Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaar günayydın, hayırdır bu sabah uyanamadı herhalde kimsecikleerrr???:27: dün sebze günümdü, kilom aynı kalmış, bugun artık haşlanmış davığa abanıcam wallaaaaa:9: bi de sorularım olcekkk;
1. cahilliğimi mazur görerek kurutulmuş ev yapımı tarhananın içeriğini bilen var mııı?? uygun mudur dukancanlar diyetee??
2. aranızda powerplate yapan, duyan, çevresinde yapmış olan, faydasını gören var mı?? bugunluk sorularım bunlar efeeeeeeeeemmm, sağlıcakla, -lerle kalın:)):54:

iyi geceler hanımlar bu gün güçlendirmede 8. günüm doldu ve 600 gr daha verdim...:52::52::52:.ve sonuç 56...1 kilo daha verirsem tam ideal kiloma ulaşıcam......güçlendirmede her istediğimi yedim ama azar azar midemi yormadan..:56::56:.sanırım 1 kilo daha verebilirim...:34:.kızlar ben bu güçlendirmeyi çok sevdim.....:))))

valla oruçtan mıdır bilmem ama ben de güçlendirmeye geçeli 1 kilo verdim :53:
pazartesi, salı, bu da çarşamba aha da 3 gün oldu :53:
su veriyorum herhalde oruçtan
ama ben de sevdim güçlendirmeyi valla meyveyi özlemişim :1:

kızlaaaar günayydın, hayırdır bu sabah uyanamadı herhalde kimsecikleerrr???:27: dün sebze günümdü, kilom aynı kalmış, bugun artık haşlanmış davığa abanıcam wallaaaaa:9: bi de sorularım olcekkk;
1. cahilliğimi mazur görerek kurutulmuş ev yapımı tarhananın içeriğini bilen var mııı?? uygun mudur dukancanlar diyetee??
2. aranızda powerplate yapan, duyan, çevresinde yapmış olan, faydasını gören var mı?? bugunluk sorularım bunlar efeeeeeeeeemmm, sağlıcakla, -lerle kalın:)):54:

canımın içi tarhana bol miktarda karbo içeriyo biz yapmıştık evde kendi kendimize tarhana ama un o sonuçta. Gerçi sebze içeriği bol ama tarhana en başta yapılırken un yerine kepek kullanılaydı olurdu :1::1::1:
powerplate hakkında bir bilgim yok canımın içi sadece dün sayfaların teee 50li numaralarında okumuştum bir bayan 2+5 yöntemiyle ve powerplate, kavitasyon gibi yöntemlerle sıkılaştığını söylemişti.

Herkese günaydın bayanlar sabah tartıldım yine 58.4 anlamadım ben bu işi 1 kilo suyum nereye gitti :1:
herkese eksili günler diliyorum, benim bugün yasoynan işim var hazırlanmam lazım ehehehe daha ekmek yapıcam kendime :)))
öptüm herkesiiiii :54::54::54:

Son düzenleme:

canımın içi tarhana bol miktarda karbo içeriyo biz yapmıştık evde kendi kendimize tarhana ama un o sonuçta. Gerçi sebze içeriği bol ama tarhana en başta yapılırken un yerine kepek kullanılaydı olurdu :1::1::1:
powerplate hakkında bir bilgim yok canımın içi sadece dün sayfaların teee 50li numaralarında okumuştum bir bayan 2+5 yöntemiyle ve powerplate, kavitasyon gibi yöntemlerle sıkılaştığını söylemişti.

Herkese günaydın bayanlar sabah tartıldım yine 58.4 anlamadım ben bu işi 1 kilo suyum nereye gitti :1:
herkese eksili günler diliyorum, benim bugün yasoynan işim var hazırlanmam lazım ehehehe daha ekmek yapıcam kendime :)))

kızzzzz çok süslenmeee sönük kalmayım yanında :60::60:

günaydın herkeze ya ben bu dükkan diyeti araştırdım ama hiç bir şey anlamadım nasıl yapılacağı listesi falan ben bunun kitabını mı almam gerekli

Demekki sadece bende xxxx aç kurt etkisi yapmıyormuş :1:Bir güçlendirmeye geçen dukanist dahaaa :46:

Hocam siz bam ı bildiğinize göre kaç yılında ayrıldınız beytepeden,çok eski değil herhalde :1: Beyaz eve gitmek nasip olmadılar hiç, bizi almıyorlar oraya :43:

Canım bölüme 94'de öğrenci olarak girdim. 2008 eylülde doktoramı bitirip ayrıldım. Hayatımın 14 yılını geçirmişim, dile kolay. Beyaz Ev'e mezun olunca gideceksin artık. Mezunlar derneğine üye olup kart çıkarttırırsın. Havuzdan falan da indirimli faydalanırsın yazları kalırsan.

