Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:9::9: ilahi..ben de seni seviyorum tatlımmm çok teşekkür ederim:70: ben de hadi çaktırmayayım üstüme kalsın dedim ama vicdanım elvermedi :9:
sadecanın tarife baktım canımcım enfes gözüküyor..ben sana yazarken aklıma geldi demin.normal ıslak keki niye yapmıyoruz ki biz..hem süt tozu da yok onda..daha zararsız ...hani şu kakaolu kek için yumurta-şeker-sütü çırptıktan sonra 1 bardak ayırıp dolaba koyuyoruz sonra yine sadecanınki gibi sıcakken üzerine döküyoruz..bunu da deneyelim bi ara..

evet canım onunda tarifine tam baktım netten bi tek fazladan yağ var içinde onu çıkarttık mı tamamdır yapabiliriz yani rahatlıkla

şimdi atv de bi doktor var izliyorum da karaciğerden falan bahsediyor, az önce baktığımda alt yazıda 2 saat içinde 2 kilo vericeksiniz bu tarifle diyordu, şimdi de konuşurken diyor ki hızlı kilo vermek çok zararlı ayda 2,5 - 3 kilodan fazlasına asla izin vermem diyor biraz çelişkili geldi bana :1:

bu arada bizde karaciğerine baktıran olmuş muydu merak ettim bende

bende Dukan Diyetçilerindenim bugün 3. günüm 87.800 kilo ile başladım şimdi 86.500 üm. 4 gün kadar daha atak evresini sürdürmeyi düşünüyorum. başlarken hiç umudum yoktu inanmamıştım ama şimdi gelişmeleri görünce seviniyorum. umarım böyle devam ederim..

arkadaşlar koreden gelen bir ürün var çok güzel içindeki 8 tahıl ile sağlıklı şekilde kilo verebiliyorsunuz ben çok memnun kaldım hem orucumu çok rahat tutabiliyorum hemde kilo veriyorum tok da tutuyor ürünün siteside var internettende sipariş verebiliyorsunuz kapıma kadar kargo getırıyor kapıda kredi kartıyla veya nakit seçeneği veriyor ender saraç da kullanmış bi bakın isterseniz site xxxx iki ürün var selülit le başı dertte olan bayan arkadaşlarımızda yanında selülit jeli ve sıkılaştırıcı hediyesi de var firma telefonu da xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Light pudinge bende dayanamıyorum canım ve bir paketi nasıl yedim anlamıyorum bile:1: Ama ertesi gün bende de +200 +300 oluyordu, ben artık mısır nişastasıyla kendime yetiklik yapıyorum hem de çok yememiş oluyorum :21:

Dukan çok tuzu önermiyor ama ben tuzsuz yiyemediğimden kendime kısıtlamadım :1: tuzu azaltırsan tansiyonunda düşme yaşayabilirsin tabi karar senin

dün light puding alıp yaptım bende ama hiç beğenmedim ya resmen tatlandırıcı tadı var ve boğazımı yaktı :( mısır nişastası kullanılabilir mi? gerçi onların için de de vardır değil mi?:41:

bende Dukan Diyetçilerindenim bugün 3. günüm 87.800 kilo ile başladım şimdi 86.500 üm. 4 gün kadar daha atak evresini sürdürmeyi düşünüyorum. başlarken hiç umudum yoktu inanmamıştım ama şimdi gelişmeleri görünce seviniyorum. umarım böyle devam ederim..

aramıza hoşgeldin:3: doğru yerdesin hiç şüphen olmasın...ama bol bol umudun olsun..hatta normalin aksine bu diyeti yaparken bol bol hayal et canım...kendini en çok giymek istediğin elbiselerin,daracık pantalonların mini eteklerin içinde hayal et..sana gaz vermesi açısından değil nasıl olsa bir gün olacak diye...gerçekten çok güveniyorum bu diyete..asla başarısız olunacağını düşünmüyorum..sen de inan...şimdi sana aylar çok uzun geliyordur ama o ayların da kiloların da nasıl gittiğini anlamayacaksın..hele bir süre sonra zevk haline bile gelecek diyetin bizim tariflerimizle ..hadi Allah kolaylık versin...

sus bakıyım sen hıııııııı :41: söyle enişten kaç para veriyosa iki katını vericem benim için çalış :90:

ben sadık bir dedektifim:63: hem dedeklifliğin ilk kuralı satış yoookkk..

