Yap o çok güzeldi, yanına da karnabahar püresi yapabilirsin.. Ben karnabahar püresine bayılmıştım; ama eşim o kadar çok sevmez sebze pürelerini.. Zevk meselesi tabi. :)
bugün saf protein günümdeyim :) ama yarın deneyebilirim karnıbahar püresini. zaten yemek tariflerinin çıktısını aldım hepsini denicem.. değişik tariflerinide bekliyorum :)

maşallah...nazar değmesin ...
 maşallah...nazar değmesin ...

cok isteyerek baslamistim ama bir gun kacamak yaptim,sonra ki gun yemege davetliydik orada da yedim bir haftada sadece 1.400 gr gitmisti..Sonra kizim  cok hastalandi dietle filan ilgilenemedim..Ama spor yapmaya basladim..Her sabah oglumu okula biraktiktan sonra eve kosuyorum 2,5 km sonra 4. kat'a cikiyorum merdivenle eve gelincede 50 mekik..saat 10 da H.E.A.T sinifina giriyorum (Healty,energy,ability,training)amiyane tavirla it gibi spor yapiyorum.Vucut hatlarim hafif belirmeye basladi ozellikle kalcalar toparlandi.Bugun Turkiyeden 'Guarana' inceltici krem siparis ettim.Gecen yaz kullanmis ve cok memnun kalmistim.Adet donemim gecince ben dukan diyetini tekrar deneyecegim..Butun arkadaslara kolay gelsin..Kucuk bir bilgi vermek istiyorum,yemekle beraber icilen meyve suyu,kola gibi icecekler kilo alinmasinda ki en buyuk etken.Gecen sene bu diyeti yaparken yemekle beraber hep yasil cay ictim ve gercekten faydasini gordum.Ruslar doner yerken cay iciyorlardi bende gulmustum.Megerse dogrusu yemekle birlikte sicak icecek tuketmekmis.Rus kizlar belleri ince olsun diye hergun sadece yarim saat heelihop ceviriyorlarmis ismini dogru mu yazdim bilmiyorum ama sanirim anlamissinizdir ne oldugunu
cok isteyerek baslamistim ama bir gun kacamak yaptim,sonra ki gun yemege davetliydik orada da yedim bir haftada sadece 1.400 gr gitmisti..Sonra kizim  cok hastalandi dietle filan ilgilenemedim..Ama spor yapmaya basladim..Her sabah oglumu okula biraktiktan sonra eve kosuyorum 2,5 km sonra 4. kat'a cikiyorum merdivenle eve gelincede 50 mekik..saat 10 da H.E.A.T sinifina giriyorum (Healty,energy,ability,training)amiyane tavirla it gibi spor yapiyorum.Vucut hatlarim hafif belirmeye basladi ozellikle kalcalar toparlandi.Bugun Turkiyeden 'Guarana' inceltici krem siparis ettim.Gecen yaz kullanmis ve cok memnun kalmistim.Adet donemim gecince ben dukan diyetini tekrar deneyecegim..Butun arkadaslara kolay gelsin..Kucuk bir bilgi vermek istiyorum,yemekle beraber icilen meyve suyu,kola gibi icecekler kilo alinmasinda ki en buyuk etken.Gecen sene bu diyeti yaparken yemekle beraber hep yasil cay ictim ve gercekten faydasini gordum.Ruslar doner yerken cay iciyorlardi bende gulmustum.Megerse dogrusu yemekle birlikte sicak icecek tuketmekmis.Rus kizlar belleri ince olsun diye hergun sadece yarim saat heelihop ceviriyorlarmis ismini dogru mu yazdim bilmiyorum ama sanirim anlamissinizdir ne oldugunu ..(Rusya da yasamiyorum bu arada
 ..(Rusya da yasamiyorum bu arada )
)