Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayır sadecacım kendimi toplamaya gidiyorum.:27::27::27::27:
mini bir tatil planlıyoruz. hazır eşim orda iken son haftasında beraber biraz gezelim tozalım dedik. bende biraz dagıldım burda iş güç bilmemne yorulmuştum değişiklik olur diye düşündük :52::52:

yolicim hadi iyi tatiller sana inşallah tüm negatif düşüncelerden arınmış olarak mutlu ve huzurlu dönersin geri kocacığınla tabiiiiii o bile iyi gelicektir söyleyim :34:

iyi ve rahat yolculuklar canım :54:

bu sabah tartılmamıştım şimdi işten gelince bir bakayım dedim 58,300 çıktım dınınınınınınınınınınıın pasta yapma fikri çok baskın amaaa acaba yapmasam da sabah 57 leri görme ihtimalimi yükseltsem mi diyorum :1:

herkese merhaba.
günlerdir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.aslında en başştan okumak isterdim ama nerdeyse 2000 sayfa olmuş.
sizlerin kilo verme durumlarını okudukça bana da bir azim geldi.ben de hırs yaptım..doğum kilolarımdan kurulmak istiyorum.ama önce kitabı almam gerek heralde.detaylı okumam gerektiğini hissettim.okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kadı ama ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.lütfen bana da destek olun.hafta sonu hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum.
benim afacandan vakit buldukça yanınızda olacam.
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.görüşmek üzere.

yoliciiiim; iyi tatiller tatlım...keyfini çıkar...

ssoleil ve penac yuvaya hoşgeldiniz...daha fazla boşlamayınız bizi efeeeeeemmm:)))

herkese merhaba.
günlerdir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.aslında en başştan okumak isterdim ama nerdeyse 2000 sayfa olmuş.
sizlerin kilo verme durumlarını okudukça bana da bir azim geldi.ben de hırs yaptım..doğum kilolarımdan kurulmak istiyorum.ama önce kitabı almam gerek heralde.detaylı okumam gerektiğini hissettim.okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kadı ama ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.lütfen bana da destek olun.hafta sonu hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum.

kesinlikle doğru yerdesiiin:)) kesinlikle kitabı okumalısın...ne kadar bilinçli bir şekilde başlarsan o kadar iyi olur...zayıflamak isteyene hep destek tam desteeeekk:71::71: ayrıca burayı ne kadar düzenli takip edersen yoldan çıkman da o kadar zor olur:34: oklavalılarımız, eli maşalılarımız mevcuuuut:9::9:

Öğlen girip çıkmıştım sayfalar baya ilerlemiş bugün, Berrincim annene büyük geçmiş olsun, yollandaya iyi yolculuklar....

Bugün krep denedim kızlar,ilk defa süper oldu :46: ben yumurta yiyemem normalde krebin içinde, ama yumurtanın sarısını aldım, maydonoz falanda ekledim, yumurta tadı gelmiyor ağzıma:1: Birde şu aspartam içiren toz tatlandırıcıları günde ne kadar kullanmamıza izin var, kek tarifi var tatlandırıcının kutusunun üstünde, 2 dilimden fazla yemeyin yazıyor ama ne kadar tüketmemize izin var bilmiorum :44: bağırsaklarımdaki fazla çalışmayı hala durduramadım :43: tatlandırıcıyı fazla kullanmanın etkisi olurmu diye düşünmüyor değilim :44:

Son düzenleme:
melodim benim:71: canımmm unutmamışsın beni:70: dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın:43:üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım:71:

sen unutulurmusun canım yokluğun hemen dikkatimi çekiyor geçmiş olsun annene diş ağrısı çok zor çeken bilir benimde en küçüğüm fıtık ameliyatı oldu dün bende gece girebildim anca ama bakmadanda duramıyorum aklım hep burda

berrinciim atlamiim canm annene geçmiş olsun. benim anacıımda çekti iyi bilirim onu :59:
:64: kendime ticker yaptım...nassıl amaaa..tam dukancıların ağzına layık :66: dukan tariflerine de koyayım bari

