Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi de zaten her gün demir almaktan çatlicaz burada et et et :1:

haklısın canımm ama vitamin bakımından çok eksik bir diyet takviye almaktansa sebze günlerinde almam gereken günlük dozu yakalamaya çalışıyorum halsiz kalmamak için =) kilolaar gitsinn işee yarasınn sonraa etsiz bir kutlama yemeğini hakederiz hepimiz inş. =)

:62::62::62::62::62::62::62: kızlaaaaaaaaaaarrr reglim bitmeden 63,5 gördüm...çok mutluyum, çok sevinçliyimmmmmm yiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu:52::52::52::52:

:52::52::64::64::66::66::65::65::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar: çok sevindim cinommm...:62::62: tebrik ederim helal sanaaa

kızlar yaaa bu arada zeynep abla nerelerde ola kiii?? epeydir gözükmüyor sanki

nerde olcak zin zin geziyo:63: hiiiiiç bizi merak etmek acaba kızlar napıyo demek yok:19::19: zeynoşu kınıyorum cinocum bu vesileyle:23:

Selam kızlar ben geldim.
ama çok yazamicam bugün cuma ben olmadığım için ofiste çok iş birikmiş.ayrıca acayip yorgunum.. bide kırk sayfa yazmışsınız valla.
herkese selamlar.

ciiiinooooommmmmmmm :52::62::66::64:
tebrik ederim vallaaaa :46::46::46:

ayy hadi hadi az kaldı güçlendirmeye :)))
zeynep abla da işlerim var giremiyorum foruma dönücem falan demişti. Herhalde ramazan dolayısıyla misafir işleri falan yoğun oldu.
ay ay maşallah maşallah :nazar::nazar:
reglin birince 63ü görsen düz :23:

bebişimmm kim senin canını sıktı...anlayamadım tatlımm...gerçi sende sölemişsin edepsiz die o zaman takma cnm..herkes kendine yakışanı yapar sonuçta..

Selam kızlar ben geldim.
ama çok yazamicam bugün cuma ben olmadığım için ofiste çok iş birikmiş.ayrıca acayip yorgunum.. bide kırk sayfa yazmışsınız valla.
herkese selamlar.

canımın içi keyifsiz gibi bir halin var, umarım ben yanlış anlamışımdır.
Hoşgeldin :)
kilolarını atıp da gelmişsindir inşallah :)))
işlerini hallet de gel, tatil maceralarını bekliyoruz sabırsızlıkla :1:
öptüüüümmmm :54::54::54:

bebişimmm kim senin canını sıktı...anlayamadım tatlımm...gerçi sende sölemişsin edepsiz die o zaman takma cnm..herkes kendine yakışanı yapar sonuçta..

buzlu thai kahvesi diye bi dondurma paylaşmıştım
hatunun teki copy paste yapmış dukan diyeti tarifleri facebook sayfasına
ben kaynak belirtmesini rica ettim
kaynak arşivim dedi
kadınlar kulubunun iyi takipçisisiniz herhalde dedim
o da utanmadan şöyle bir yorum yapmış;

"anason her türlü ağrıya iyi gelir"

gece gece.. tövbe tövbe dedim yattım.
Ben kadınları sevmeyince de suçlu oluyorum sonra.
Annem der hep herkes kadın olabilir ama hanım olamaz diye.
Ağzını öpücem şimdi gidip.
Bu kadar basit ve bayağı insanlar neden beni bulur hep anlamam.
Benim de imtihanım insanlarla uğraşmaktan yana herhalde bu dünyada :)

Son düzenleme:
ciiiinooooommmmmmmm :52::62::66::64:
tebrik ederim vallaaaa :46::46::46:

ayy hadi hadi az kaldı güçlendirmeye :)))
zeynep abla da işlerim var giremiyorum foruma dönücem falan demişti. Herhalde ramazan dolayısıyla misafir işleri falan yoğun oldu.
ay ay maşallah maşallah :nazar::nazar:
reglin birince 63ü görsen düz :23:

saol kuzuuum:))he walla az kaldıııı:)) acaba 60 olmayı beklemeden ay sonuna geçsem mi ben de güçlendirmeye kii?? nasıl olsa veriliyo diyosunuz?? 15 gün var, 15 günde mimkin olan en az kaçamakla kaça düşerim acebaaaa??:9:

:52::52::64::64::66::66::65::65::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar: çok sevindim cinommm...:62::62: tebrik ederim helal sanaaa

nerde olcak zin zin geziyo:63: hiiiiiç bizi merak etmek acaba kızlar napıyo demek yok:19::19: zeynoşu kınıyorum cinocum bu vesileyle:23:

saol sadecaaaam:)) darısı herkeseeeee:)) hihihih zeynep ablaaaaaaaa, ayol iftar çadırı mı kurdu ki bu kadar misafir mi olur küüüüüüüüüü:))

duy biziiii zeynep ablaaaaaaaaaa:9::9:

Selam kızlar ben geldim.
herkese selamlar.

ayyyhhh yolitam gelmiş hoşgelmiiiiişşşş.. kız gezdin gezdin acaip yorgunum diyon bi deeee:9::9: kocanı toparlayıp getirdin mi?? hadi bakalım yeni bi başlangıç gibi olacak size...herşey gönlünüzce olur canım benim inşallah...:54::54: encılım beniiiiim:))

kaynak arşivim dedi

kıyamam ya:( hayret bişi burdan bile kendine pay çıkaran insanlar var pess..biz bi yerden alıyosak yazıyoruz burdan şurdan die yada uydurmasyon die..anneciğin ne güsel sölemiş benim içinde öp valla cuk yani:)

eheheh yanlış yazmışım uykum geldi rakamlar karıştı :1:
verdiğin kilolar gelmez kuşş niye gelsin güçlendirmedesin sen bi nevi diyetin hala devam ediyor ramazan olmasa da yine protein sebze yiyceksin artı gelmiş bi porsiyon meyve ne kilosu yapıcak ki, kaldı ki sen en sağlıklı beslenenlerden birisin aramızda katkı maddesini en az alan :1:

bu arada krema olayını okudum ben pek peynirli tatları sevemedim ama, tatlı lor pek peynir gibi olmuyor sade şekerle bile yiyebilirim ben onu, kullanılabilir yani krema gibi, ya ben yarın senin peynirden yapmak istiyorum bugün yapcaktım da sen yoktun diye soramadım yarına kaldı artık

ya arkadaşlar geçmişi okumaya çalışıyorum da,epey geriden geliyorum kusura bakmayın...bu tatlı lor nedir yahu, nereden buluyorsunuz..marketlerin açık reyonundan mı,ya da bildiğiniz bir marka var mı? ben hiç bilmiyorum da :(

kaynak arşivim dedi

takma kuzuuuum, emek hırsızı nooolcekkk:)) bi kısır muhabbeti dönmüş face de, hatunda ben bi uğraşayım tarifi paylaşırım demiş, eheuheeu ben de merak ettim aceba benimkinden farklı yapacak diye hihihihi aynen benim tarifi kopyaala yapıştır yapmışşş:37::37:

kaynak arşivim deyince cem yılmaz'ın " kaynak .ötüm" aklıma geldiiiii:60::60::60::60:

ya arkadaşlar geçmişi okumaya çalışıyorum da,epey geriden geliyorum kusura bakmayın...bu tatlı lor nedir yahu, nereden buluyorsunuz..marketlerin açık reyonundan mı,ya da bildiğiniz bir marka var mı? ben hiç bilmiyorum da :(

bu arada herkese merhabalar:3::3:
nurcik gelmiş hoşgelmişşşşş,sefalar getirmiş....yine güzel tariflerle gelmiş..sen çok benim kafadansın nurcik varsa yoksa tatlı mımmmm..şu kremanı hiç analamdım,sadece lorlar nasıl yapılır,tatlı lor nedir,hangi ölçülerle koyup krema haline getiriyorsun,yapan arkadaşlar da bilgi verebilirlerse pek sevinirimmm :54::54:

yağmırım seni görmeye çok var daha cuma gecesini okuyorum ama bi selam çakayım saa :54:

anlamayan arkadaşlar için çift dikiş yapıyorum :))))
kusuruma bakmayın ..

Son düzenleme:

canımın içi tuzsuz yağsız lor :)))
şimdi ramazan, tadına bakamıyoruz ama tusuz lor dediğin işte tatlı tatlı oluyo.
süt şekerli bir şey ya, kestirip hemen hiçbir şey eklemeden süzüyolar
sen evde de yapabilrsin tatlı lor
hemi de yağsız sütten yaptın mı tatlı tatlı oluyo :)))

takma kuzuuuum, emek hırsızı nooolcekkk:)) bi kısır muhabbeti dönmüş face de, hatunda ben bi uğraşayım tarifi paylaşırım demiş, eheuheeu ben de merak ettim aceba benimkinden farklı yapacak diye hihihihi aynen benim tarifi kopyaala yapıştır yapmışşş:37::37:

kaynak arşivim deyince cem yılmaz'ın " kaynak .ötüm" aklıma geldiiiii:60::60::60::60:

ahahaha kaynat dötüm :60:
cino alemsin!
evet evet kısır muhabbetini ben de gördüm daha da kızdım ya sinirleniyorum valla insanların böyle şeylerine.
bi tanesi de resimli dukan diyeti tarifleri mi çıkarsak ayol haha moduna girmiş
sanki şef aşçı de la dukanista
teeebeee teeebe
cık cık cık

