Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eki Görüntüle 239624
eğer başarabildiysem resmi bu canım maklubenin.evet güsel bişey:))) dayanamadım valla. bakalım inşallah etkilemez beni çok da motivesyon azalmaz :)))

amanııın nefis görünüyo:53::53: neyseki güsel bişi için bozmuşsun bazılarımız olmıcak şeylerle bozuyo valla üzülüyorum değermiydi bunun için die:)) sen hakkını vermişsin kaçamağın cnm afiyet olsun:))

yağmırııım tbrkler cnm...o kadar su ömerli barajında yok kesin kilodan yağdan gitti...ayrıca artık tak etti benimde canıma gitsinde nerdne giderse gitsin :)[/QUOTE]

:9::9::9: alemsin kısss...walla yağmurum bencede su filan değildir rahat ol sen..ayrıca su olsa ne fark eder...demekki o su da fazlalıkmış :9::9:
makbule bence de çok makbule geçmişş..süper ötesi değil mi :56::56: kuşbaşı et,pilav,patlıcan,havuç,kabak,salata,yoğurt offf..
noliii yaaa oruçlu oruçlu :19:

eveet okudum geçmişi, okuduklarımdan öğrendiklerime göre;
yeniden aramıza katılan eski dostlar ssoleil ve penac'a yeniden hoşgeldiniz ,
berrin, ssoleil ve melodiye geçmiş olsun dedikten sonra,
yolandaya iyi tatilller diliyorum ama asıl yolanda noldu onu merak ediyorum o nerede kaldı?,
kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin morallerini bozmadan sabırla devam etmelerini diliyorum,
mutlucum jelatinle ilgili sorularım aslında domuzla alakalı değil, domuz eti ve ürünleriyle ilgili bir derdim yok ama sığır ürünlerindeki deli dana hastalığı beni düşündürdü onun için bitkisel jelatine yöneldim ama sonunda jelatin alınacaaaaak
unuttuğum bişeyler kaldıysa affola..:61::34:
teşekkürler canım hoşbulduk
canım ben de yurtdışından getirilen kepekleri kullanmama taraftarıyım..hem çok pahalı yazık günah..hem de yulaf netice de yaa..şu atlara yedirdiğimiz şey..tüykiyede bulamamak daha dokunuyor bana..ki rossmannın kepekleri gerçekten güzel...ama her zaman bulunmuyor..siparişle göndermeye başladılar ama sanırım..parayı kargoyla göndermen gerekmiyor artık bildiğim kadarıyla..gurmenette de rusheim ve doğalsan marka kepekler var..aslında ikisi de hiç yoktan iyidir..doğalsanınki daha güzel ama bunların da içinde o samanlardan var küçük küçük azcık da olsa..ama öyle aza gelmiyorlar ,pişrildiğinde zaten hiçbir farkları yok...ama rossmannınkinde hiç yok o samanlardan..
giden kiloların için de çok sevindim...demiştim çok çabuk gidecekler..kızının d.gününü de kutlarım,nize mutlu yıllara inşallah.

önce dogum günü için teşekkürler :)
haklısın türkiyede bulamamak çok kötü canımı sıkıyor benimde özellikle insanların birde bunu yalan yanlış ürünler piyasaya sürerek üstelik ciddi rakamlara satmasıda çok can sıkıcı o yüzden inatla almıyorum :1: tabi ilk başlarda o kadar saman aldıktan sonra çok daha tutucu yaklaşmaya başladım doğalsanınkinide almıştım tat olarak güzel diğerini denemedim dedim bundanda eksik kalayım 5 pakete yakın stok var hala arada bulurum bir çözüm bakalım

:9::9::9: Alemsin kısss...walla yağmurum bencede su filan değildir rahat ol sen..ayrıca su olsa ne fark eder...demekki o su da fazlalıkmış :9::9:
Makbule bence de çok makbule geçmişş..süper ötesi değil mi :56::56: Kuşbaşı et,pilav,patlıcan,havuç,kabak,salata,yoğurt offf..
Noliii yaaa oruçlu oruçlu :19:

:60::60: Ne bilim yaaa ben alışkın değilim öyle 700-800 gr birden vermeye aklıma herşey geliyo:)) su fazladır canım deli gibi içiyorum:)) ama ramazanda çok içemiyorum orası kesin.