evet tam agzımıza layık ama dukanda meyve yok sanırım bunu düşünerek meyveli yaptınız :52:

ssoleil ve penac yuvaya hoşgeldiniz...daha fazla boşlamayınız bizi efeeeeeemmm:)))

sagol cinocancmmmm

kesinlikle doğru yerdesiiin:)) kesinlikle kitabı okumalısın...ne kadar bilinçli bir şekilde başlarsan o kadar iyi olur...zayıflamak isteyene hep destek tam desteeeekk:71::71: ayrıca burayı ne kadar düzenli takip edersen yoldan çıkman da o kadar zor olur:34: oklavalılarımız, eli maşalılarımız mevcuuuut:9::9:

bi kasımpaşalı olarak üstüme alındm bu elimaşalı ben oluyorum heralde :51::51: ama kaçamak konusunda benim kendime hayrım yok ki bide elimdeki maşa ile müdahil güç olaym :60::60:

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbulduk canım teşekkür ediyorum umarım yaşamam gerçekten korkuyu üzerimden atmak çok zor oldu çok fazla yedim ya hayatta yemediğim kadar çok dolmalar börekler falan görsen yuh derdin ilk zamanlar kilo fazla artmıyordu iyi almayacağım demekki diyordum ama birden tartı fırlamaya başladı belki şişkinlik falanda oldu bilmiyorum ama atakda 3. gün bugün bakalım yarınada gider epey sanırım ben bu sefer diyete ligt ürün eklemeden başladım sabahları da epey peynir çeşidi oluyor sofrada birde böyle denemek istedim bu şekildede gidiyor kilo bakalım duraklama olana dek bu şekilde devam edeceğim zaten güçlendirmeye başladığımda ligt ürünleri bırakmıştım
canım hoş geldin aramıza yaşadıkların için çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın gerisi boş sen tecrübeli bir dukancısın zaten hemen kolları sıvamışsın bile

Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba :3:

Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya :17:

Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım :71:

Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.

Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından :1:
aman allahım penacta dönmüş aramıza hoş geldin canım kız seni nekadar merak ettik bilemezsin valla ay çok sevindim ben

teşekkürler canım hoşbulduk

canım hoş geldin aramıza yaşadıkların için çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın gerisi boş sen tecrübeli bir dukancısın zaten hemen kolları sıvamışsın bile

teşekkür ederim amin inşallah kimse yaşamasın bu diyeti ögrenmenin güzel yanı zayıflamanın formülünü bulmak şimdi yeniden başladım ama çok rahatım nasılsa vereceğimi biliyorum :61::1:

kızlar ben bu diyete ilk başladığımda dukanın tariflerinde görüp jelatin almıştım ama hiç kullanmadım siz bunu nerelerde ne şekilde kullanıyorsunuz biz yeniden gelenlerede tarif ederseniz sevinirm birde galiba yeni bir puding tarifi var bu sanırım benim paylaştıgımdan farklı bir tarif bunuda yeniden yazarmısınız zahmet olmazsa

[SUP][/SUP]
kızlar ben bu diyete ilk başladığımda dukanın tariflerinde görüp jelatin almıştım ama hiç kullanmadım siz bunu nerelerde ne şekilde kullanıyorsunuz biz yeniden gelenlerede tarif ederseniz sevinirm birde galiba yeni bir puding tarifi var bu sanırım benim paylaştıgımdan farklı bir tarif bunuda yeniden yazarmısınız zahmet olmazsa

merhaba ssoleil burada bir tarifler sayfamiz var Mustlu hocam buraya bi puding tarifi eklemiş olmasi lazim bi bakin isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-40.html

otobüsüm saat 22.30 da saat 22.00 ye taksi çagirdim ataşehirden binicem otobüse daha dogrusu şerifaliden.
zamanin gelmesini bekliyorum simdi. yahu ne zormus beklemek. neyse sabaha oradayim allahin izni ile..:86::86::86:

çılgınım demaaaaaa:27::27::27::27:
çılgınımmmm:24::24::24::24:
ben aşkına hazırımmmm:24::24::24:
uğrunaaa:24::24:
destanlar yazarım:24::24::24:
rm rım rımmmmmm:24::24::24::24:

ee benim klasıma da bu yakışırdı bebeeemmm:27::27::27:
bu rita hayworth. hayranıyım da kendisinin..:69::69:. ahha ah o grida mıydı neydi bi filmi vardı:59::59: frida mıydıı yok değildi grida mıydı gizmo muyduuu ama şarkısınını unutamam:82:

put the blame on meee booooyyy:24::24::24:
put the blame on meeee:24::24::24:

bu arada filmin adi gildaymis iyi ki imdb var :1::1::1:
şarkida put the blame on mame miş yaa:53::53::53:
Rita Hayworth - Put the Blame on Mame - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben gündüz yoktum yeni gördüm yolikam tatale gidiyomuş canım benim belki yoldasındır şu an ama ben yinede hayırlı yolculuklar diyorum sana tatlım güle güle git güle güle dön inş gitmişken kocişinide kap gel bari :52:

Öğlen girip çıkmıştım sayfalar baya ilerlemiş bugün, Berrincim annene büyük geçmiş olsun, yollandaya iyi yolculuklar....

Bugün krep denedim kızlar,ilk defa süper oldu :46: ben yumurta yiyemem normalde krebin içinde, ama yumurtanın sarısını aldım, maydonoz falanda ekledim, yumurta tadı gelmiyor ağzıma:1: Birde şu aspartam içiren toz tatlandırıcıları günde ne kadar kullanmamıza izin var, kek tarifi var tatlandırıcının kutusunun üstünde, 2 dilimden fazla yemeyin yazıyor ama ne kadar tüketmemize izin var bilmiorum :44: bağırsaklarımdaki fazla çalışmayı hala durduramadım :43: tatlandırıcıyı fazla kullanmanın etkisi olurmu diye düşünmüyor değilim :44:
gülümsecim hangi tatlandırıcıyı kullandını bilmiyorum ama genelde içlerinde sorbitol var oda çok fazla laksatif etki ediyor zaten bu yüzden fazla kullanmayın diye üzerlerinde yazıyor splendada yok sanırım bugün senin yeşil kahve kavonozunu buldum aldım ve ben çok beğendim 14 lira bayıldım hiç değilse normalinden daha yararlı ve lifliymiş sağol canım

ya kızlar mustlu hocamdı galiba kullandığı magnezyumun adını vercekti sanırım acaba benmi kaçırdım bugün yoktum çünkü bu arada ben sanki onuregeyi berkmineyi saksmavisini göremiyorum kaç gündür bugün yağmurda görünmemiş galiba umarım iyilerdir ters bişey yoktur inş

ay ben gündüz yoktum yeni gördüm yolikam tatale gidiyomuş canım benim belki yoldasındır şu an ama ben yinede hayırlı yolculuklar diyorum sana tatlım güle güle git güle güle dön inş gitmişken kocişinide kap gel bari :52:

ablam çkmak uzere idim msajini gördüm evet kocisi tutup kulagindan getirmeye gidiyorum :52::52::52::52::52::60::60::60::60:
hepinizi öptüm baaaaaaaaaayyyy:52::52:

herkese merhaba.

merhaba..
neden öyle umutsuz konuştun daha bebecik 7 aylıkmış anladığım kadarıyla ...Ben de bu foruma yeni katıldım. Geçen sayfalarda da yazdım ben de hamileliklerde çok ama çok kilo aldım. Ama kilolarıma aldırmadım ve bebeğimi emzirdim emzirirken de güzel güzel yedim. Aslında başkalarının aaa ne kadar kilo almışsın demeyeceği yani bahanenin olacağı tek zaman hamilelik ve emzirme süresi..tadını çıkar. Sonrasında da dikkat edersin ve verirsin kiloları. Kilolu kadın çirkin değildir. Bayılırım tombişlere ve neşelerine :) hele bir de anneyseler ve kucaklarına gömülmüş bebecikleri varsa...Ammma sağlık kısmı ayrı genciz dikkat edicez ki ileride şeker kalp damar ve her hastalandığında sana kilo ver diyen doktorlar olmasın...tekrar hoşgeldinnn.

Back
X