Sadeca Ablam, öptüm. Ağzından öptüm valla anacığımı :1:

canım benim bildiğim tuzsuz lor sanırım ona tatlı lor deniyo..tatlılara falan konulan açık satılıyo..ama ayrıca tatlısıda varsa ben bilmiyorumm:50:

günaydın kızlar yorucu bir haftasonundan sonra ölü gibiyim..

1.5 ayda 10 kilo. Daha ne diyeyim ki :)
92le basladim dukana temmuz basinda, su an 82 kiloyum :nazar:
Dr Dukani görsem adamin boynuna sarilirdim herhalde.

1.5 ay icin cok fazla kilo verdim ama asiri gayret göstermedim, ac kalmadim... Vitaminsiz degilim, doktor kontrolündeyim...
Kan degerlerim diyetten öncekinden cok cok daha iyi, doktorum bile sasiriyor...

Dukan bana hayat enerjimi, yasama sevincimi geri verdi. Iyi ki bu diyeti kesfet misim :16:

tebrik ederim..enerjin ve mutluluğun yazına yansımış:)

kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
:43::43::43:

özgül abla başınız sağolsun.Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.

Canım benim bebişrongo'ya cevap gelmemesinin sebebi artık forumda foto,mesaj silinmesinin tamamen yasak olması:( Ne yazık ki patronun kesin kararı bu... Ama eğer çok ciddi bir mazeretiniz varsa bu konuyla ilgili,bana linkiyle birlikte özel mesaj atabilirsiniz.Ben de yönetimden rica ederim:)

Ayrıca farketmişsinizdir 2 gündür bölümde baya bir değişiklik oldu.Diyet günlükleri adı altında bir bölüm eklenmesini rica etmiştim,sonunda oldu:) Ve ben 2 gündür düzenleme yaptım bölümüzde,anlayışınız için çok teşekkür ederim bu arada.Benden bir isteğiniz veya sormak istediğiniz birşey olursa özel mesaj da atabilirsiniz.En kısa sürede dönerim çıtırcıklarım:)

teşekkür ederiz desteğiniz için:71:

Kizlar sahurda genelde neler yiyosunuz acikmamak icin

canım hoşgeldin nerelerdesin sen? ben diyette ne yiyosam onları yiyorum yine.değişen birşey yok benim için.

kilo çizelgemi de yaptım.Aman Allah ım ne kadar iç karartıcı.gidermi 22 kilo off offf...

gider gider..bak bize nerelerden geldik bu kilolara.sabret canım.

Bu arada tarifler sayfasını biraz coşturdum
Ama bunu sizler için yaptım!!!
Bir an önce güçlendirmeye geçmek isteyin diye köfteler kebaplar paylaştım!!!
:1:
umarım beğenirsiniz efem :42:

bu hak-sız-lıııııkkkk..ben güçlendirmeye geçmek istemiyorum kiii:9:

dukan diyetini gördüm ...sinir oldum.zaten fransızlarada sinir olurum..arkadaşlar fransızlar bayat yemekleri bayıla bayıla yiyen ,yemekten anlamadığı için kurbağ saylongoz yiyen damak zevki olmayan insanlardır..ayrıca 3fransız tanıyorum 3 de zayıf değil...tamam adamlar zayıf olabilir ama az yedikleri içindir..dukan diyetine gıcık oldum...bana ne yiyeceğimi söyleyen herşeye gıcık oluyorum..

bende sinir oluyorum ya ne gereksiz bir diyet..birde o kadar insan bu diyeti yapıcaz diye uğraşıyorlar..bencede arkadaşlar boşuna uğraşmayın o kilolar gitmeeeezzz.bakın aranızda bi tane akıllı çıkıp dukan gerçeklerini söylemiş sizlere.

:62::62::62::62::62::62::62: kızlaaaaaaaaaaarrr reglim bitmeden 63,5 gördüm...çok mutluyum, çok sevinçliyimmmmmm yiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu:52::52::52::52:

tebrikleeeeeerrrrrr:52:

Selam kızlar ben geldim.
herkese selamlar.

hoşgeldin canımm.bu kızların çenesi durmuyoki anacım bıdı bıdı susmuyolar sen işlerini haller

Back
X