Canlar hepinize günaydınnnn

Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize

Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim

Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı

Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba

yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için