Bizim diyetisyenler benim rejime başından beri büyük bir kuşkuyla yaklaşıyorlar.
Kastan, sudan gidecek diyip duruyorlar.
1 aylık bir süre sonundaki dünkü değerlendirmede, tartıda kemiksiz 7.2 gr yağ gittiğini görünce şok geçirdiler :))
Yorumlar şöyle oldu;
"Kollesterolünüz filan yükselmiştir ama.."
Cevabım şöyle oldu;
"Bilakis düştü.."
Diyetisyenimiz en sonunda "Bu diyet size çok iyi geldi Emel Hanım" demek zorunda kaldı.
Kıs kıs gülerek çıktım odadan :))

süper süper süper..

evet canım onunda tarifine tam baktım netten bi tek fazladan yağ var içinde onu çıkarttık mı tamamdır yapabiliriz yani rahatlıkla

şimdi atv de bi doktor var izliyorum da karaciğerden falan bahsediyor, az önce baktığımda alt yazıda 2 saat içinde 2 kilo vericeksiniz bu tarifle diyordu, şimdi de konuşurken diyor ki hızlı kilo vermek çok zararlı ayda 2,5 - 3 kilodan fazlasına asla izin vermem diyor biraz çelişkili geldi bana :1:

bu arada bizde karaciğerine baktıran olmuş muydu merak ettim bende

benim tahlillerimde karaciğer enzimlerinde bir maraza yok

dün light puding alıp yaptım bende ama hiç beğenmedim ya resmen tatlandırıcı tadı var ve boğazımı yaktı :( mısır nişastası kullanılabilir mi? gerçi onların için de de vardır değil mi?:41:

o zaman bizde bi obezlik bi oburluk bi gözü dönmüşlük bi adam sendecilik var biz neden bayılıyoruz ve hepsini yemek istiyoruz :9:

rejimde olan insan senin gibi olur işte..burun kıvırır,beğenmez,iştahı kapanır ama biz öyle mi hep hazıroldayız ama bu şekilde :56::56::56::56:

canım sen pek tatlı sevmiyorsun o zaman :9:

Bizim diyetisyenler benim rejime başından beri büyük bir kuşkuyla yaklaşıyorlar.
Kastan, sudan gidecek diyip duruyorlar.
1 aylık bir süre sonundaki dünkü değerlendirmede, tartıda kemiksiz 7.2 gr yağ gittiğini görünce şok geçirdiler :))
Yorumlar şöyle oldu;
"Kollesterolünüz filan yükselmiştir ama.."
Cevabım şöyle oldu;
"Bilakis düştü.."
Diyetisyenimiz en sonunda "Bu diyet size çok iyi geldi Emel Hanım" demek zorunda kaldı.
Kıs kıs gülerek çıktım odadan :))

süper süpeeer süüüpppeeeeeeeerrrr:)) bu da önyargılı yaklaşan herkese kapak olsuuuuun:46::46::46::46:

dukan diyeti yaparsan aç kalmaz orucunu rahat tutar tıkır tıkırda kilo verirsin ayrıca selülitlerde hiç ugraşmadan arada kaybolur selüliti ve kilo problemini çözmek bu kadar basit olsaydı emin ol ne kilolu insan olurdu bu kadar nede kabus selülitler geçen haberlerde oruçta da şike yapanlar çıktı diye bi haber görmüştüm sanırım senin bu bahsettiğin üründen kullananları haber yapmışlar öyle kulak arası dinlemiştim :1::1:

arkadaşlar koreden gelen bir ürün var çok güzel içindeki 8 tahıl ile sağlıklı şekilde kilo verebiliyorsunuz ben çok memnun kaldım hem orucumu çok rahat tutabiliyorum hemde kilo veriyorum tok da tutuyor ürünün siteside var internettende sipariş verebiliyorsunuz kapıma kadar kargo getırıyor kapıda kredi kartıyla veya nakit seçeneği veriyor ender saraç da kullanmış bi bakın isterseniz site xxxx iki ürün var selülit le başı dertte olan bayan arkadaşlarımızda yanında selülit jeli ve sıkılaştırıcı hediyesi de var firma telefonu da xxxx

o zaman bizde bi obezlik bi oburluk bi gözü dönmüşlük bi adam sendecilik var biz neden bayılıyoruz ve hepsini yemek istiyoruz :9:

rejimde olan insan senin gibi olur işte..burun kıvırır,beğenmez,iştahı kapanır ama biz öyle mi hep hazıroldayız ama bu şekilde :56::56::56::56:

canım sen pek tatlı sevmiyorsun o zaman :9:

ben şu an çikolata, dondurma hmmm efendime söyliyeyim pasta ıvır zıvır yüzünden bu haldeyim:56: :) ama şu var ki daha öncede tatlandırıcı ile çay içmeye kalkmışlığım ve tatlandırıcı yüzünden soğumuşluğum vardır çaydan. sanırım tatlandırıcı tarzı şeylere hassasiyetim var. çünkü diyet çikolata, bu mavi yeşillerin kremalı bisküvilerini hep damağımda bıraktığı acı tat yüzünden yiyemedim... yerken ilk sorun yok ama sonrasında kötü bir tat bırakıyor bende... ki gidip koca bir kutu tatlandırıcı aldım tatlı yapıcam diye :)))) puding'i aldığımda migrostan bir an önce eve gidip yapıp yemek için otobüs beklemeyip taksiye atladım o derece açımmm tatlıyaaaaa :))))))

bir de kendim deneyeceğim akşam puding yapmayı bakalım nasıl olcak:)

bu arada eklemeden geçemeyeceğim... 20 temmuzda başladım diyete...cildim çok kötüydü çok sivilceli falan filan... şu an gayet parlak, sivilcelerim azaldı ve yenileri çıkmıyor... acaba bu düzenli beslenme ve bol yoğurt,süt,balık tüketme sayesinde mi oldu? düşünmedim değil...şayet tesadüfse sevdim bu tesadüfü ben...:49:

ben şu an çikolata, dondurma hmmm efendime söyliyeyim pasta ıvır zıvır yüzünden bu haldeyim:56: :) ama şu var ki daha öncede tatlandırıcı ile çay içmeye kalkmışlığım ve tatlandırıcı yüzünden soğumuşluğum vardır çaydan. sanırım tatlandırıcı tarzı şeylere hassasiyetim var. çünkü diyet çikolata, bu mavi yeşillerin kremalı bisküvilerini hep damağımda bıraktığı acı tat yüzünden yiyemedim... yerken ilk sorun yok ama sonrasında kötü bir tat bırakıyor bende... ki gidip koca bir kutu tatlandırıcı aldım tatlı yapıcam diye :)))) puding'i aldığımda migrostan bir an önce eve gidip yapıp yemek için otobüs beklemeyip taksiye atladım o derece açımmm tatlıyaaaaa :))))))

eğer splenda tatlandırıcıdan kullanacaksan daha güzel olur..ama diğer markalardansa tatlandırıcın yine aynı şey olur bence...
tatlandırıcılı çaydan ben de nefret ediyrum...ama tatlandırıcıların tatları da o eski sakarinlere benzemiyor hiç..onlar nasıl acıyı ama splenda direk şeker gibi bence...ki takita kullandım en son deneyeyim diye splenda kadar güzel değil ama o eski sakarinlerin acılığı onda da yok...belki önyargıdandır seninki de...

yazzıkkkkk valla bende yulaf kepeğinden hiç hazetmiyorum ne keke ne mücverde ne krepte hiçbirşeyde sevemedim kendilerini ama düşün bu diyetin olmazsa olmazı o yüzden çaresiz alıştırmaya çalışcaz kendimizi . evde kutu kutu kepek olmasına rağmen ben çoğu zaman kepek yemeden geçiriyorum günlerimi

Back
X