Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaşlar, dukan yaş pastası tarifini tarif topiğimize ekledim, süper oldu..yani yaş pastaya doydum..2 kaşık kepekten yaptığım için de günlük limitim dahilinde tatmin edici oldu :66:

vagusçummmm yaa bişey istesemmm :69: tarifler linkimiz evdeki pc de kısayolda var ama evde değilim bulamadım bi türlü pastayı da çok merak ettimmm şu linki bir gönderiversen :69:

bi de ben şimdi kitapta bi yeri okudum anlayamadım :1: :1: :1:

bebeğemmm canım nerdesinnn en son bi bluz bakıp saçını kestircektin ben bıraktıktan sonra başına bişey mi geldi kız yoksa allah korusun :1:

MUTLUUUUUU seni seviyorummmm:))) allahım yarebbim kızlar puging bi olay oldu...yani bildiğiniz puging kıvamı tadı herşeyi mükemmel...üstelik içinde yumurta olmadığından gönül rahatlığıyla yenebilir..şiddtle tavsiye ediyorum...eşimde artık bi dukancı olduğundan 2 ölçü yapmıştım iyiki öle yapmışım...şimdi ucundan bakayım nasıl olmuş acaba dedim veee bi kase nasıl bitiverdi anlayamadım:52::52:

bende şu jelatinden sipariş edeyim bari işe yarıyor galiba :97::97:

sabahtan beri serildim yatıyordum..2 gibi vitimin hapım geldi hemen attım ağzıma bende baya bir sıkıtnı varya anlamadım..gidip tahlil yaptırsam biryerlerin ayarınımı bozdum acaba..halsizim mutsuzum yorgunum..:14:gel regl gel..bu halimi şimdilik ona bağlıyorum yoksa dukan amcayı bırkacağım hakkınıda veremiyorum ya zaten..:59:hayatıma diyet + spor eklemem gerek ..yanlız diyetle sıkıldım ..aramızda kalsın gerçekten ne yaptığımı bende anlamıyorum atakmı s+p mi güçlendirmemi..:14::26:
MUSTLU aslında yulaf kepeği alırken magnezyum hapıda almıştım..ara ara kullanıyordum sonraaaaa unutmuşum taki gece bacağıma kramp giripte uyandırana kadar..ama direk bugün multivitamine başladım..bakalım iyi gelecektir mutlaka..:7:
YOLANDA güçlendirmeye geçmişsin ..:46::9:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
evet güçlendirmede gitsin kalan kglar didim öyle yaptım. canım bunlar regldendir canını sıkma bak gelsin teyzen rahat edecen:52::52::52:

:60::60::60::60:

MUTLUUUUUU seni seviyorummmm:))) allahım yarebbim kızlar puging bi olay oldu...yani bildiğiniz puging kıvamı tadı herşeyi mükemmel...üstelik içinde yumurta olmadığından gönül rahatlığıyla yenebilir..şiddtle tavsiye ediyorum...eşimde artık bi dukancı olduğundan 2 ölçü yapmıştım iyiki öle yapmışım...şimdi ucundan bakayım nasıl olmuş acaba dedim veee bi kase nasıl bitiverdi anlayamadım:52::52:

Canım, ben de seni seviyorum.:29: Yalnız kötü bir haberim var, ben artık bu pudingten yiyemiyorum. ÇÜNKÜ EŞİMDEN BANA KALMIYOR. :9:

Afiyet olsun hayatım. Çok mutlu oldum beğenmene :))

ya kızlar bu yeşil kahve nasıl pişiriliyor ya ben açık aldım çektirdim ya iğreç bişey bu ya hani kahvenin 40 yıllık hatırı vardırya bu insana 40 yıllık dostunu unutturur valla ben bilemedim bunu en iyisi gülümsenin dediği hazırından almak galiba ama bu şeklide diyetlerde kullanılıyormuş adam öle dedi bana yani zayıflatma özelliği var dedi yersennnn

ayy zeynep ablacımm valla bizde bugün beberongomla baktık baktık hatta ben çiğnedim bi tanesini dişim bile kesmedi nasıl olcak bende tam anlamadım suda bekletiyormuşuz da çıkan o suyu sütle mütle içiyormuşuz ama taneleri nolcak bilemedik :1: belki rondo falan ufalayabilir onu bi deneyelim derim ben

