Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar dünden beri netimde sorun vardı,yorum yapamıyordum ama yazdıklarınızı okuyabiliyordum, kopamadım sizden napıyım :9: yeşil kahvenin kendisini sevmemişsiniz sanırım, ben de burda nasıl bulabilirim diye düşünüyodum gerek kalmadı nescafe grenn e sarılayım ben en iyisi :1: bugün güçlendirmeye geçtim, regl olduğum için sabah korka korka gittim tartıya anaaa ne göreyim 56, ama emin olamadım tekrar çıktım 56.800 :43: olsun -200 daha hemde reglde :66: Bu arada güçlendirmeye geçtiğimden kitabın bu bölümünü tekrar okudum, hani biz ideal kilomuza ulaşıp bundan bikaç kilo daha eksik olmak istiyoruz yaa,kendimizi garantiye almak için :1: dukan bunun zararlı olduğunu yapmamamız gerektiğini söylemiş haberinize....Ama kitapta izin verilen meyvelerden elma,şeftali gibi meyvelere 1tane demiş ama 2 adet kayısı bir porsiyon demiş, garip değilmi yaa, acaba fransızların kayısılarıyla bizimkisi bir değil mi :1: Bu arada vagus yaş pasta tarifini görünce dün gece çok heyecanlanmıştım, tarifte süt tozu varmış, ben burda bulamıyorumki :43:

canım kakaolu light puding kullan..ya da jelatinle dene..ben daha yapamadığım için jelatinle bir muhallebi çok bilemiyorum ama yapanlar süper olduğunu söylüyorlar...

valla oruçtan mıdır bilmem ama ben de güçlendirmeye geçeli 1 kilo verdim :53:
pazartesi, salı, bu da çarşamba aha da 3 gün oldu :53:
su veriyorum herhalde oruçtan
ama ben de sevdim güçlendirmeyi valla meyveyi özlemişim :1:

anaaaaaaam ben de mi geçsem kıskandım vala sizi :1:topu topu 3 kilo kaldı zorla gidiyor.napsam ki?:44:bu sefer de dukanın öngördüğü kiloya gelmediğim için almayayım verdiklerimi:82:napcem napcem:17:

Evet canım. Ben de ondan kullanıyorum.

mutlucum senin aldığın toz jelatinin bitkisel veya hayvansal olduğu konusunda üzerinde açıklayıcı bir ibare var mı? okuduklarımdan toz jelatinin bitkisel yaprak jelatinin de hayvansal kökenli olduğunu anladım, domuz ve sığır kemik ve boynuzlarından yapılıyormuş gurmenettekiler ne acaba..

İki gündür akşam 4-5 gibi light yoğurt ve yulaf kepeğini karıştırıp, biraz suda erittiğim 3 tane splendayı karıştırıp şekerli yoğurt yapıyorum.
Hem tatlı ihtiyacımı gideriyor hem de tok tutuyor.
Sevgiler

Buradaki hiç kimse (hekim olduğum halde ben dahil) rejim sonunda size yüzünüz zayıflamaz ya da zayıflar diyemez ki. Herkesin zayıflamaya tepkisi başka.
Ben size sadece diğer yöntemlerle kilo verdiğinizde vücüdunuzda nasıl bir değişiklik oluyorsa yine öyle olacaktır diyebilirim.
Vermeyi planladığınız kilo az ise yüzünüzde önemli bir değişiklik olmasın istiyorsanız çok yavaş bir şekilde diğer diyet yöntemleri ile ve yanında spor yaparak zayıflamanızı Dukan yerine daha çok tavsiye ederim. Sevgiler

Teşekkür ederim. Benim yüzümdeki yağ dokularının artık erimeye başlaması yani 20'li yaşlardaki gibi olmaması hem doğal süreçle belki biraz da genetik yatkınlıkla ilgilidir.Benim dukana yönelmemdeki sebep şuydu; Protein ağırlıklı diyetlerin en azından kas dokularını sağlam tutacağı ve bağ dokularını da kuvvetlendirebileceğini düşünmüştüm. Tabi bu genel bilgilerimden yola çıkarak ve dukanın kitabının bir yerlerinde okuduğumu hatırladığım bir bilgi...tekrardan teşekkürler...

Teşekkür ederim. Benim yüzümdeki yağ dokularının artık erimeye başlaması yani 20'li yaşlardaki gibi olmaması hem doğal süreçle belki biraz da genetik yatkınlıkla ilgilidir.Benim dukana yönelmemdeki sebep şuydu; Protein ağırlıklı diyetlerin en azından kas dokularını sağlam tutacağı ve bağ dokularını da kuvvetlendirebileceğini düşünmüştüm. Tabi bu genel bilgilerimden yola çıkarak ve dukanın kitabının bir yerlerinde okuduğumu hatırladığım bir bilgi...tekrardan teşekkürler...

