Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy canım estağfrullah ne demek sazanlık
bana güzel bir şey yazmış olman bile hoşuma gitti hihi sen genelde normal yazılar yazıyosun ya hihi ben böyle sevgi pıtırcığı şeklinde dolanıyorum :1:
ama oruçtan bence de, uyku düzeni bozuluyo haklısın. Bi de halsizlik, açlıktan kaynaklanan, dolayısıyla işte çok mağdur oluyorum.
Sana da kolay gelsin canım benim :)))
Allah kabul etsin ibadetlerimizi.

ayy ben de kepeksiz yapamam gibime geliyor valla.
Alıştım yahu :)))
revaniye talibim bu aralar kıyısından kıyısından bakıyorum tarife :)))
vuvuumm sen mi deneyecektin pastayı?
vagus muydu yoksa?

ben de senin gibi olucam sanırım yolişimmm hihihihi ben de doğma büyüme fındıkzadeliyim ama buraya gelin gelicem kadıköy taraflarına :1:
samandıraya gelmiştim ben orada bi sinpaşın evleri vardı aman yareppi venedik çakması yapmışlar süperdi ama etrafı boştu tebi, araban olmazsa zor.
eşin geliyo ama artık :52:
atla arabaya gel bize :1:

bu arada benim de saçlarım felaket dökülüyo ondan mı yoksaaaaa :53::53::53:
aman tanrım hemen sağlam bi güçlendirmeye geçiyorum ben bayanlar saçlarım çok kıymetli benim için!!!
demir alıyoruz fazlaca ama, niye dökülüyor ki?
Proteinin babası giriyo bünyeye, c vitamini desen goji berry yi tam ölçüsünde tüketiyorum, emilimi de olmalı saç neden dökülür ki başka protein ağırlıklı beslenmede?

eczanelerden bulabilir miyiz çinko içeren şampuan hocam?

Zaten sadece eczanede satılıyormuş. Akşam eve gidince broşüre bakıp adını yazarım. Hem eczacıya da danışırsın canım. Bu arada dukanist eczacılarımız nerelerde yahu! Bir de Dukan arkadaşımız kayboldu yine. Geçende bir nanik yaptı, sonra gene sırra kadem :)) Huhu nerdesiniz?:33:

bunları yazdın ya kocaman bir öpücük benden sana :)))) tabi uykusuzluğun ve yorğunluğun için üzgünüm:((( :38:

ben de üzgünüm :50:
ihi ama teşekkür ederim :71:
şimdik eve gitme zamanıdır, kediş aç ve ben de uykusuzum :)
bu arada kedi sahiplenmek isteyen varsa verebiliriz, hayvan çok mağdur oluyo böyle 3 gün orada 5 gün burada.
2 haftalık çünkü, biberonla besliyoruz ve ben de çalıştığım için de zor oluyo ve fakültede bugün seferber olduk yine de nöbetçi bakıcı bulamadık :)
evden yazışırız artıkın bağyanlar sızmazsam :)

Cilt doktoru benim kayınvalideme de saçları için çinko içeren bir şampuan önerdi. Genel olarak kullanabilirsiniz dedi.

öneriniz için teşekkürler mutlu hocam ben zaten çinko içeren bi şampuan kullanıyorum içine de çam terebentin katıyorum ama işte saç içten beslenir derler ya dogru sanırım:53:

ayy canım estağfrullah ne demek sazanlık
bana güzel bir şey yazmış olman bile hoşuma gitti hihi sen genelde normal yazılar yazıyosun ya hihi ben böyle sevgi pıtırcığı şeklinde dolanıyorum :1:
ama oruçtan bence de, uyku düzeni bozuluyo haklısın. Bi de halsizlik, açlıktan kaynaklanan, dolayısıyla işte çok mağdur oluyorum.

ayy ben de kepeksiz yapamam gibime geliyor valla.
Alıştım yahu :)))
revaniye talibim bu aralar kıyısından kıyısından bakıyorum tarife :)))
vuvuumm sen mi deneyecektin pastayı?
vagus muydu yoksa?

