valla canım ben bunu zamanında indirmişim pcnin bi köşesinde duruyodu hatta ilk indirdiğimde "amaaan bu çok eski video yeaaah işe yaramaz bu,bunlar çoktan yalan olmuştur dedim"

sonra bi araştırdım millet çatır çatır inceliyomuş bunla hayret dedim ama tipler harbi komik konsantrasyonumu bozuyolar

müzik desen o biçim,bebeciin dediği gibi kadın bol temasta filan yalnız hareketler fecii zor başladım ama yarım bıraktım her yanım ağrıyo şu an kolumu kaldıramıyorum

sen de canını sıkma yoliciik hepsi üst üste gelmiş olur öyle bazen ama merak etme bu da bi süreç ve geçecek sakın bozma moralini
hahhaa seksüü olcem tabiii parlak saksmavisi mayom ve dore saç bandımla damga vurucam

yada dur kız fosforlu yeşil de giyebilirim o da açar beniii

teyzelerin hepsi de chery chery lady olmuş zaten baksana hakkaten bol bol temaslı bi video ayy çok komikler konsantre olamıyorum yeminle hadi bu bahanesi olsun ama yapamıyorum ben o harreketleri yaa her yanım ağrıdı

şuraya göz atın:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
olsun canım sen devam et bi 4 kg verene kadar ekstra incelmiş de olacaksın gör bak o zaman birden nasıl farkedecekler..ayol ben 7 kg verdimm daha kimse farketmedi,bi yandan ii hadi diyorum demek ki çok da farkedilmiyomuş 7 kg fazla olan halim o kadar göstermiyomuşum demek ki..züğürt tesellisi benimkisi işte
oyy maşallah canım yine döktürmüşsün valla ellerine sağlık
hmm geçmiş olsunn, o zaman yeni diyetinizde başarılar dileriz
amiiin canım inşallah eksilelim ama ben de artış var yine deliriiciiim

ii geceler tatlım yat dinlen