wallahi arkadaşım benim de ince bir yüzüm var..kilo aldığımda daha güzel olur genelde..kilo verdiğimde de çöker..bu diyetle çökmedi..tabiiki inceliyor yüzün de ama kötü bir görüntü ya da çökme olmuyor...
verecek kilon çok az taktığın şeyler çok fazla...bu kadar takıyorsan yüzüne bence de diyet yapma sen..3-4 kiloyu sporla da verebilirsin bence...yine sana kalmış tabii..

berrin bugün hiç yokmuş heralde tüm yazıları okudum ama göremedim

melodim benim:71: canımmm unutmamışsın beni:70: dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın:43:üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım:71:

mutlucum senin aldığın toz jelatinin bitkisel veya hayvansal olduğu konusunda üzerinde açıklayıcı bir ibare var mı? okuduklarımdan toz jelatinin bitkisel yaprak jelatinin de hayvansal kökenli olduğunu anladım, domuz ve sığır kemik ve boynuzlarından yapılıyormuş gurmenettekiler ne acaba..

Canım bende şöyle bir baktım ama üzerinde hiçbir açıklama göremedim. (akşam evde tekrar bakarım).Ama marka yerli olduğuna göre en azından domuz içermiyordur diye düşündüm.

wallahi arkadaşım benim de ince bir yüzüm var..kilo aldığımda daha güzel olur genelde..kilo verdiğimde de çöker..bu diyetle çökmedi..tabiiki inceliyor yüzün de ama kötü bir görüntü ya da çökme olmuyor...
verecek kilon çok az taktığın şeyler çok fazla...bu kadar takıyorsan yüzüne bence de diyet yapma sen..3-4 kiloyu sporla da verebilirsin bence...yine sana kalmış tabii..

bakmayın şu anda az kilom kaldı ama 7 ay önce ben de 81 kiloydum :40: hamileliklerimde ilkinde 26 ikincisinde 29 kilo aldım... Üstelik emzirirken bir gram dahi veremedim. Doğumdan çıkıyordum 75- 76 aradan bir yıl geçiyor emzirmekle bir bakmışım 81 ...Ama allahtan doğum harici kilo problemim yoktu... Ama resmen azmin zaferi oldu benimkilerde : işte dukan'ın hesaplarına göre 62 ideal çıkıyor da o sebeple ve bir de 38lere rahat sığayım diye dikkat ediyorum. Spor çok zor oluyor. Çünkü avukatım ve erken çıkıp geç geliyorum. Geldiğimde minişlere bile 1 2 saat ayırabiliyorum o saatten sonra da ancak formda kalmak için dukanın yatakta yapılan hareketlerini yapabiliyorum yattığım yerden...ama yüzünüzün çökmemiş olmasına da çok sevindim çünkü çökünce yaşlı- yorgun bir ifade oluyor ....ıyyyy

Canım bende şöyle bir baktım ama üzerinde hiçbir açıklama göremedim. (akşam evde tekrar bakarım).Ama marka yerli olduğuna göre en azından domuz içermiyordur diye düşündüm.

ithal ediliyor diye biliyorum çünkü ülkemizde jelatin üretilmiyormuş, üretilmek üzere bir ara bir yer açılmış ama o da kemik tozu üretmeye dönmüş

yeni gelen arkadaşlarda pek bir alıngan...
bir kaç sayfa önce sadeca isimli arkadaşımız size cevap vermişti ben okumuştum ama orayı okumak yerine siz sitem dolu bir mesaj yazmayı seçmişsiniz

yok canım neden alıngan olayım tecrübesizlik işte :) alıntıyla cevap vermiş arkadaşımız ya birkaç kişiye ardı ardına yanıt vermiş ben de arada kendimi görememişim kaçırmışım... olay bundan ibaret :)

ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler

tatlım atak evresinde benım yuzum zayıfladı gıbı ama sonra seyire gecince normal halıne döndü.yuzde pek değişme olmuyor.ama çok tombul ve toplu isen hafif yanacıklardan.gıdık filan varsa onlar gidiyor.:64:bır sorun yaşamadım ben kendı adıma.korkmana gerek yok:71:

Son düzenleme:
Sadeca,

ben sizin cevabınızı görememişim, ileriki sayfalarda uyarılınca geriye döndüm...buldum...bilgiler için teşekkürler. Bu arada bana gelen cevapları takip etmenin kolay bi yolu yok mu ...ben her defasında geriye dönüp okuyorum...Hangi sayfadayım karıştırıyorum bi ileri iki geri şeklinde :1: Benim de şeker durumumu takip edip paylaşacağım. Umarım buradaki diğer arkadaşlara faydası olur. Sevgiler

Son düzenleme:
Amanın Berrin gelmiş, tünaydın :80:

merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.:43:tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz:43:çok kanaması vardı dün.ben bu yüzden dün hiç giremedim foruma

merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.:43:tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz:43:çok kanaması vardı dün.ben bu yüzden dün hiç giremedim foruma

Çok geçmiş olsun canım. Umarm annenin dişleri bir an önce yapılır ve yeni dişerine alışıp rahat eder. :71:

Back
X