hihihi ben değildim canım..yine mi karıştırdın kısss:9::9:
ama revaniye benim de gözüm kayıyor..bir de şu mantı mıdır nedir ona..bir de şu dukan lahmacuna..bir de mustlunun muhallebisine...yaffff oruçlumuyum ne :17:

aman deyim haaaaaaaa, iyi bakın saçlarınızaaaa:)) bak saç dökülmesi için lavantada çok iyi..bildiğimiz kuru lavantayı suda demleyip, saçını yıkıyosun...ben kocişe yapıyodum bi ara, tabii sıkıldı bıraktık sonra...ama uyguladığımız sürede durmuştu dökülmesi...bi de güzel kokoyor ki sormayın

aaa benim evde lavantam vardı taa bekarlığımdan kalma neden aldığımı bile untmuştum yapiim ben onu. evde benim saç yaglarım filan var onu yapınca saçlarıma çok iyi geliyo ama eşim saçlarımı koklayınca " kafan kızartma kokuyo" diyo kocakafalı :60::60::60::60:
bende bu lavantalı suyu şeediim bari bakımdan sonra hem iyi geliyormuş hem kafam kızartma kokmaz :27::27:

amaniiinn kasımpaşalı eli maşalı değilsin inş :18:etrafta bim migros olmamasıda zor oluyor gerçekten allahtan bizim var bim 101 migrosada yaya olarak 15dk yürüyebiliyorum göztepe soyaktakine gidiyorum yoksa araba şart dolmuşla alışveriş biraz zor olur benimde bütün akrabalarım karşıda ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler gerçi eşimin işide karşıda ama oda metrobüsü kullanıyor trafik yüzünden olsun araba bana kalıyor :1:kalabalığı çok kötü karşının ama en azından her yere yaya olarakta gidilebiliyor bi mecidiyeköyden çıkıp şişli osmanbey pangaltı yürü yürü bitmez benim oturduğum yerdede bu sorun var bi kadıköye yürüyemem en fazla ümraniyeye yürürüm oda yol sıkıcı bakınacak yer bile yok yol üzerinde napalım :63:

valla hemi kasımpaşalıyım hemi dee elimaşalıyım.:63::63::63::63: dogma büyüme diyorum bacııı :60::60::60::60::60:
evet karşıda o güzellik var ama araba park edemezsin kalabalıktan bunalırsın bla bla. ben seviyorum anadolu yakasını kim ne derse desin...
istanbulu satıyoruuuumm satıyorurrrumm satıyorum:24::24::24:
fatih sultan mehmet abim duymadaaaan :24::24::24::24::24:

ferhan şensoyun bi oyunu vardı böle bi şarkısı vardı bilmem hatırlayan oldu mu :69::69::69:

ben de senin gibi olucam sanırım yolişimmm hihihihi ben de doğma büyüme fındıkzadeliyim ama buraya gelin gelicem kadıköy taraflarına :1:
samandıraya gelmiştim ben orada bi sinpaşın evleri vardı aman yareppi venedik çakması yapmışlar süperdi ama etrafı boştu tebi, araban olmazsa zor.
eşin geliyo ama artık :52:
atla arabaya gel bize :1:

bu arada benim de saçlarım felaket dökülüyo ondan mı yoksaaaaa :53::53::53:
aman tanrım hemen sağlam bi güçlendirmeye geçiyorum ben bayanlar saçlarım çok kıymetli benim için!!!
demir alıyoruz fazlaca ama, niye dökülüyor ki?
Proteinin babası giriyo bünyeye, c vitamini desen goji berry yi tam ölçüsünde tüketiyorum, emilimi de olmalı saç neden dökülür ki başka protein ağırlıklı beslenmede?
eczanelerden bulabilir miyiz çinko içeren şampuan hocam?

