Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Berrin al benden de o kadar ya, ben de kalan su 2 kilomu versem güclendirmeye gecmek icin can atiyorum ama offf!!! :(

Kizlar tam 12 gündür 52 ile 53 kg arasinda takilmis durumdayim. En son 12 gün önce 51. 8 görüp cok sevinmistim hemen tickerimi 51.8 yapmistim ama yok bidaha göremedim, 52-53 arasindayim hep. Cok sIkIldIm. Kalan 2.5 kilo gitmiyor bir türlü! Acaba oruc tutmamdan mi kaynaklaniyor ki :(
Kacamagim da yoktu ama bgn artik dayanamadim, öyle de böyle de nasilsa kilo degismiyor deyip bgn hem light kola hem de light dondurma yedim. Kacamak sayilir mi bunlar? Tickerimi da yine 52.5 yükselttim :(

canım dipte kalan birikmiş kilolar zor gidiyo brz..oruçlada ilgisi olabilr 16 saat içilemeyen su bu tür etkler gösterebilir bozma moralini:) ben light kola gazoz hergün içiyorum dondurmanında bişi yapcağını sanmam bana göre kaçamak deil onlar:)

Dukan'ın kitabını sipariş verdim.Yarın gelir ve başlarım okumaya ve kilo vermeye :)

hadi bakalım başarılar ve hoşgeldin:)

kızlar yaaa konuyla alakasız olcak ama internette gördüm, geçende de konusu olmuştu ya bu yemek yüzünden yoldan çıkmıştı bir arkadaş, sizle de paylaşayım istedim :1:

Eki Görüntüle 241440
:60::60::60:

Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlar :60: Yok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim Eki Görüntüle 241439
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :52:Kendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm :56: Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için :1:
Eki Görüntüle 241486 Eki Görüntüle 241487
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
*Yarım çay kaşığı karbonat
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241488 Eki Görüntüle 241489

80 de bişimi hııhhhh:63::63: kolaylıklar dilerim cnm emininm kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin:)

günaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.

:46::46::46: dukanı sevmeyen 150 kilo olsunn:)

Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlar :60: Yok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim Eki Görüntüle 241439
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :52:Kendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm :56: Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için :1:
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241488 Eki Görüntüle 241489

olmazmı canım ya bende 81.5 ile başladım 56. günüm bugün ve 72.5 kg.dahada çok verenler var .. 50 li kilolarda olan arkadaşlar dukanda prof olmuşlar artık... ben yrd.doç görüyorum kendimi ...yeni başlayanlar asistan daha:)))

kızlar yaaa konuyla alakasız olcak ama internette gördüm, geçende de konusu olmuştu ya bu yemek yüzünden yoldan çıkmıştı bir arkadaş, sizle de paylaşayım istedim :1:

Eki Görüntüle 241440

bendim güselim o maklube kurbanı:))) bu yemek genelde dini sohbetlerden bilinir:))))resim doğru yani :))))onların kaynaşma yemeği ama ben iftarda yaptım arkadaşlara ve kayınvalideme :)))) dahada yapmam....2 haftadır bir ileri bir geri devam ediyorum....regl öncesi diye takmadım ama bakalım bu hafta nolacak yazarım sonucu...

tamam kopyala yapıştır yapıyorsun daaaa, yorumun bari kendine özgü olsun ama de mii???
-tariflerinizin kaynağını gösterir misiniz??
- kusura bakmayın gösteremem, üzerine oturuyorum:60::60::60:

bu arada hakikaten sinir bi durum, ayıp yani....

ahahaha cinom alemsin yaa
Ama ben hiç hoş değil bu yaptığınız, kaynak gösterin dediğimde anason her türlü ağrıya iyi geliyor yazmış..
sinir hat safhadaydı bende o yorumu görünce.

E yuh artık, bu kadarına da pes. Ben de bari face'e girip tariflere bakayım. Haberim yokmuş gibi "Aaa, bunlar kadınlar kulübündeki Dukan tarifleri sayfasında da var" diye yorum yapayım.:47:

ben de duvara yorum yazıcam hocam. Biz burada onların tariflerini yayınlarken alıntıdır diyoruz. Üstüne üstlük bir de zeytinyağı gibi davranıyo, terbyszce yorumlar yapıyo.