Günaydın herkeseee..

dün akşam halamda iftardaydım yaklaşık 3 haftadır görmüyor kendileri beni,iş çıkışı halacıma gittim daha kapıdan girdim kız sana nolmuş böyle erimişsin demez mi anaaamm bi sevindim bi sevindim:9: basenlerinde gitmiş deyince havalara uçtum.aslında 3 haftadır 57lerdeydim kilo kaybım olmadı ama bende farkediyorum karnım iyice içine çöktü ve size bahsetmiştim kumaş dar paça pantolonumun içine giremiyordum yıllardırda bekletiyordum bigün giyecem diye şimdi bol geliyo:52: dün iğneyle tutturdum valla belinden ayyyy kilo kaybı olmasada içten içe gidiyo bu kilolar tartıya geç yansıyo sanırım:52:

çam terebentin saçı ışıl ışıl eder..:12::9:içten beslendiği doru yoli..

bende kullandım çamterebentini hem saçları besliyo hem çok çabuk uzatıyo hemde gür gösteriyor.

merhabalar....
bende dukan diyet kitabini aldim ve atak evresine kadar okudum...
cuma günü uygulicam insallah...

sanirim 98 kiloyum... tam bilemiyorum...

atak evdesini 9-10 gün yapicam... sizler nekadar verdiniz atak evresinde?

10 kilo ve üzeri kilo vermek isteyenler için 7-10 gün atak öneriyor vermek istediğiniz kiloya bağlı atak döneminiz.

Kramp için magnezyum tavsiye ederim. Hem diyet hem spor yaptığım için kramplarım başlayınca alıyorum ben, çok iyi geliyor.

ya hocam benimde birkaçgündür yatarken yürürken yani aniden ayağıma kramp giriyor diyetten mi olur dersiniz?

iyi geceler arkadaşlar
Bende bu diyeti yapak istiyorum. Ama burada yani memlekette(Erzurum) bütün gün koşturdum o kitapcı bu kitapcı kitabını bulamadım. Yarında başlamak istiyorum. Şu ilk evreyi ailein yanında daha kolay atlatırım diye düşünüyorum. Sizce kaç gün yapmalıyım. Beni bilgilendirseniz çok minnettar kalırım. Bir de ilk evrede ortalama kaç kilo veriliyor.

öncelikle aramıza hoşgeldin en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın umarım.ama kitabı alman gerekir burda bizden duyduklarınla diyet olmaz.sana tavsiyem

*internetten evreler hakkında araştırma yap aklına takılan olursa burda bize sorabilirsin
* internnetten sipariş verebilirsin 3 gün içinde elinde olur

iyi geceler hanımlar bu gün güçlendirmede 8. günüm doldu ve 600 gr daha verdim...:52::52::52:.ve sonuç 56...1 kilo daha verirsem tam ideal kiloma ulaşıcam......güçlendirmede her istediğimi yedim ama azar azar midemi yormadan..:56::56:.sanırım 1 kilo daha verebilirim...:34:.kızlar ben bu güçlendirmeyi çok sevdim.....:))))

ya bişi diim mi ben güçlendirmeye geçmek istemiyorum.istediğim kiloya ulaşşam bile seyir yaparım herhalde:9:çünkü güçlendirmede herkes kilo verir ben alırım terslik bu ya:60:

power plate ben yaptım canım ve şiddetle öneririm manyak bişi heryerini çalıştırıyo:)) ben kavitasyona giderken yapmıştım 10 dakika yapıyodum ama eve zor gidiyordum sanki saatlerce spor yapmışım gibi heryerim ağrıyordu.,
ev yapımı tarhana hakkında bilgim yok çünkü kendilerini sevmem:63:

iyi geceler arkadaşlar
Bende bu diyeti yapak istiyorum. Ama burada yani memlekette(Erzurum) bütün gün koşturdum o kitapcı bu kitapcı kitabını bulamadım. Yarında başlamak istiyorum. Şu ilk evreyi ailein yanında daha kolay atlatırım diye düşünüyorum. Sizce kaç gün yapmalıyım. Beni bilgilendirseniz çok minnettar kalırım. Bir de ilk evrede ortalama kaç kilo veriliyor.

İlk evrede verilen kilo sizin beslenme geçmişinize göre 2 ile 4-5 kilo arasında değişebilir. Belli olmaz önceden. Ben mesela zaten diyet yapıyordum öncesinde, 5 günde sadece 2.2 kilo verdim. Çok daha fazlasını verenler var. Süre olarak 6-7 gün yapabilirsiniz bence. Alışveriş içinse kitap da dahil interneti kullanmanızı tavsiye ederim. Gurmenet, fitiz diyet market gibi yerlerde her aradığınızı bulabilirsiniz. Hepsi özenli çalışan firmalar. Ben memnunum.