Dün PS günümdü bu sabah +800 ile uyandım.
Nedenlerini düşündüm;
1.Dün biraz fazla tuzlu yemiş olabilirim.
2. Sebzeyi (közlenmiş domates olarak) sanırım epey abarttım.
3. Bir tane ayran (light değil) içtim.
4. Yediğim etler de biraz yağlı gibiydi.
Bugün daha fazla dikkat edeceğim.
Sevgiler

her şey olabilir de light olmayan ayranın sebep olacağını düşünmüyorum :1:
ben hep yağlı içiyorum çünkü :1:

benim 9 günde 1 kilo gitti benim sanırım su değil çünkü geçen fark ettim giyinirken göğsümün orta kısmı çağla şikeli göğüs kısmı gibi komple kemik olmuş...:44::44:

bende de öyle oldu :53:
aynada görünce aynen o smile gibi oldum
asla inanmazdım kemiklerimin dışarıdan bakınca görülebileceğine :53:

canım benim güsel düşüncelerin için tşkler:) banada öyle geliyo vuvum bu kadar yol aldıkdan sonra artık güçlendirmede sapıtırsam yazıklar olsun...yanlız iyiki bu foruma dahil olmuşum sayenizde asla ipin ucunu bırakmadım..araya giren tatiller biraz yoldan çıkardı geçen ay...belkide ipin ucu hepten kaçıcaktı sizler olmasaydınız...hepinizi seviyorum :71::71::71:

biz de seni seviyoruz sadeca ablaaa :)))

mmmmm şimdi bebeğemmm şöyle yapalım sen kekleri getir gelirken ben bir test edip onaylayımm ondn sonra tariflere ekleriz :1::1:

hihi cevap veremediğim mesajını hemen alıntıladım canımın içi, kek soğuyunca hoş olmuş eklicem şimdi tariflere :)

Tam arkandayım, ben de geliyorum...:10: (Bu da herkes gider Mersine, ben giderim tersine ama neyse bari:1:)

ay hocam buna pek güldüm :1:

Canım büyük üniversitelerde kadro problemi olduğu için bütün süreleri sonuna kadar kullaıyorsun. Benim yüksek lisansım 3 yıl sürdü. Doktoram da daha erken bittiği halde belki son ana kadar kadro gelir diye max. süre olan 6 yıl sürdü. Daha bile istersen uzatabiliyorsun bu süreleri ama arş. gör. kadrosu düşüyor bu arada. Ben Hacetepedeki kadro problemlerinden dolayı bu kadar bekledim ama yine de kadro gelmedi. Ama şimdi ne kadar mutluyum bunun için anlatamam. Kendimi buldum burada resmen. (Bu benim değil annemin gözlemi.) Her işte bir hayır var gerçekten. Kısmetin önüne geçilemiyor. Öptüm canım.:54:

bu mesaj için de ayrıca teşekkür ederim :)))
ben editörlüğü ikinci plana ittim, kararlıyım akademisyen olmaya :)))
teşekkürler hocam, bu kararımda sizin tez fotoğraf albümünüz çok etkili oldu :1:

günaydın kızlar nasılsınız:16:
dün aldığım karara göre ben güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum.biliyorsunuz ciddi bir saç dökülmesi problemim vardı. bir kaç gündür C vitamini alıyorum. adı ph ile başlayan vitamin ise deli gibi iştah açıyor onu almayı reddediyorum. bugün saçım çok temiz olmadığı halde hani tutup okşarsınız ya fazla saçlar gelsin diye bugün elime bir iki tel geldi ama geçen gün en az 15 tel geliyordu elime demek ki benim çok sıkı diyet yapmamdan ve vitamin alamamamdan kaynaklanıyormuş. saç problemim yenideğil benim dermatologa da görünmüştüm herşeyim normal çıktı en son doktor babanız saçı dökülüyor mu dedi evet dedim hımm o zaman ırsi dedi yuh yani. babam erkek yahuu.. neyse zaten artık dökülmüyor zamanında giden gitti kalan sagları tutmam lazım. saçlarım çok uzuk değil omzum hizasında keşke uzatabilsem biraz uzasa dökülmeye başlıyordu şimdi bakımla uzatmaya çalışıcam.... ay ne çok bahsettim saçımdan yaa :26:
neyse geçen hafta ben sadece resmen tavuk süt - yogurtla beslendim. yulaf kepegim ne yazık ki kaliteli olmadığı için kullanamıyorum. öncesinde C vitamini de alıyordum ama bırakmıştım geçen hafta çünkü aklıma gelmedi. son iki gündür saçlarım normale döndü. zaten haftasonları normal beslenme düzenine yakındı sanırım.sıkı diyetlerde vucut fazla besin alamayınca mevcut besini saç için kullanmayı çekip diger organlar için kullanırmış buda saçın fazını normalden kısaltıp zamanından önce dökermiş. bedenim riskin geçtiğini düşünüyor. yagmırcım oruçtan olabilir demiş ben sanmıyorum zira oruç tutmuyorum. ama özellikle de saf P günlerinde vitamin almamız gerektiğini düşünüyorum. baştan beri böyle bir sorunla karşılaşmamıştım çünkü benim atak sürem bile iki gündü ama bu sefer beş gün saf P yapmıştım. sanırım bu durumda kalan kglar zor gidicek ama olsun az gitsin öz gitsin istiyorum zaten üst bacaklarımda çok fena sarkmalar var hızlı kg veririsem onlar daha da sarkacak bu akşam dan itibaren evde eliptikle spora başlıcam artık canıma tak etti. gün aşırı da pilates. hadi bakalım bana kolay gelsin :1:

yolanda! ölüyodum gülmekten! BABAM ERKEK YAHU.. Valla boğazımda kaldı :1:
alemsin sen alem!

arkadaşlarr öğle yemeğini beberongomla birlikte yedik bugünn, kendisi gerçekten forumda olduğu kadar canlı bıcır bıcır maşallahh çok çok sevdim kendisini :))
diğer dukandaş arkadaşlarımla da tanışmayı gerçekten çok istiyorummm çünkü konumuz dukan olunca sohbet inanılmaz keyifli oluyor, gittik boş bir köşeye bol bol dukan sohbeti yaptık formu kaynattık :1: :1:

bu forumda olmayı çok seviyorum bennn :69::69:

yasoooommmm!!! Benden 8 yaş büyüksün ama bi türlü abla demeye dilim varmıyo sana da yolandaya yaptığım gibii :1:
kızma nolur :17:
kızlar! Yaso tam harika! İnsanın yanında yaşlanmayacağı tiplerden! :)))
yasoooommm yarın da gelicem galiba :52:
:1::1::1::1::1:

walla kızlar bende bakıp bakıp duruyorum sayfaya ama hiç hayat yok...hatunlar nerdeler yahuuu :53:
anam 2 geyik çeviriverin de bari site sahipsiz kalmasın :9:
bu arada yasemincim sizi de çok kıskandım doğrusu..ben de görüşmek isterdim sizlerle..ama ilk önce yağmurla tabii :16:

hayır bu ne ayrımcılık?
küstüm işte :63:

canımm ne demek seninle de buluşalım bir gün ben seninle de tanışmayı çok istiyorum, işyerlerimiz yakınsa bir öğlen buluşalım gerçi öğlenler pek yeterli olmuyor sohbete dalmışken bakıyorsun zaman uçmuş, konuşucak o kadar çok konu vardı ki çünkü bi susamadık bugün :1: hem yağmuru napcaksın yaaa boşver onu piss hemşommm pas vermiyor artık bana :63:

ayy evet bugün kızı işe geç bıraktık resmen 15 dakikacık rötarlı gitti :1:
iki geveze resmen konuş konuş doyamadık ayyyy bıdı bıdı bıdı bıdı eheheh sonra dedim amma nefessiz kalmışım :1:
meğerse bıdı bıdı yapmaktan insan oksijeni unutuyomuş :52:
bi ağrı kesici yollicam sana yaseminim :9:

