Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarr :52: :84: yeni uyandım dün o güzelim yemekleri yemememim ödülü :65: tartıda 57.5 gördümmmmmm :64: :66: vallahi çığlık atasım var :1: dukan bana zaten ideal kilo 57.1 demişti, ama ben henüz bir vücudumda bir dirençle karşılaşmadım,seyire devam edicemm ,geçmişi okuyup geliyorum yanınıza :1:

sevgili dukancılar herkese merhaba

bu sabah 72,0 kg dayım.
aldığım +800 ün bir kısmını verebilmişim sadece.

1 günlük kaçamağın bedeli 1 hafta olur ma yaaa.:43:

65 olunca güçlendirmeye geçecektim,17 eylülde 63 bile olursun demişti Dukan amca,ama neler yaptığımı bilmiyor tabi :51:

19 ağustos-70 kg
2 eylül-68 kg olucam.kesin kararlıyım.tamamdır bitti bu iş,tutmayın beni :10:

evet yaa bendede oluyo o durumlar kafam kaldırmıyo bişeyi biri bişey anlatsa boğasım geliyo töbe töbee.aldın mı kız kocişinin gönlünü ramazanda küs kalınmaz çekerim kulaklarınızı sonra:60:

walla bütün gece limoniydi aramız benim yüzümden :( ama bugün sabah eve notlar bıraktım çıktım...öğleden sonra da çiko gönderticem eve(yarın d.günüydü zaten) düzelir inşallh :) belki de daha çok bozlulur ulein sen bana oruçlu oruçlu bunları göndererek işkencemi çektiriyosun diye :)

Ben de bir şey anlatayım da gülün
yaklaşık olarak 3 gündür aralıksız rüyalarımda pasta yiyorum
ama öyle bir güzel yiyorum ki anlatamam size
kan ter içinde uyanıyorum hığğaaa gitti diyet diye
sonra bi bakıyorum rüyaymış
resmen kendime işkence ediyomuşum
güçlendirmeye geçtim artık dedim ve rüyalar bitti
kendime ödül olarak dün akşam dondurma ısmarladım :1:
kahve dünyasını yoğurtlu dondurması valla çok güzel yaaa büyük boyu da ye ye bitmiyo :1:

oy yavruuummm kıyamam senin durum benimkindende kötüymüş:9: dondurma ödül mü yani ben hep yiyorum anaaamm yanlışımı buldum:9:

ayyy yaş pastaaaaaaa

ohhh aifyet şeker olsun..kız sen unutup magnum da lüpletirsin :9::9::9:
ay canım Allah kabul etsin,birşey olmaz korkma..keşke ben de unutup bi su içsem :)

kıs magnum hüpletmem ama sözde veremem:)

walla bütün gece limoniydi aramız benim yüzümden :( ama bugün sabah eve notlar bıraktım çıktım...öğleden sonra da çiko gönderticem eve(yarın d.günüydü zaten) düzelir inşallh :) belki de daha çok bozlulur ulein sen bana oruçlu oruçlu bunları göndererek işkencemi çektiriyosun diye :)

ayy :69:
ay duygulandım yaa maşallah ne güzelsiniz :70:
Allah bozmasın, düzelir inşallah ihi gerçi böyle jestlerle nasıl düzelmesin :69:

oy yavruuummm kıyamam senin durum benimkindende kötüymüş:9: dondurma ödül mü yani ben hep yiyorum anaaamm yanlışımı buldum:9:

ayyy yaş pastaaaaaaa

kıs magnum hüpletmem ama sözde veremem:)

al işte :1::60:
deli kız :1:
bu suriminin tatlımsı bi tadı var bir garip gibin
jambonlara koyuyolar ya nişasta mişasta, buna da basmışlar galiba
yengeç surimi denedim bu arada

Son düzenleme:

aferin vuvuşum hatanı bilip böyle jestler yapman çok güzel o bunlara duyarsız kalmaz zaten diye tahmin ediyorum.ikincisi çikolata göndererek bencede daha bozulabilir aranız şahsen benim olmayan sevgilim ramazanda böyle bişey yapsa kafasında parçalarım o çikoları:60: şaka şaka inş düzelir aranızzz.