Bu çok iyi haber. Çünkü çoğumuz ticker'da yazan kilonun azıcık aşağısını hayal ediyoruz aslında. Buna güçlendirmede ulaşabilirsek ne mutlu! Tebrik ediyorum seni canım.

Günaydın herkeseee..

dün akşam halamda iftardaydım yaklaşık 3 haftadır görmüyor kendileri beni,iş çıkışı halacıma gittim daha kapıdan girdim kız sana nolmuş böyle erimişsin demez mi anaaamm bi sevindim bi sevindim:9: basenlerinde gitmiş deyince havalara uçtum.aslında 3 haftadır 57lerdeydim kilo kaybım olmadı ama bende farkediyorum karnım iyice içine çöktü ve size bahsetmiştim kumaş dar paça pantolonumun içine giremiyordum yıllardırda bekletiyordum bigün giyecem diye şimdi bol geliyo:52: dün iğneyle tutturdum valla belinden ayyyy kilo kaybı olmasada içten içe gidiyo bu kilolar tartıya geç yansıyo sanırım:52:

bende kullandım çamterebentini hem saçları besliyo hem çok çabuk uzatıyo hemde gür gösteriyor.

10 kilo ve üzeri kilo vermek isteyenler için 7-10 gün atak öneriyor vermek istediğiniz kiloya bağlı atak döneminiz.

ya hocam benimde birkaçgündür yatarken yürürken yani aniden ayağıma kramp giriyor diyetten mi olur dersiniz?

öncelikle aramıza hoşgeldin en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın umarım.ama kitabı alman gerekir burda bizden duyduklarınla diyet olmaz.sana tavsiyem

*internetten evreler hakkında araştırma yap aklına takılan olursa burda bize sorabilirsin

ya bişi diim mi ben güçlendirmeye geçmek istemiyorum.istediğim kiloya ulaşşam bile seyir yaparım herhalde:9:çünkü güçlendirmede herkes kilo verir ben alırım terslik bu ya:60:

power plate ben yaptım canım ve şiddetle öneririm manyak bişi heryerini çalıştırıyo:)) ben kavitasyona giderken yapmıştım 10 dakika yapıyodum ama eve zor gidiyordum sanki saatlerce spor yapmışım gibi heryerim ağrıyordu.,

Canım kramplar kesinlikle diyetle alakalı. Magnezyum depolarımız boşalıyor. Ben daha önce 3 hafta kramp için magnezyum toz kullanmıştım. İlk hafta her gün alıyorsun, ikinci hafta 2 günde bir, son hafta da haftada 3 kere. Kramp falan kalmıyor sonrasında. Yine de bir dktora veya eczacıya danış istersen :))

Gördünmü bak bebem stresin bitince nasıl patır patır vermeye başladın güçlendirmede..hep böyle oluyor..kasıyosun kasıyosun hiç inmiyor en sonunda aman diyorsun yeni bişeyler yemeye başlıyorsun stres bitince inmeye başlıyor tekrar..güçlendirme de o hesap işte...
ama bir sebebi daha var gerçekten şu ramazan olayı çok ilginç arkadaşlar..gerçekten Allahın hikmeti diyorum başka birşey diyemiyorum..görürsünüz bak hepiniz güzel kilolar vereceksiniz oruç tutarken...ne kadar çok korkuyorduk oysa ramazandan...benden bile 200 gr daha gitmiş,üstelik rejime hala başlamadım..hergün diyorum yarın başlıyorum,e tartıya çıkıyorum ya eksilmiş ya aynı amaaan diyorum boşver...ama böyle yapmasam aslında takır takır gidicek kilolar belli...neyse maşallah nazar değmesin hiçbirimize:nazar::nazar::nazar:
herbikeslere günaydın arkadaşlar :3::3: hayırlı ramazanlar,bol kayıplar :3:

iyi geceler arkadaşlar

hoşgeldin...umarım diyete başlarsın ve başarılı olursun..kitabı hepsiburada.com'dan satınalabilirsin..ücretsiz kargo ve 13,5 TL.ben de dün aldım annem için...
kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama ortalama 5 gün diyebilirim..bende 10-15 arası fazlan varsa 5-7 gün arası iyidir...
ben 2,5 kilo vermiştim ilk evrede...

sen ve diğer soru soran arkadaşlar için bu linkte sizin için yararlı bilgiler var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

bu linkte de güzel tarifler var :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664
bu tariflere atak evresinde çok dalmamanı tavsiye ederim..sadece çorbaları yapabilirsin kepeğinle..
yulaf kepeğini de rossmann mağazalarından ya da gurmenetten temin edebilirsin...adresine gönderiyorlar..edemiyorsan yulaf ezmesi de kullanabilirsin,hiç yoktan iyidir...