Aslında haklısın..ben de başından beri ısınamadım zaten şu kıza..burnunu karıştırıp duruyor böyle :25: magnum bayisi midir nedir anlamadım...
biz buluşalım en iyisi senle...ona da söylemeyelim :23::23:
şaka bir yana sarıyerdeyim ben..öğlen yemeği olayı yatar yani..benim gelmemle vaktim biter :)
taksim yapalım bir akşam çıkışta olmazsa hee kızlar...

ya buluşalııımmm!!!
hadi kızlar yarın da taksimdeyiz! :1:
valla söylemeyene çok pis kızarım hemen gelirim!
İftar çok süper olur, taksim de bana yakın!
Yasom da iş çıkışı gelir belki?

olsun sen yinede getir ben karar veririm orda:))

ya doğru valla seni ben iyice başıboş bıraktım,sende kafana göre takılıyosun:51:

du enişteme diyim bugün beberengoyla görüştüler haberi olsun:9:

ispikçi :63:

canım benim ya bende seni görmeyi çok istiyorum valla hepinizi aslında sanki 40 yıllık dostlarım oldunuz he o derece yani yasmini yolikayı bebeyi sadecayı daha sayamadığım bir sürü dostum var burda inş oda olur be kızlar biz neleri başarmıyozki yeterki isteyelim valla bizden kaçmaz

zeynep aplaaa :52:
bi seni de görsek valla şu esprilerini, benzetmelerini söylesen de gerçek hayatta şöyle ifadenle, mimiklerinle, ses tonunla görsek de gülsek :1:

hahahahaha sadeca abla alemsin valla seni hiç böyle heyecanlı mesaj yollarken görmemiştim çok güldüm :1:

bebeğemmm canım nerdesinnn en son bi bluz bakıp saçını kestircektin ben bıraktıktan sonra başına bişey mi geldi kız yoksa allah korusun :1:

yasoooommmm senden sonra ben akşam 6ya kadar neredeyse cevahiri gezdim ama altını üstüne getirdim, gezmedik mağaza bırakmadım
amaaaaa sıkı duruuunnn XS elbise aldım veromoda'dan. XS duyun beni EXTRASMAAALLLL :52::52::52::52::52:
var ya plazaya gelip boynuna atlicaktım yeminle nasıl mutlu oldum anlatamam :52::52::52:
hepinizin başına artık darısı bayanlar nolur zayıflayın, o kadar güzel bir his ki bunun bi küçük bedeni var mıııı diye kabinden kafa uzatmak :17:
yasoomm oha deme bana sevgilikuşumu bekledim cevahirde hihi sonra ben gittim ama, gecikti çünkü melesef

Kızlarrrr buluşalım hadiiii çok süper valla. Belki ben yasemini çok sevdim, ondan güzel geldi :17:
Herkese bol eksili sabahlar, sahur yapanlar için bol eksili iftar önceleri :1:
İyi geceler efem bol proteinli kalın.
Gitmeden sahur mönümü yazayım:
1 y.k. kepekle yapılmış krep
köy peyniri
1 bardak kefir
goji berry li yoğurt
belki bunun yanına füme et ekleyebilirim canım çekerse

hoşçakalııınnnn :3:

hihi cevap veremediğim mesajını hemen alıntıladım canımın içi, kek soğuyunca hoş olmuş eklicem şimdi tariflere :)

teşekkürler hocam, bu kararımda sizin tez fotoğraf albümünüz çok etkili oldu :1:

alemsin sen alem!

yasoooommmm!!! Benden 8 yaş büyüksün ama bi türlü abla demeye dilim varmıyo sana da yolandaya yaptığım gibii :1:

hayır bu ne ayrımcılık?