güçlendirmeye geçiyorum dedim ama hemen kızmayın bana güçlendirmeyi hakkını vererek yapmaya başlicam artık demek istedim ihi :1:

bebem rongom sende bizdensin demek. hadi bakalım hayırlısı ile alalım seni de buralara bakalım anadolu yakası gelini ol sende hayırlısı ile.
sende oruç tutuyorsun haa. valla gözlerim yaşardı hani ne bileyim beklemezdim de yanee iyi dabe tut dabe tutabilen tutsun bizim evde eşim tutar ama ben bi kaç senedir niyetlenmiyorum ama allahtan bana baskı kurmaz öle laf filan sokmaz tam demokrasi bizim ev:52:
canım saçlar bence beden kendini risk altında hissettiği için dökülüyor üç aya yakındır dukan yapıyorum ilk kez böle oldu ben resmen güçlendirmeye geçiyorum kızlar bu böyle biline. ama tabi yine et müt agırlıklı olacak ben ekmekle filan doymuyorum zira :9::9:
şampuan olarakta ben bi şampuan kullanıyorum kampanyadan üç şişesini 35 e almıştım eczaneden ama düşün düşün adını bulamadım. eve gidince yazayim onu ben:61:

Evet, dogru okudunuz ve bu ruya veya yalan degil gercek. Hizli ve bilincli zayiflamanin formulunu size sunuyorum. Asirlardir var olan fakat henuz piyasada nadir bulunan bu formulu ben sizlere Turk vatandaslarima sunuyorum.
Bu ilac degil, kemikal degil, farmatik de degil. Bu orginal bir bitkiden yapilmis has urundur. Tamamen organiktir.

Nasilmi zayiflicam diyorsaniz, cok basit. Bir bardak Yesil Kahve ile gune sabah kahvaltidan yarim saat once ac karnina iceceksiniz ve bu kahve aksama kadar sizin metobolizmanizi dengeleyecek ve vucudunuzdaki yaglari, kalorileri eritecek. Bol su tuketerekbu eriyen yaglari atmaniza yardimci olacak. Gunde en az 1, 5 litre su icmenizi oneriyoruz. Saglikli beslenmenizide tavsiye ederiz.

Kahvenin Ozellikleri:
Yeşil kahve, kökboyasıgiller (Rubiaceae) familyasının Coffea cinsinden 5 metreye kadar büyüyebilen bir ağaçtır. Normal kahve gibi kavrulma işleminden geçmediği için, faydalı etkilerini kaybetmemiştir.
ıçeriğindeki kafein ve klorojenik asit sayesinde, yağ yakımını hızlandırır. Bazal metabolizmayı hızlandırır. Çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir, serbest radikallerin zararlı etkilerini önler. Enerji verir. Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır. Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır.

Etkileri ve Kullanım Alanları:
ıçeriğindeki kafein ve klorojenik asit sayesinde, yağ yakımını hızlandırır. Bazal metabolizmayı hızlandırır. Çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir, serbest radikallerin zararlı etkilerini önler. Enerji verir. Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır. Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardıCinnamon (Tarçın)Tarçın (Cinnamomum), Defnegiller familyasından, Hindistan ve Sri Lanka orijinli bir ağaçtır. Yaprak dökmeyen, aromatik kokulu küçük bir ağaç olan tarçın, dünyanın en önemli baharatlarından ve bilinen en eski bitkilerdendir. Kullanılan kısmı, bitkinin sürgünlerinin kurutulmuş iç kabuğudur. Zengin bir lif kaynağıdır. Yüksek miktarda manganez içerir

Başta kanser olmak üzere kahvenin pek çok derde faydası var.
ışte kahvenin insan sağlığı için faydaları:
* Kolesterolü düşürür.
* Ağrı kesicilerin etkisini yüzde 40 oranında artırır.
* Şeker hastalığının erken uyarı sinyali olarak kabul edilir.
* Göğüs kanseri riskini azaltır.
* Günde 3 fincan kahve içmek astım tehlikesini azaltır.
* Kahve girişkenliği arttırır.
* Siroz hastalığı …

Kahve iştahı kesip diyet programınıza uymanızı sağlar. Böylelikle daha kolay kilo verirsiniz