al işte :1::60:
deli kız :1:
bu suriminin tatlımsı bi tadı var bir garip gibin
jambonlara koyuyolar ya nişasta mişasta, buna da basmışlar galiba
yengeç surimi denedim bu arada

yaf bebem ben seni şey seçtim ney derler ona unuttum:25: neyse her tadı deniyosun sana aferin ben o konuda çok cesaretsizim çünküm sonucum fena oluyo.

ekşi sözlükten mi bahsediyorsun beberongo? kötü birşey yazmamışlar ki...ben de aldım onu,ama beğenmedim maalesef..biraz ön yargıdan herhalde...direk ısırık alarak baktım tadına öyle de güzel gelmedi...aslında salata ya da kreple dürüm şeklinde yenilirse daha güzel olabilir....
evet shahdaroba..çok severdim kendisini..güçlendirmeye geçtiğinden beri girmiyor..ya ales ya kpss birşeye hazırlanıyordu ama hatırlamıyorum tam..

evet zaten senin fotrafına bakayım diye sayfana girdim, orada gördüm. Ben de güzel şeyler yazdığını hatırlıyorum.
Umarım hayatı ve rejimi iyi gidiyodur.
ekşiden bahsediyorum evet, kimyasalları konusunda yazmışlar. Gerçi katıldım hepsine bir yengeç eti bu kadr değişik bir tada sahip olamaz, yengeç bu değil yani :1:
genel olarak sağlıksız ama pratik olduğundan bahsedilmiş. Öğrenci işi, çalışan bayanlar için ideal bir aperatif, damak tadınıza uyarsa tabii..
Ben de salatayla birlikte ya da dukan krebinin içinde tüketebileceğimi düşünüyorum.
Çok az light mayonez ve yoğurdu karıştırıp kurutulmuş maydanoz yaprakları ve zerdeçal ekleyerek bir sos yaptım. Ona bandırarak yedim. Sade yenebilir bir şey değil benim düşünceme göre. Ama işe, okula götürülebilecek bir besin. Kokusuz ve soğuk tüketiliyor.
Bence sandviç olarak tüketilebilir. Yani o şekildeyken ben tüketebilirim :)))

kilo bildirimimi yapayım :59:

58,900 ve kocaman bir şiş karın :59:

geçicek canım benim, çok yakın demek ki reglin bak kilo artışı ve şişlik çekiyorsun :70:
ayacıklarını sıcak tuteydin :)

sıcak, protein ağırlıklı beslenme beni yememeye sürüklüyo resmen. Tatlılara ay ay ay kaldır şunu gözümün önünden fenalık geçiricem diye bakıyorum, midem bulanıyo o ağıırrr çikolatalı pastaları, şerbetli tatlıları görünce. Size böyle olmuyo mu ya? Ben kendimi bozdum mu naptım, saymıştım gün içinde tüketebildiğim tatlı miktarını :1:
hep diyorum bol pro, adaçayı, peynir. Valla iştah kalmıyo insanda.
Neyse moral bozmak yok, dukana devam!

Ben 1 paketi açtım, çözünmesini belkiyorum öğlen yemeği için. 250 gram fazla mı gelir? Ben çok sevmem deniz ürünü, biraz maydanoz doğrayıp üzerine öyle yicem yanında maydanoz limonatasıynan :1:
tadı nasıl ki ben hiç yemedim diye bakıyorum surimiye, o da bana bakıyo :1:
pişirsek nolur?

berkmine ablaaaaaa :70:
katılıyorum, bu diyet sizinle güzel! Cezanın tadını almış biri olarak sizlerin eksikliğinde bi huzursuzluk olduğunu söyleyebilirim :1:
amanın gitmeyin canlar, özlüyorum ben sizi :)

ben de anlamadım abla bu eczaneyi ayrıca zeynep abla sen nerdesin kaç gündür?

bence normal yedikleriniz :63:
ben normal zamanda yiyorum bu kadar, tatlı yemiyorum sadece :63:

canım ben içtim valla o devam sütünü abov bi baktım ki yolika demiş içinde şeker var.
Valla görmemişim ben onu gözüm mü döndü acaba tadını hissedince ben sandım içine toz mamalarda olan çeşitli maddelerden dolayı öyle tatlı tatlı, şirin şirin.. Amanın almayın canlar içinde şeker var; ŞEKER!

