Gel Gel Gel
Ne olursan ol, Nerde olursan ol gene gel
Kaç kilo olıursan ol gene gel
İster dukanist ister Karatay ister Taş devri ol gene gel.
ister yüz kere rejimini bozmuş, tövbeler etmiş olsan da gene gel.
Burası Candaş Dukancıların yeri.
Kolları açık birinci sayfadan beri.
Kih kih şairliğim tuttu , hoşgeldin yenilik vereceğin kilo fazla olmadığı için çok fazla zorlanmadan ve çabucak vereceğini düşünüyorum, kolay gelsin canım.
Ne olursan ol, Nerde olursan ol gene gel
Kaç kilo olıursan ol gene gel
İster dukanist ister Karatay ister Taş devri ol gene gel.
ister yüz kere rejimini bozmuş, tövbeler etmiş olsan da gene gel.
Burası Candaş Dukancıların yeri.
Kolları açık birinci sayfadan beri.
Kih kih şairliğim tuttu , hoşgeldin yenilik vereceğin kilo fazla olmadığı için çok fazla zorlanmadan ve çabucak vereceğini düşünüyorum, kolay gelsin canım.
herkese merhaba
bir suredir forumu takip ediyorum.ben de araniza katilmak istiyorum.kitabi okudum.dukan`in dukandiet.co.uk sitesine de girdim ideal kilomu hesaplamak icin. ona gore ideal kilom 59 cikti. ben su an 58-59 arasindayim zaten tam olarak bilmiyorum yarin sabah tartilayim dedim baslamadan.
59 kilonun ideal kilom olduguna inanmam zor cunku bundan 7 ay oncesine kadar 52 kiloydum.bu sure icinde is stesinden buzdolabinin icinde yasar oldum gece vakitleri deliler gibi ne kadar tatli ivir zivir gereksiz sey varsa yedim istisnasiz her gece:84: ve sonunda bu kiloya ciktim. bu diyeti 48 kilo olan menapoz donemindeki annem yapmis ben ondan ogrendim.kendisi acayip fit bir kadindir oldum olasi.zaten incecikti yaglardan 2 kilo daha gidince mankenlere tas cikartacak olculere geldi.benim boyum fena sayilmaz 1.70 52 olunca ben 26 beden kot pantolon giyebiliyordum.sanirim su an 28 giyerim.yeni bir sey almadigim icin bilemiyorum.yazi elbiselerle taytlarla gecirdim.dukanin sitesinden parali programina dahil olmayi bile dusundum ama benim kilomu ideal buldugu icin kabul etmedi:84:
siz beni araniza alin noooluuur gercekten cok moralim bozuk hayatimda hic kilo almadim ki ben...evet rejimler yaptim spor yaptim ama en fazla 2-3 kilo aldim sonra da verdim. simdi kalori diyetleri de yapamiyorum cunku midem de genislemis aclik krizine giriyorum. 2 gun dayanamiyorum.bana destek olabileceginize inaniyorum.forum o kadar hareketli ki aranizdaki enerjiden de ilham alirim ve yeniden aynalarla barisirim inancindayim...ben de gelebilir miyim luuutttfeeeeennnnn