Saglikli diyet ile Yesil Kahve kullanirsaniz, daha cok ve cabuk kilolarinizi atabileceksiniz. Istahiniz kesip doyumluk yemeye basliyacaksiniz. Vucudunuzdaki kalori ve yaglari kolaylikla atmaniza yardimci olacaksiniz. Ama gerek yok diyorsaniz sorun degil, diyetsizde kullanarak haftada kilo verebileceksiniz.
Zayiflamak hic bu kadar kolay olmamisti. Sizde kullanin kendinizle ilk defa iyi bir adim attiginiza gurur duyun. Sevincinizi 3. gunde yuzunuzde gorebilir gibiyim. Cunku bu Yesil Kahve 3. gunden sonra etkisini gostermeye baslayacaktir.
Bu zamana kadar en az 5000 kisi denemistir ve inanin hepsi memnuniyetlerini ozellikle bildirmistir.
Tek yapmaniz gereken, gunde bir bardak Yesil Kahve icmek ve gerisini dusunmemek.

BEKLENEN ZAYILAMA NETICELERI:
bir hafta sonra: .....................2, 5 ila 3, 5 kilo
iki hafta sonra:.......................3, 5 ila 6 kilo
uc hata sonra: .......................4, 5 ila 8, 5 kilo
dort hafta sonra: ...................6, 5 ila 10 kilo
bes ila alti hafta sonra:...........12, 5 kilo
yedi ila sekiz hafta sonra:.......15 kilo arasi zayiflayacaksiniz
EVET, yanlis okumadiniz, bir ayda ortalama 10 kilo hic bir sey yapmadan sadece gunde bir bardak Yesil Kahveden icmeniz yeterli olacaktir. Bir ayda daha cok kilo vermek istiyorsaniz yapmaniz gereken saglikli beslenme, saglikli bir diyet veya spor olabilir. Kendinizi gune enerjik ve saglikli hissederek baslayin. Kendinizi asla halsiz ve yorgun hissetmiyeceksiniz!

Dikkat edilmelidir ki,
kalp hastalari,
seker hastalari,
yuksek tansiyon hastalari,
hamile bayanlar,
bebek emziren bayanlarin kullanmamalari onerilmektedir.

Bu urune nasil sahip olacaksiniz? Elbette hemen siparisinizi vererek.
Zaman kaybetmeyin, param bosa gidecek endisesine kapilmayin, faydasi olmaz dusuncelerine sahip olmayin.
Deneyin ve kendiniz sahit olun bu mucize Yesil Kavenin ozelliklerine.
Icinde vitamin ve mineraller bulunmakta.
Daha fazla ve ayrintili bilgi icin bize mail atin..
Kisa zamanda sitemizde online olacaktir.

Alıntıdır

UYARI: günde 3 fincandan fazlası kalp ritmini olumsuz etkileyebileceğinden zararlıymış..
yeşil kahve kullanıp etki gören varmıki..
bende xxxx kullandım..hatta kış girince yeniden alıcam..yeşil çay ve kafeinli sağlık bakanlığı onaylı bir ürün..

canımcım üzülme bak sana ne örnek vericem.
geçen pazartesi benim reglimin ikinci günüydü 61,5 geliyordum. gerçi bunlar benim artılarımdı daha önce altını görmüştüm ama .. neyse ben regl ile beraber saf P yaptım.. pat pat pat gitti kilocuklar. dört günde ben 2,8 eksiye gelmişti. dert etme.. bence yakında göreceksin ellileri. regl metoyu hızlandıran bir şans... kaçırma derim:52:
saol yoli dediğin gibi olsa ne iyi olur..bakalım tatlı kaçamğım olsada saf pro gidiyorum..inşallah dediğin gibi olur..
bu yeşil kahve sevgili violet :)
bildiğimiz yeşil yeşil böyle kahve çekirdeği ammaaa yeşil :)))
lifliymiş ve kafeinden yoksun imiş, daha sağlıklı geldi ve fiyatı da uygun vallahi ben hemen eve gidip denemek istiyorum :)))
kadıköydeki mehmet efendiden aldım :))