Eki Görüntüle 239624
eğer başarabildiysem resmi bu canım maklubenin.evet güsel bişey:))) dayanamadım valla. bakalım inşallah etkilemez beni çok da motivesyon azalmaz :)))

amanııın nefis görünüyo:53::53: neyseki güsel bişi için bozmuşsun bazılarımız olmıcak şeylerle bozuyo valla üzülüyorum değermiydi bunun için die:)) sen hakkını vermişsin kaçamağın cnm afiyet olsun:))

ayyyy şimdi bende sevindim valla vicdan azabından ölecektim ... züğürt tesellisi gerçi ama olsun :)))
hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı bir diyet yapıyorum ve işe yarıyor. bide bişey sorayım size aklıma takılıyoda.benim kilo kaybım istikrarlı değil hiç mesela ataktan sonra 10 gün içinde 2,5 kg verdim durdu orda bi 15-20 gün sonra ramazana yakın ve ramazanda başladı tekrar ve 3 kg gitti.durağanlık kitaba göre arada olması lazım ve bi defa sanırım ...ama benim böyle 2 kg çabucak gidiyo takılıyo sonra 2-3 hafta sonra kendiliğinden düzeliyo...

ya benmi kaçırdım melodiye geçmiş olsun msgları geliyo...hayırdır inş..umarım önemli bişi deildir...atlamışsam çok özür melodicim geçmiş olsunnn:71:

ben de kaçırdım sanırım yaw :44:
ben de hatırlamıyorum..birşey olduysa eğer geçmiş olsun melodicim..
bir de kilo veren mustlu ve yasemin arkadaşıma tebrik koyuyor ellerim patlayana kadar alkışlıyorum :46::46::46::46:
süpersiniz walla...(yağmırım sana da geliyo bu şakşaklar :))
yahu cino senin şu 63 muhabbetini de kıskanmıyor değilim hani..kulaklarım kızarıyor hasetimden o derece ,sana gıcık oluyorum :63::63:
(işin kötüsü bu yaptığım ikonun numarası ne biliyormusun iki nokta ve de 63 :84: )
canım walla yaa şuracıkta olmak istediğim kilodan bahsediyorsun ama ben ramazan yüzünden o bi kilo için bile kasamıyorum kendimi sen ol 63 de ben de patlayayım çatlayayım bu bana mustahak :9:

Son düzenleme:
merak etme durgunluklar oluyor ve sonra aynen sende olduğu gibi hızla gidiyor bu bendede oldu eşimdede arkadaşlarımdada çok gördüm normal bir durum canını sıkmadan ve diyetini bozmadan devam edersen veremediklerin birden gidiyor

ayyyy şimdi bende sevindim valla vicdan azabından ölecektim ... züğürt tesellisi gerçi ama olsun :)))
hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı bir diyet yapıyorum ve işe yarıyor. bide bişey sorayım size aklıma takılıyoda.benim kilo kaybım istikrarlı değil hiç mesela ataktan sonra 10 gün içinde 2,5 kg verdim durdu orda bi 15-20 gün sonra ramazana yakın ve ramazanda başladı tekrar ve 3 kg gitti.durağanlık kitaba göre arada olması lazım ve bi defa sanırım ...ama benim böyle 2 kg çabucak gidiyo takılıyo sonra 2-3 hafta sonra kendiliğinden düzeliyo...

aynen aynen herkeste aynı..en azından bende de öyleydi...sen bir ay ortalamasına bak..4 kilo ve üzeriyse her türlü süper...
haftalık ortalama olmuyor..ben 3 kere duraklama yaşadım canım..üçü de uzun sürdü..üçünde de yumruk harekatı yaptım...yumruk harekatının ilk çok işe yarıyor..sonrakilerde moku çıkıyor tabii :))

2 kere göndermişim özür :))

