçen de anlatmıştım size komşum benim buraya yeni taşındığımı sanmıştı ve kırk yaşlarında bi kadın arıyordu
2. si bu akşam ayın 25. evlenicek olan ablamın nişan ve nikahında giymek için elbise baktım. vee aldım... amaa kaç beden ?? sıkı durunn
36 ! evet 36 beden! park Br..vo dan aldım ve buranın kalıpları geniş biraz ama öyle bile olsa 36 beden giyiyorum demek çok güzel. gerçi fazlalıklarımı da gördüm kollar bacaklar odun gibi :26::26: ama eriycek daha da moralle yola devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?