Günaydın herkeseee..

yağmurum günaydın tatlımmm...duyduklarıma çok sevindim..süper..eminimi yakında kilona da yansıyacak..zaten ramazandan umutluyuz :34:

cino ben de yağmur gibi kavitasyona giderken yaptım p.plate..kavitasyon bir işe yaramıyordu ama p.plate gerçekten etkili...ben de 10 dk yapıyordum..kilo verdinmi dersen hayır ama o zaman diyet yapmıyordum..
melange tebrikler walla...süpersin..maşallah:nazar: ben de sana katılıyorum..ben seyirin son ayını güçlendirme gibi geçirdim,bir türlü meyveyi kesemedim ona rağmen 2-3 kilo filan vermiştim..

bravo tbrkler :46::46:

tarhana pek uygun deildir bence canım..ağırlığı yoğurt ama unda var ..güçlendirme evresi için karbo günlerinde uygun olur tatlım az daha dayan:)
2.soru hakkında bilgim yok şekerim...

tebrikler tatlım suda olsa senden giden bişi sonuçta:)ki bence uzun süre diyet yapan birinde bu kadar su olmas...ohhh ne güsel siz yaseminle buluşcaksınızzzz...hadi güsel bir gün geçirin izin verdim:)

bu arada herkese günaydın canlar....az evvel kapı çaldı veee gurmenet siparişlerim geldi..valla 2 günde getirdiler tavsiye ederim..hemen kepeğin kutusunu açtım baktım görünürde güsel duruyo...bu arada dün gece kakaolu kaymaçinayı yedik..valla kızlar fena olmadı puding gibi oldu...ben üstelik 1 kg sütle ve yumurtasını kısarak yaptım..normalde 6 yumurta koymam lazımken ben 3 bütün yumurta 2 yumurta beyazı koydum...kaskatı olmadı ama başarılı oldu...mızıldak eşim bile yedi yaniii:)) ama jelatinim geldiğine göre ben şimdi mutlucumun pudingini yapıcam...bide enteresan bişi oldu kakaolar dibe çökmüş ve dibi böle çikolatalı gibi deişik bişi oldu...en azından yarım ölçü deneyin sonra beğenmezsiniz üzülürüm:59:

Saç dökülmesi olan bayanlar bir dermatoloğa başvurup muayene olun, kan tahlilleriniz yapılsın, ondan sonra ilaçlara ya da vitaminlere başvurun..
Sevgiler

yağmurum günaydın tatlımmm...duyduklarıma çok sevindim..süper..eminimi yakında kilona da yansıyacak..zaten ramazandan umutluyuz :34:

cino ben de yağmur gibi kavitasyona giderken yaptım p.plate..kavitasyon bir işe yaramıyordu ama p.plate gerçekten etkili...ben de 10 dk yapıyordum..kilo verdinmi dersen hayır ama o zaman diyet yapmıyordum..
melange tebrikler walla...süpersin..maşallah:nazar: ben de sana katılıyorum..ben seyirin son ayını güçlendirme gibi geçirdim,bir türlü meyveyi kesemedim ona rağmen 2-3 kilo filan vermiştim..

ay bunları duydukca güçlendirmeye geçmek için büyük istek duyuyorumm...şurda kaldı 20 gün sonraaa gelsin meyvelerrr gitsin kilolar yapcam hollleeeyy:)

Dün PS günümdü bu sabah +800 ile uyandım.
Nedenlerini düşündüm;
1.Dün biraz fazla tuzlu yemiş olabilirim.
2. Sebzeyi (közlenmiş domates olarak) sanırım epey abarttım.
3. Bir tane ayran (light değil) içtim.
4. Yediğim etler de biraz yağlı gibiydi.
Bugün daha fazla dikkat edeceğim.
Sevgiler

Canım kramplar kesinlikle diyetle alakalı. Magnezyum depolarımız boşalıyor. Ben daha önce 3 hafta kramp için magnezyum toz kullanmıştım. İlk hafta her gün alıyorsun, ikinci hafta 2 günde bir, son hafta da haftada 3 kere. Kramp falan kalmıyor sonrasında. Yine de bir dktora veya eczacıya danış istersen :))

haklısın hocam ben bir eczacıma danısayım olmadı doktora danısırım:) dün gece yatarken 2 kez kramp girdi ayağıma ya uykuda olursa allah korusun sıçrarım herhalde yataktan:9:

günaydın vuvuşuummm.bende sevindim valla.canımsın çok teşekkür ederim .

bu arada bende power plate yaparken diyet yapmıyodum:9: bu diyetle birlikte nasıl olur bilmiyorum ama bence halsiz düşebiliriz keza power plate çok feci heryeri oynatıyo başımız döner:60:

Back
X