Son düzenleme:
ben de kaçırdım sanırım yaw :44:
ben de hatırlamıyorum..birşey olduysa eğer geçmiş olsun melodicim..
bir de kilo veren mustlu ve yasemin arkadaşıma tebrik koyuyor ellerim patlayana kadar alkışlıyorum :46::46::46::46:
süpersiniz walla...(yağmırım sana da geliyo bu şakşaklar :))
yahu cino senin şu 63 muhabbetini de kıskanmıyor değilim hani..kulaklarım kızarıyor hasetimden o derece ,sana gıcık oluyorum :63::63:
(işin kötüsü bu yaptığım ikonun numarası ne biliyormusun iki nokta ve de 63 :84: )
canım walla yaa şuracıkta olmak istediğim kilodan bahsediyorsun ama ben ramazan yüzünden o bi kilo için bile kasamıyorum kendimi sen ol 63 de ben de patlayayım çatlayayım bu bana mustahak :9:

bende bu alkışlarının önünde saygıyla eğiliyor darısı sizlerin başına diyorum efenim:42::42:

aynen aynen herkeste aynı..en azından bende de öyleydi...sen bir ay ortalamasına bak..4 kilo ve üzeriyse her türlü süper...
haftalık ortalama olmuyor..ben 3 kere duraklama yaşadım canım..üçü de uzun sürdü..üçünde de yumruk harekatı yaptım...yumruk harekatının ilk çok işe yarıyor..sonrakilerde moku çıkıyor tabii :))[/QUOT
ben hiç denemedim yumruk ramazan sonrasına saklıyorum....zaten kitabın seyirden sonraki sayfalarını ölesine okumuştum oraya gelince okurum diye...yumruğu 2 hafta önce öğrendim yani ne olduğunu :)))). bende 2 defa beğendim msjını :))))

sen unutulurmusun canım yokluğun hemen dikkatimi çekiyor geçmiş olsun annene diş ağrısı çok zor çeken bilir benimde en küçüğüm fıtık ameliyatı oldu dün bende gece girebildim anca ama bakmadanda duramıyorum aklım hep burda

Canım çok geçmiş olsun en küçüğün derken kaç yaşında ?

günaydın herkese bu sabah itibariyle 60 lı rakamlara veda etmiş bulunmaktayım 59.6 hızla geldiler hızla gidiyorlar yarın bozmak durumunda kalacağım çünkü kızımın doğum günü pastayı ben yemesemde agzıma tıkacak neyse artık pazar günü yine protein yaparak devam edeceğim hazır başlamışken bu sefer hedefi 55 olarak değiştirdim

yulaf kepeğiyle ilgili de yorum yazayım aklımdayken biliyorsunuz ben piyasadaki tüm kepekleri almıştım sizlerede görüşümü yazıyordum bu yeni çıkan kepeklerede burda ilk yazıldığında arifoğullarında baktım 500 gr 9 lira direk fırsatçılar diye düşündüm sonra kutuyu açtığımda bunlarda dukanın kepeklerinden değildi malesef tadına bakmadım almadım çünkü içinde minik saman sapları görünüyordu bendede epey kepek vardı en son rossmandan almıştım birde saolsun burdan bir arkadaş göndermişti 4 5 paket var hala ama yeniden stok yapmam lazım bu rossmanlarda son durum ne haberi olan varmı aslında rossmandaki kepeğin değerleride tam olarak dukanınki gibi değildi ama ona en yakın olandı bu aralar yine dukandan sipariş vermeyi düşünüyorum ama arada dukana başlatıığım arkadaşlar oldu onları rossmana yönlendirmeyi düşünüyorum malum herkes fransadan getirtmek istemiyor ben hala inatla türkiyede üretilmiş kepekleri kullanmama taraftarıyım zaten biraz önce okuduğum kadarıyla sorunlu çıkan paketler varmış

Bende önce orijinal dukan ve sahibinden com da bulgaristandan gelen vardı hatırlarsan onu kullanmıştım şimdi guurmenet ten doğalsan aldım gayet iyi gibiama rossmanın kileri görmedim
Kızının doğumgününü şimdiden kutlarım

bu arada kızlar reglimim 3. günü sebebi ile mi yoksa evvelsi akşam bir paket light kakaolu pudingin tamamını yemem sebebi ile mi bilmiyorum ama ben bugün düne göre 400 gr almışım yaaaaa:5:

yani bugün ayın 12 si ve ben sadece ay başından beri 1,2 kg verdimmmm yanii ciddi bir kaçamağım da yok yumruk fikride bana hiç cazip gelmiyor çünkü daha vermem gerekn yaklaşık 25-30 kg var bu da en az 6 ay demek yumruğu sonları saklıyım diyorum.