iki geveze resmen konuş konuş doyamadık ayyyy bıdı bıdı bıdı bıdı eheheh sonra dedim amma nefessiz kalmışım :1:

ya buluşalııımmm!!!

bi seni de görsek valla şu esprilerini, benzetmelerini söylesen de gerçek hayatta şöyle ifadenle, mimiklerinle, ses tonunla görsek de gülsek :1:

hahahahaha sadeca abla alemsin valla seni hiç böyle heyecanlı mesaj yollarken görmemiştim çok güldüm :1:

yasoooommmm senden sonra ben akşam 6ya kadar neredeyse cevahiri gezdim ama altını üstüne getirdim, gezmedik mağaza bırakmadım
amaaaaa sıkı duruuunnn XS elbise aldım veromoda'dan. XS duyun beni EXTRASMAAALLLL :52::52::52::52::52:
var ya plazaya gelip boynuna atlicaktım yeminle nasıl mutlu oldum anlatamam :52::52::52:
hepinizin başına artık darısı bayanlar nolur zayıflayın, o kadar güzel bir his ki bunun bi küçük bedeni var mıııı diye kabinden kafa uzatmak :17:
yasoomm oha deme bana sevgilikuşumu bekledim cevahirde hihi sonra ben gittim ama, gecikti çünkü melesef

Kızlarrrr buluşalım hadiiii çok süper valla. Belki ben yasemini çok sevdim, ondan güzel geldi :17:
köy peyniri
1 bardak kefir
goji berry li yoğurt

ayyyy canımmmm valla hangisine cevap yazsam bilemedimmmm :69::69: öncelikle hakkımda yazdığın güzel şeyler için çok teşekkür ederim bende seni inanılmazzz sevdim sevgi pıtırcıkları gibi olduk forumda vallahi :70: :1: sonraaa işe geç kalmış olmam hiiiççç önemli değil yarım saat geç kalmışlığım da var bi dahakine öyle yaparız istersen hergün gel hem kaçamağın önüne geçmiş oluruz :1: çünküüüüü kızlar bu kız deli güçlendirmede ama yoğurtçudaki deli dehşet yiyceklerin önünde bile biizzz sadeee alalımmm lütfen dediii pes vallaaaa ben tek olsam kesin bi börtlen sosu falan koklatırdım üstüne ama yeşil çaylı çok kötüydü dimi yaaaa :1: ayrıca sen cevahire dolanmaya gittin ya çok özendimm keşke öğleden sonra izin falan alıp seninle mağzaaların altını üstüne getirseydik dedim başka zaman artık inşallahhhh, bu buluşma olayı da bana her türlü uyar arkadaşlar anadolu avrupaa her yere gelirim ben yeter ki istanbul sınırlarında olsun :34:

ayy zeynep ablacımm valla bizde bugün beberongomla baktık baktık hatta ben çiğnedim bi tanesini dişim bile kesmedi nasıl olcak bende tam anlamadım suda bekletiyormuşuz da çıkan o suyu sütle mütle içiyormuşuz ama taneleri nolcak bilemedik :1: belki rondo falan ufalayabilir onu bi deneyelim derim ben
hiç nafile yasmincim ben alır almaz aktarda öğüttürdüm onu ama hiç bişeye benzetemedim kendinide tadınıda ama hazır olanlarından mutlaka deniycem allahtan bu sefer yanan para fazla bişey değildi tabikide atcam çöpe içemem ben onu kahve diye hiç olmazsa 13 lira verip kahveye benzer bişey içerim migrosda varmış deniycem eeeee yenilen pehlivan güreşe doymazmış kızlar:52::52::52:

alemsin sen alem!

hayır bu ne ayrımcılık?

ya buluşalııımmm!!!