yolandammm..
ideal eşsin be tam seven kadınsın valla
bayılıyorum sana :))
akşama misler gibi uyuruz valla erkenden cuppa yatak yapıcam :)))

berriiinn canım geçmiş olsun hadi bakalım reglden sonra kilonu da görücez :)))
bazen benim de böyle ağır geçer bu ay mesela 1 gün kalkmadan uyudum resmen, ölüyodum halsizlikten :)))

bebegim benim sağolasın valla:70: işte 53.8 lerdeyim bakalm akşam iftar öncesi tartılcam ne çıkacak:34:
regl öncesi halsizilk bendede çok oluyor ama regl günü atom bombası bir enerji doluyorum..
Dukan diyetine başlamayı düşünüp kitabı olmayan arkadaşlara sesleniyorum :)) Bir tanıdığım için şimdi hepsiburada'dan sipariş verdim kitabı. Fiyatı 13,59 TL ve ücretsiz kargo. :68:
bende hepsi buradadan almıştım..:13:
bu arada kakaolu kaymaçina fırında kızlar bilmiyorum nasıl olcak ama denedim sonucu bildiririm:)
haberini bekliyoruz..:56:
kızlaaaaaaaaaaarrr selammm, bu sabah itibariyle 500 gr a veda ettiiiiiimmm, yoolladım gittilerrr:9:

ya buluşmayın yaaaa kıskanırım ama ben de aranızda olmak çok isterimmmm, nası olcek şimci bu işşşşşşşşşşş:14::14: yakın zaman da istanbul programımız da yooooooooookkkk, ağlarım ama yaaaaaaaaaa:43::43::43:
:nazar::46:
herkese merhaba, dünkü +900 yerini +200e bırakmış (yani dünden bugüne -700) buna da şükür diyelim yarına daha da inmeyi dileyelim..yokluğumuzda buluşmalar da planlanmış, biz istanbul dışı dukanistler kaldık böyle :59: :58:..
aynen bende ankaradayım..:59:
Dukan kızları bir sorum var. Atak döneminde çok fazla susamak normal mi, yoksa benim tiroidim mi fırladı acaba??
normal hatta saf protein beslenmede en belirgin susuzluk oluyor..
vitaminlerden laf açılmışken, son 1,5 aydır artan şekilde saçlarımda dökülme başladı, diyet kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ben kendi adıma aldığım vitaminleri sayacak olursam evening primrose oil, selenyum ve xxxx, selenyum ve xxxx yeni almaya başladım sonucu paylaşırım, ama hergün goji yiyorum..
bendede başladı bir ara ..şimidi azaldı ama hala ara ara artış oluyor..
xxxx kilo aldırabilir...:34:
şu kalan kiloları verip ben de geçmek istiyorum bebem ya çok sıkıldım.:43:canım bebeeeem:70:
bende sıkıldım..topu topu 3.2 kilom kaldı bir dişimi sıkıpta veremdim..spor şart bence çoktan giderdi bu kilolar
ayy cinom doğru kusuruma bakma yaa aptal gibiyim bugün, ne saççmalamışım

bayanlar ölüyorum uykusuzluktan
dekanın karşısında na bööle düştü gözkapaklarım
rezil oldum adama
yavru kedimiz var uyutmuyo sağolsun fakültede ortaklaşa baktığımız
dün nöbeti bendeydi
sürekli miyavlıyo maması, sütü, sıcaklığı, çişi halledildikten sonra bile
koynuma aldım, orada da uyumadı
beni de uyutmadı
valla gözlerim kapanıyo napsam bilmiyorum
çok mutsuzum şu an, eve gidip uyumak istiyorum :59:
....yazık minicik mıyır mıyır ..zor olmuş senin için..
Kusura bakma yordum seni. Kitabı zaten ısmarladım ama elime geçmedi yazmıştım ben de..Demekki bazen gözden kaçabiliyor... Elimden geldiğince okumaya çalışsam da o kadar çok birikmiş ki sayfalar kaçırıyorum sanırım. Neyse ben gelince kitabımı okuyayım. Fazla konuşmayayım!!!
alınganlık yok..kitap elinde olunca çok iyi oluyor..buraya her gelene kitap al diyoruzya aslında dr dukan bize yüzde verse ya..kaç kişiye kitabını aldırdık..:52::60:
:1: Benim Ankara'daki evimin hemen karşısında da balıkçı vardı. Onu hatırladım şimdi. Tam spordan dönerdik eşimle, gece 10 gibi. Bi kokardı ki ever girerken, mis gibi. Girip yesek mi diye bakıp dururduk birbirimize öylece kasap önündeki kedi gibi.:53: Gerçi genelde önce kendimizi tutar sonra gece 1-2 gibi sokağın öbür ucundaki Aspava'da alırdık soluğu. Neyse bunlar geride kaldı şükür. Bu diyette canım hiç öyle şeyler çekmiyor artık :)) I love Dukan.:98:
mutlu sen Ankara'da mısın ..?
:60::60::60::60::60::60::60::60:

yaa o gebzedeki magaza gebze center da aslında bizim firmada gebzede ama orası çok ters bi yer gidemiyorum gidenlerde bulamıyormuş sanırım bitiyormuş hemen kepek:26:

vagüs resmen okuyunca kafama dank etti !
bir kaç gündür benim de saçım avuç avuç dökülüyor ! normaldir canım diyorum kendimi avutuyorum ama sanırım geçen haftaki saf P olayı bedenimi kötü etkiledi ki kendini korumaya alıp saçları koyverdi :53::53: ay saçlarım önemlidir benim için zaten yıllardır seyrekler şimdi panik oldum :53::53::53:
iki gündür de yorgunum diyorum ya size bu 3-4 gündür vardı bende. haftasonu da eşim diyordu ne oldu sana tadın yok diye. bugün hem pharmaton hem C vitamini aldım rexodon resmen daha iyi hissediyorum o aşırı uyku hali yok :53::53:
aman allahım:53: ben saf P olayını bırakayım bari ya 2+7 yapayım yada güçlendirmeye geçeyim öyle vereyim kalanları diyorum saçlarım çokdegerlidir benim zaten az kaldı onları da yitiremem azıcık bi basen yüzünden :43::43::43::43:
saç dökülmesi bendede saf pro yapınca artıyor..aslında güçlendirmeye geçeblirsin..
rossmannda kepek var canım ben cumartesi aldım telefonda açmadım giderken vardı aldım
benimde bitmek üzere..rossmana gitmem gerek ama ellerinde kaldımıki
Arkadaşlar tariflerde dereotlu ve beyaz peynirli tuzlu kepek keki paylaştım.
:56:hemen bakıyorum teşekkürler..:9:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende xxxx kullandım..hatta kış girince yeniden alıcam..yeşil çay ve kafeinli sağlık bakanlığı onaylı bir ürün..

saol yoli dediğin gibi olsa ne iyi olur..bakalım tatlı kaçamğım olsada saf pro gidiyorum..inşallah dediğin gibi olur..
regl öncesi halsizilk bendede çok oluyor ama regl günü atom bombası bir enerji doluyorum..

bende hepsi buradadan almıştım..:13:

haberini bekliyoruz..:56:

:nazar::46:

aynen bende ankaradayım..:59:

normal hatta saf protein beslenmede en belirgin susuzluk oluyor..

bendede başladı bir ara ..şimidi azaldı ama hala ara ara artış oluyor..
elevit protonal kilo aldırabilir...:34:

bende sıkıldım..topu topu 3.2 kilom kaldı bir dişimi sıkıpta veremdim..spor şart bence çoktan giderdi bu kilolar

....yazık minicik mıyır mıyır ..zor olmuş senin için..

alınganlık yok..kitap elinde olunca çok iyi oluyor..buraya her gelene kitap al diyoruzya aslında dr dukan bize yüzde verse ya..kaç kişiye kitabını aldırdık..:52::60:

mutlu sen Ankara'da mısın ..?

saç dökülmesi bendede saf pro yapınca artıyor..aslında güçlendirmeye geçeblirsin..

benimde bitmek üzere..rossmana gitmem gerek ama ellerinde kaldımıki

:56:hemen bakıyorum teşekkürler..:9:

Artık Ordu'da yaşıyorum canım. 2009 Nisandan beri. Ondan önce Ankara'daydım, Tunalı!da. Hacettepe'de çalışıyordum o zamanlar. Şimdi Ordu Üniversitesindeyim.