neyse hepinize hayırlı cumalar öpüyorum kolay gelsin kilo verenleri tebrik ediyorum

merhabalar hocam tebrikler:71::70:valla kendım vermış gıbı sevındım.:66:evet Elısa yoğun olduğu için 2 haftadır çizelge olmuyor; ama en azından verdiklerımızı dile getırmek bıle hepımızı mutlu edıyor.:34:haklısınız kılo bıldırımı yapmayalım Elısa dönene kadar:42:

Canım benim, teşekkür ederim. Bu arada tabi ki azaldıkça kilolarımızı yazacağız. Bu keyfi hayatta kaçırmam. :1: Ben sadece tablo için bildirim yapmayalım demek istedim. Yeni arkadaşlar tablo için boşa hazırlık yapmasın diye :))

eveet okudum geçmişi, okuduklarımdan öğrendiklerime göre;
yeniden aramıza katılan eski dostlar ssoleil ve penac'a yeniden hoşgeldiniz ,
berrin, ssoleil ve melodiye geçmiş olsun dedikten sonra,
yolandaya iyi tatilller diliyorum ama asıl yolanda noldu onu merak ediyorum o nerede kaldı?,
kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin morallerini bozmadan sabırla devam etmelerini diliyorum,
mutlucum jelatinle ilgili sorularım aslında domuzla alakalı değil, domuz eti ve ürünleriyle ilgili bir derdim yok ama sığır ürünlerindeki deli dana hastalığı beni düşündürdü onun için bitkisel jelatine yöneldim ama sonunda jelatin alınacaaaaak
unuttuğum bişeyler kaldıysa affola..:61::34:

Canım benim, neredeyse her vgün yiyoruz eşimle jelatin. Daha delirmedik (mi acaba):37:
Şaka bir yana firmayla bağlantıya geçip öğrenebiliriz gerçekten kaynağını. Bilinçli tüketici olmak lazım.

bu arada kızlar reglimim 3. günü sebebi ile mi yoksa evvelsi akşam bir paket light kakaolu pudingin tamamını yemem sebebi ile mi bilmiyorum ama ben bugün düne göre 400 gr almışım yaaaaa:5:

yani bugün ayın 12 si ve ben sadece ay başından beri 1,2 kg verdimmmm yanii ciddi bir kaçamağım da yok yumruk fikride bana hiç cazip gelmiyor çünkü daha vermem gerekn yaklaşık 25-30 kg var bu da en az 6 ay demek yumruğu sonları saklıyım diyorum.

neyse hepinize hayırlı cumalar öpüyorum kolay gelsin kilo verenleri tebrik ediyorum
Light pudinge bende dayanamıyorum canım ve bir paketi nasıl yedim anlamıyorum bile:1: Ama ertesi gün bende de +200 +300 oluyordu, ben artık mısır nişastasıyla kendime yetiklik yapıyorum hem de çok yememiş oluyorum :21:

kızlar kitabımı yarın alıyorum.ancak saçma gelebilir ama merak ettim tuz yasak mı?
Dukan çok tuzu önermiyor ama ben tuzsuz yiyemediğimden kendime kısıtlamadım :1: tuzu azaltırsan tansiyonunda düşme yaşayabilirsin tabi karar senin

gittim gittim:)) valla tavsiye ediyorum çok şirindi:) birsürü çoluk çocuk arasında salonu sarmış mısır kokuları arasında izledim:) büyüklerinde ilgisi çok fazlaydı ben gibi çekinmeden gidin kıslar arada kaynıyo insan:) bide dün gnctrkcl günüymüş bayabi ekonomik oldu ayrıyetten:)her ne kadar oğlum cool takılmaya çalışsada oflaya poflaya büyümüş havalarında oda çok beğendi neyseki:)

:46::46::46: işte bu tbrkler canımm

Sadecam teşekkür ederim. Bu arada senin boyun 1.70 sanırım. :nazar: Ben hedefime ulaştığımda aynı BMI'de olacağız. Keyifli bir güçlendirme bizi bekliyor :) :13:

Back
X