Ayrıyetten güçlendirmeye geçip kafamı rahatlattığım için sanırsam bugün 59.0um canlar. :52:
Şimdi çiftetelli ile şovumuza devam ediyoruz
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canımın içi damla sakızlı türk kahvesi tabii içilebilir, aroma gibi düşünün onu da mesela.
Ben tüketiyorum.
Hatta kahve dünyasına gidince önce bi küçük porsiyon yoğurt dondurması, arkasından da damla sakızlı türk kahvesi hüpletiyorum şekersiz.
Keyif benim, diyetteyim alla alla. ehehehehe. mis gibi oluyo, afiyetle içebilirsiniz.
Bu arada kahvenin içindeki karbonhidrat miktarı süt tozu/kremasından ileri geliyor. Türk kahvesi günde 1 fincan tüketilmesi önerilen bir içecek.

affffiyet bal şeker olsun canimmmm :66:

Yalnız kıyamam da, ahh ahh bizim akademik takvime baktım bakmaz olaydım. Na bööle belerdi gözlerim :53:
Derslerin start almasından 1 ay sonra vizeler konmuş. Vizelerden finallere 2.5 ay var. Duydunuz mu bayanlar? İKİBUÇUK!

vizelere kadar bir gıdımcık ders işleyecek adamlar, vizeler kolay geçecek.
Vizelerden finallere kadar bi abanacaklar ki sormayın. Finallerde hepimize .. Tövbeestağfrulla.
Rektörcüğüüüüm canım benim canım benim seni beeen pek çoook pek çoooookkkk :24::24::24:

yasooommm canıııımmm hadi maşşşallah regl oldum şimdi ödemlerini atmaya ve incelmeye geldi sıraaaa :)))
geçmiş olsun canımın içiiiii :48:

yalnız bu çok güzel fikir! Ben de dün kipadan aldım çeşitli malzemeler. Malum güçlendirmeye geçince insan bi diyet tatlılara atıveriyo elini. Bu fikrini hemen denicem vuvuum, süper! Teşekkürler paylaşımın için. :)))

ben didim! Karatay didim! Taş devri didim! Didim!
Paylaşım için çoookkkk teşekkürler Hatice Hanım. :42:

Sutyeeeeennnnnn :60:

al işte, az az sık sık yirsen acıkırsın bu saatte yağmurum, 3 öğüne alıştırmaya çalış kendini canım benim. Yani bu benim fikrim aslında mihi ihi sen blirsin tebi :17:

Bu arada canlar dost süt ile ülker süt aynı tesislerde üretiliyormuş. Dost marka sütler de güvenilir falan diyolar ülker içim süt falan filan aynıymış yani. Duyunca içten içe biraz daha rahatladım gerçi bunların içindeki yararlı bakteriler de ölüyo ama her zaman da güğüm sütü bulameeeyom ki alıveriyorum az yağlı diye mecburen dukana uymak için. Yani belki işinize yarar diye yazdım efeeem, teşkürlerimi sunarım :)))

protin evet iştah kesiyor ama şu yaz gününde dondurma, meyve acayip cezbediyor beni onlara karşı iştahım asla kapanamaz :)... birde üstüne grip olup yorgun düşünce koca bir hamburgeri ve bir miktar çikolatayı indirdim mideme... sonuç tabi kötü sabah tartıldım 2 kg fazla... inanmıyorum o kadarla 2 kg aldığıma tabi ama çok rahatsız etti beni.... yok bugün sıkı bir şekilde ele aldım olayı.. o kadar verdiğim çabayı hiçe sayamam... 60 kg altına bir düşsem iyice gaza geleceğim orası kesin :)