bi seni de görsek valla şu esprilerini, benzetmelerini söylesen de gerçek hayatta şöyle ifadenle, mimiklerinle, ses tonunla görsek de gülsek :1

köy peyniri
1 bardak kefir
goji berry li yoğurt

iyi uykular bebem bende bigün mutlaka seni görmeyi çok istiyorum inş elbet bir gün buluşacağız bu böyle forumda kalmayacak:52::52::52:

hiç nafile yasmincim ben alır almaz aktarda öğüttürdüm onu ama hiç bişeye benzetemedim kendinide tadınıda ama hazır olanlarından mutlaka deniycem allahtan bu sefer yanan para fazla bişey değildi tabikide atcam çöpe içemem ben onu kahve diye hiç olmazsa 13 lira verip kahveye benzer bişey içerim migrosda varmış deniycem eeeee yenilen pehlivan güreşe doymazmış kızlar:52::52::52:

aaa ama çok üzülürüm yaa beberongoo taaa gidip kadıköylerde aradı buldu getirdi bana artık kahve niyetine değil de yağmurun annesi gibi suyunu falan içicem bi şekilde kıyamam atmaya :59:
ben bulma konusunda pek iyi değilim ama dün migrosta göremedim bende aradım, bende görünce alıcam hem kendime hem babama

ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz :49: Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum :27: şimdiden teşekkürler

Canım kramplar kesinlikle diyetle alakalı. Magnezyum depolarımız boşalıyor. Ben daha önce 3 hafta kramp için magnezyum toz kullanmıştım. İlk hafta her gün alıyorsun, ikinci hafta 2 günde bir, son hafta da haftada 3 kere. Kramp falan kalmıyor sonrasında. Yine de bir dktora veya eczacıya danış istersen :))

aa kramp bende çok oluyor nerdeyse bir aydır filan bundan olduğunu bilmiyordum diz ve ayak bilek arası olan bölgemde bu tozun ismini özelden alabilirmiyim tabiki dr da sorarım

ohh sefan olsun zeynepcim gez toz en iyisini yapıyosun cnm..ama bizi fazla ihmal ediyosun o ayrıı..neyse hayırlısıyla kar kış gelsin gezme tozmalarda sonlancak bize dönüş yapcaksın nasılsa:)
ya ben bi türlü alamadım gitti şu yeşil kahveyi devamlı unutuyorum yaa..yarın gideyim hazırından alayım bakayım nası bişimiş..ben zayıflatmasından geçtim zararı olmasın diğeri gibi razıyım günde 4-5 kupa nescafe içiyorum çünkü...arada yeşilinden içip dengelerim hiç olmazsa

vaguscum bugün pek vasat bizim sayfa giriyorum giriyorum ilerlememiş sayfalar...sen ne pastası yapıyosun bakiim...benim regl yaklaştı o yüzden çok ilgimi çekti şimdi bu pasta olayı:) gerçi pudingim var ayıptır sölemesi hemde şahane:)
haklısın sadecam valla bariz ihmal ettim sizleri hee ama alışmış kudurmuştan beterdir derler ya benimkide o hesap bağlasan duramam yani ben kar kış hiç farketmez sabah bikere çıkıp 3saatin üstüne dönerim akşama doru çıkamasamda olur yani ama mutlak yine çıkarım rutin yürüyüşten kaldı bende bu hastalık ben 86kiloyla yaşarken totomu kaldıramıyordum her şeyi uzaktan kumanda ediyordum şimdi allaha şükür diyorum bende tam bir nescafeciyim sade şekersiz içerim ama yinede zararı var işte o yüzden bende alıcam hazır yeşilini tabi bulabilirsem

kızlar iyi geceler gün içinde fırsat bulup yazamadım inanmayacaksınız ama bu gün tartıda nihayet 55 li rakamları gördüm..:66::66::66:.tam tamına 55.6 daha dün 56 yı gördüm diye sevinirken bu gün 55.6 süper oldu...yani güçlendirmede kilo vermeye devam ediyorum..:34::34:.ama 55 in altına inmeyi istemem...net 55 kilo olunca dengede tutmaya çalışıcam....hepinize iyi geceler...:54::54:

Back
X