Ankarada olan dukanist arkadaşlarım bizde ankarada buluşalım :21: sakaleynmaster'ın ankarada yaşadığını öğrendim başka kim varr :1: Kızlar son iki gündür feci şekilde ishalim ya, herkes kabızlıktan şikayetçi ben tersi durumdan :43: ilk gün ohh dedim ne güzel çalışıyo benim bağırsaklar ama yok yanii her yerde koştur koştur wcye atıyorum kendimi :44: Ama ne yaptı beni böyle bulamadım, yeşil çayı, yeşil kahveyi, beşi bir yerde çayını herşeyi kestim valla...Birde regl oldum bugün düşünün durumumu yani :1:

Ankarada olan dukanist arkadaşlarım bizde ankarada buluşalım :21: sakaleynmaster'ın ankarada yaşadığını öğrendim başka kim varr :1: Kızlar son iki gündür feci şekilde ishalim ya, herkes kabızlıktan şikayetçi ben tersi durumdan :43: ilk gün ohh dedim ne güzel çalışıyo benim bağırsaklar ama yok yanii her yerde koştur koştur wcye atıyorum kendimi :44: Ama ne yaptı beni böyle bulamadım, yeşil çayı, yeşil kahveyi, beşi bir yerde çayını herşeyi kestim valla...Birde regl oldum bugün düşünün durumumu yani :1:

sen ankarada neredesin ? Buluşma yapabilirmiyizki bende iki adet bal böcüğü var..:27:iyide olur..:29:
regl sonrası normale döner..bazen bu diyete olabliyor..bir ara bunuda yaşamıştım..ama 3 günden fazla sürerse dikkat et..

merhabalar....
bende dukan diyet kitabini aldim ve atak evresine kadar okudum...
cuma günü uygulicam insallah...

sanirim 98 kiloyum... tam bilemiyorum...

atak evdesini 9-10 gün yapicam... sizler nekadar verdiniz atak evresinde?

Artık Ordu'da yaşıyorum canım. 2009 Nisandan beri. Ondan önce Ankara'daydım, Tunalı!da. Hacettepe'de çalışıyordum o zamanlar. Şimdi Ordu Üniversitesindeyim.

anladım bi an burdasın diye heyecan yaptım .:9:.Ankara'lılarda toplanırsa diye ama gitmişsin :59:

merhabalar....
bende dukan diyet kitabini aldim ve atak evresine kadar okudum...
cuma günü uygulicam insallah...

sanirim 98 kiloyum... tam bilemiyorum...

atak evdesini 9-10 gün yapicam... sizler nekadar verdiniz atak evresinde?

merhaba hoş geldin...kişye göre değişiyor ..dukanın kendi sitesinden bu hesabı yapmanı tavsiye ederim..

sen ankarada neredesin ? Buluşma yapabilirmiyizki bende iki adet bal böcüğü var..:27:iyide olur..:29:
regl sonrası normale döner..bazen bu diyete olabliyor..bir ara bunuda yaşamıştım..ama 3 günden fazla sürerse dikkat et..

Bahçelideyim ben, şu an yaz tatili olduğundan memleketimdeyimde bayramdan sonra ankaraya dönücem :1: 6 yıldır okuyorum ankarada artık yavaş yavaş ankaralı sayılırım :1:

kendime vitamin aldım..xxxx kargoya verildi bile sanırım yarın elimde olur ..son bir haftadır oğlum azı diş çıkardığı için uyku yüzü görmüyorum gündüzde kızım durmadığı için yatamıyorum....kaç gecedirde bacaklarıma kramp girip duruyordu..sanırım bu bana çok iyi gelicek..:7:içelim güzelleşelim..

Back
X