protin evet iştah kesiyor ama şu yaz gününde dondurma, meyve acayip cezbediyor beni onlara karşı iştahım asla kapanamaz :)... birde üstüne grip olup yorgun düşünce koca bir hamburgeri ve bir miktar çikolatayı indirdim mideme... sonuç tabi kötü sabah tartıldım 2 kg fazla... inanmıyorum o kadarla 2 kg aldığıma tabi ama çok rahatsız etti beni.... yok bugün sıkı bir şekilde ele aldım olayı.. o kadar verdiğim çabayı hiçe sayamam... 60 kg altına bir düşsem iyice gaza geleceğim orası kesin :)

ehehehe vicdan azabı ve tartı kadar gaza getiren bir şey yok insanı :)))
hadi o zaman inşallah en kısa sürede 60ın altını görmek dileğiyle :)))
not: 60ın altı deyip geçmeyin, insanı ne biçim sürüklüyor daha alt rakamlara anlatamam :1:
başarılar :)))
ayrıyetten de çok geçmiş olsun, yaz gribi çekilmez. Hemen geçer inşallah.

Kızlar Merhabaa :3: Bende basladdım dukana daha önce 2 günde 2 .200 verip bazı sebeplerden devam edememiştim
simdi tekrar basladım dün,fakat cok acıkıyorum gece cok yiyemiyorum cünkü :2:
gece neler yiyorsunuz örnek verebilirmsnz acaba?

not: 60ın altı deyip geçmeyin, insanı ne biçim sürüklüyor daha alt rakamlara anlatamam :1:

inşallah biliyorum inersem daha hırslanıcam... kilo bir inip bir çıkınca insan sinir oluyor yemekle alıyor hıcını ( artık kimden alıyorsam o hıncı ayrı kendime ediyorum işte :)

teşekkür ederim gerçekten sıcakta hasta olmak kötü :( ama klimalar yüzünden işte ne kadar dikkat etsenizde kapıyorsunuz soğuğu...

Herkese merhaba,
Kilo bildirimini kaçırmışımdır dedim ama Elisa Day henüz yok galiba. Bugün hiç giremedim kızlar, sabahtan beri hastane işlerim vardı. Şu an da doktorun gelmesini bekliyorum zaten. Açtım bilg. okuyorum koridorda boş boş bekleyeceğime. :1:

Elisacım tablo yaparsan ben geçen hafta yaylada olduğum için yoktum ama kilom 70.8 idi. Yaylada yediğim yağlı peynirleri ve etleri ancak erittim ki bu hafta da kilom 70.8 :52:

Neyse, önümüzdeki günlere bakacağız artık!

inşallah biliyorum inersem daha hırslanıcam... kilo bir inip bir çıkınca insan sinir oluyor yemekle alıyor hıcını ( artık kimden alıyorsam o hıncı ayrı kendime ediyorum işte :)

teşekkür ederim gerçekten sıcakta hasta olmak kötü :( ama klimalar yüzünden işte ne kadar dikkat etsenizde kapıyorsunuz soğuğu...

sevgili dukancılar herkese merhaba

bu sabah 72,0 kg dayım.
Aldığım +800 ün bir kısmını verebilmişim sadece.

1 günlük kaçamağın bedeli 1 hafta olur ma yaaa.:43:

65 olunca güçlendirmeye geçecektim,17 eylülde 63 bile olursun demişti dukan amca,ama neler yaptığımı bilmiyor tabi :51:

19 ağustos-70 kg
2 eylül-68 kg olucam.kesin kararlıyım.tamamdır bitti bu iş,tutmayın beni :10:

sen artık yazmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Yeterrrrrrrrrrrrrrrrr kıskanıyorum...................... Dahası var mııııııııııııııııııııııı:59::59::59::59:

aaa olmadın mı yasooommmm
kaç gün gecikti?
Ben de öyle boş boş ağrı ve yeme krizleri çektim 1 hafta hatta 1.5-2 hafta kadar.
Sonrasında oldum ööyle alelade bi günde.
Odaklanınca olmuyosun canımın içi ben dün diyeti koyverdim ama kaçamak yapmadan tolere besin olaraktan yoğurt dondurması yedim, bayağı da yoğurt yedim ki tam yağlıydı ve zaten az yağlıların bile karbonhidrat değerleri yüksek bilirsin ona rağmen eksideyim bu sabah. Kesinlikle psikolojik olarak rahatlamanın her şeyde etkisi olduğunu düşünüyorum.
Rahat bırak kendini canım benim ben de doktordan regl olman lazım her şeyin çok normal cümlesini duydum, ertesi günü regl oldum. Yani kendini rahatlatmak yeterli oluyo eminim. İnşallah bir an önce olursun canım ne demek olduğunu ben de bu ay çok iyi anladım valla.
Allaaam lütfen yasemin regl olsun artık, rahatlasın. Amin. :42:

Canım çok değil aslında geçen ay 3 ünde olmuştu, ama ne bileyim çok rahatsız etti bu kez karnıma bıçaklar batıyor resmen ama dediğin gibi kendimi sıcak tutayım ben ofiste klimayı falan kapatıyım tüylerim ürperiyor habire çünkü :1:

Ayy canım benimm kıyamammm bana dua da edermiş çok seviyorum kız ben seni :70:

Ben de bir şey anlatayım da gülün
yaklaşık olarak 3 gündür aralıksız rüyalarımda pasta yiyorum
ama öyle bir güzel yiyorum ki anlatamam size
kan ter içinde uyanıyorum hığğaaa gitti diyet diye
sonra bi bakıyorum rüyaymış
resmen kendime işkence ediyomuşum
güçlendirmeye geçtim artık dedim ve rüyalar bitti
kendime ödül olarak dün akşam dondurma ısmarladım :1:
kahve dünyasını yoğurtlu dondurması valla çok güzel yaaa büyük boyu da ye ye bitmiyo :1:

senden kopya çektim bende yedim ondan bi kez güzel oluyor sen sos alıyor musun üstüne börtlenlisi çok güzel görünüyorduuuuu :59: bu arada bizim ofisin yanına cevahirin hemen yanına yoğurtçu açıldı ufak ufak kaplarda çeşit çeşit yapmışlar, yeşil çaylı bile yapmışlar düşünün yeşilimsi bi yoğurt :1: lightı var mıdır ama bilmiyorum sorucam bi ara

Ben de Eylül başında 68 olmak istiyorum ama makarna ve pizzanın ülkesine gideceğiz tam 10 gün..
Orada diyetle nasıl başaçıkacağım bilemiyorum..

kızlaaaaaaaaaaarrr herkese hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikleeee, oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin, ben gibi tut(a)mayanları da affetsin:))

dukansız geçen tam bir haftam olduuuu...ilk 2 hafta ekmek vs, yemedim, biraz fazlaca sebzeli beslenmek zorunda kalmıştım ama pztesi ipleri elime alacağım nasıl olsa diye bu son hafta resssssmen saldım:1::1: kilom zaten 64,7 ile 65 arasında gidip geliyor, o kadar yememe rağmen 65 in üstüne çıkmadıııım:27: yani tatlılar, pideler, meyveler vs havalarda uçuşuyorrr:52: niyetli arkidişler olduğundan faaazla detaya girmek istemiyorrrum hihihi:9: fazla cesaretlenmesem iyi olacak bu konuda:)) yarın misafirimiz gidiyor, inşallah pztesi günü tam gaz buradayım...3 hafta kaybetmiş oldum, belki şimdiye 62 leri felan kenardan köşeden görmüş olabilirdim ama sağlık osssun napayımmm...bu kadar ara yeter ama, pztesi sabırsızlıkla bekliyoruuuum...hepinizi veee dukanı çoooookk özleddddiiiiiiiiimm:54::54:

Back
X