bebeeeemi kızdırmışlar.gel kuzum ben sana damla sakızlı bir türk kahvesi yapem de:68: iyi gelsin oruç değilsen.ben oruçluyum ama elcağızlarımla yaparım sana.:71:

oyy berriniiim ben e dün akşam türk kahvem bittiği için coffee crown'un light nescafesinden aldım onu içtim, canım ellerine sağlık.. :))))

kesinlikle gidip görmelisiniz bence.Antep gerçekten çok hızlı gelişen güzel bir şehir.her sene bile gitsen her dafasında daha farklı geliyor.hızına yetişilmiyor valla!...
inş en kısa zamanda gider görürsünüz memleketimizi.

en kısa zamanda gidicemmm :)))
merak ediyorum cidden doğunun parisi diyolar.
benim aslında isteğim tüm doğuyu gezmek.

canımm işte bir kilo süte bir kaşık limon suyu ya da bir kaşık sirke koyunca kesiliyormuş hiç tuz koymazsakta tatlı lor olur kanımcaa h.sonu yapıcaktım da ben fırsat bulamadım en kısa sürede denemelik yarım kilo sütle yapıcam haber veririm nasıl olduğunu, dediğin gibi onu sütle inceltip krema yapabiliriz bence üstüne kakao koyarız falan kekin arasına süreriz dukan çikolatasından minik minik keklerin arasına koyarız derken sanırım ağzımdn sular dökülmeye başladı bende :1: tutmam lazımmm kendimi :56:

dur dur ben yarın çalışmıyorum akşama bi tiramisu girişimlerim olabilir :1:

gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar.:68::68::68:.beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi :68:Eki Görüntüle 241400

canııım giremedim ben siteye sbaha kadar. Sahurda da baktım ama ı-ıh :50:

canımmm valla ellerine sağlık köpüklü köpüklü leziz görünüyor :1: bende gündüz bakımı görünce bi kaç kerede deneyip giremeyince dedim herhalde uzun sürücek, akşamda bir arkadaşa iftara gitmiştik ancak geldik geçmişe bakıyorum şimdi, ipin ucu accık kaçtı ama yarın dengeliycem artık napalım :17:

ben bu mesajı görmedim, duymadım sevgili dukanist :19::20:

Eki Görüntüle 241440

ama buna öldüm gülmekten :60::60::60:
.. var dediler geldik :60::60:
çok kullanırım ben bu cümleyi noktalara duruma uygun herhangi bi kelime koyarak :1:

bayanlar oruç zamanı saat kaçta tartılmalı?
Ne zaman acaba doğru sonucu alabiliriz?
Tartı bize yalan mı söylüyo merak ediyorum. Ben normal yemek yeme düzenimi düşünüyorum mesela; akşam 18:30-19:00 arası yemeğimi yiyordum, sabah da 6:30-7:30 arası bir saatte tartılıyordum. Bu süre zarfında uyku dolayısıyla akşam yemeğinden sonra da bir şey tüketmediğim için aynı oruç gibi oluyordu. Yine aynı şekilde düşünüp sabaha karşı 4:30da yediğimiz için gün içinde 16:00-17:00 gibi tartılıyorum. Acaba sonuç doğru mudur merak ediyorum.
Bu konuda yorumu olan varsa ve paylaşabilirse çok memnun oluruumm. :))))
tarifler için yaptığınız güzel yrumlar için de ayrıca teşekkür ederim :)))
güçlendirme için her şeyi yapıyorum ki sizler de bir an önce kilolarınızı verin ve güçlendirmeye geçmek isteyin; kaçamak yapmayın diye :)))
nurcikimmm hayırlı olsun güçlendirmen :)))
bu akşam senin kremandan yaparak pasta denicem, ya da tiramisu.

Günaydın kızlar,
dün tam geçmişi bitirdim size laf yetiştirmeye gelmişti sıra site su koyverdi. :52:ama ben sadecam gibi hepiciini kaybetmedim şkür ki. çok zaman harcadım yazana kadar ee bende kaydediim site düzelinceye kadar didim... :27:
bugün tartıldım ve korkunç bi rakam gördüm tartıda. yani kg almak ne kolay ya. bi koyveriyorsun hoop geri geliyor. ama biliyorum bedenim bunu bekliyor koyveriim de o yagları geri alsın. yek yaaaaaaa pışşşıııkkkkkkkkkkkkkkkk ...
işte bunlarda dün yazdıklarım :)

kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
:43::43::43:
özgül ablacım çok üzüldüm başınız sagolsun. allah taksiratını affetsin ve mekanı nur olsun inşallah

canımın içi keyifsiz gibi bir halin var, umarım ben yanlış anlamışımdır.
Hoşgeldin :)
kilolarını atıp da gelmişsindir inşallah :)))
işlerini hallet de gel, tatil maceralarını bekliyoruz sabırsızlıkla :1:
öptüüüümmmm :54::54::54:

evet bebem keyifsizim. pazartesiler ile aram iyi değil. biton da iş yıgılmış.. kiloları atıp değil alıpta geldim. feci bir şişkinlik var sanki beş kg almış gibiyim. biraz süt ve süt ürünlerine karşı sindirim sorunları yaşıyorum her afrika-asya kökenli vatandaş gibi bende :) biliyorsunuz bu tür insanlarda süt şekerini tam olarak sindirememe sorunu oluyormuş bende asyalıyım nede olsa kehkeh :27:izmirde acayip karboya abandım öylesine özlemişim ki. canınız ister diye yazmiyim diyorum ama uzun aylardan sonra noodle yedim ve borekler hüplettim. sonra denize giricem diye heveslenmiştim ama cumartesi günü foça çok rüzgarlı ve serindi. ama inat ettim girdim yine de o soguk denize. eşim pek korktu girmeye zira onda biraz tansiyon sorunu var. ama olsun bu sene de ayagımı suya soktum yaa. bu arada egede ilk kez denize girdim hiç fena değilmiş. :)

ay canım benim hoşgeldin...tamam sen işlerini hallet önce kolay gelsin cnm...
hoşbulduk sadecacım. valla buraya girmeyince insan boşluyor. bide dün giricektim hiç canım istemedi utandım. millet pat pat kg veriyo ben naptım bilmiyorum aldım sanırım biraz:(

ayyyhhh yolitam gelmiş hoşgelmiiiiişşşş.. kız gezdin gezdin acaip yorgunum diyon bi deeee:9::9: kocanı toparlayıp getirdin mi?? hadi bakalım yeni bi başlangıç gibi olacak size...herşey gönlünüzce olur canım benim inşallah...:54::54: encılım beniiiiim:))

cinom hoşbulduk tatlım. kız gezdim de ne zaman gezdim. cuma ordaydım ama eşim çalıştı işten otele gelmesi de saat dördü buldu. biraz uyiyyim dedim dokuz gibi yatmıştım işyerinden aradılar yoli hanım konşimento talimatı geçilmesi gerekiyormuş filan falan. off yaa. neyse 12 de uyandırdılar beni tüm gece yolda geçmişti. eşimde geç gelince bi yere gidemedik. cumartesi foça yaptım eccük denize girebildim zaten izmir - foça arası maşallah iki saat sürüyoo. aynı akşam da istanbul yolcusu idim. pazar sabahı geldim. bulaşık çamaşır yemek derken tabi yorgunum yanee. tatil erkeklere güzelim kadınlara tatil yok bilmiin miiii :34:

takma kuzuuuum, emek hırsızı nooolcekkk:)) bi kısır muhabbeti dönmüş face de, hatunda ben bi uğraşayım tarifi paylaşırım demiş, eheuheeu ben de merak ettim aceba benimkinden farklı yapacak diye hihihihi aynen benim tarifi kopyaala yapıştır yapmışşş:37::37:

kaynak arşivim deyince cem yılmaz'ın " kaynak .ötüm" aklıma geldiiiii:60::60::60::60:

:60::60::60::60: kaynak süpermiş :60:

hoşgeldin canımm.bu kızların çenesi durmuyoki anacım bıdı bıdı susmuyolar sen işlerini haller

işleri topladım geldim. hala var işlerde ara ara yapıyorum zaten of be.. bide şiştim ki anlatamam yani yakında zeplin gibi havalanıcam gebze semalarında ahhahhaayyy :27::27::27:

Bakın bu facebookta benim tarifimi izinsiz yayınlayan bayanın cino'nun kısırını yayınladığı cümleler:
.........
Ben nasıl sinirlenmeyeyim?

bebem tamamını kısalttım yerden tasarruf için kusura bakma. ya sen yine kibar davranmışsın utanmadan rahatsızlığın için anason iç diyor yaa. terbiyesiz kadın. adı soyadı da vardır face da ben girmiyorum pek artık oralara. sizin için girmiştim en son zaten. şu kadını bulup yolalım mı ha ne dersiniz :27::27:

tamam kopyala yapıştır yapıyorsun daaaa, yorumun bari kendine özgü olsun ama de mii???
-tariflerinizin kaynağını gösterir misiniz??
- kusura bakmayın gösteremem, üzerine oturuyorum:60::60::60:

bu arada hakikaten sinir bi durum, ayıp yani....

:60::60::60::60: cinom süpersin yaa .. evet üzerinde oturduğunu kaldırıp biraz uğraşsa idi mutfakta sizin o kadar deneme yanılmalarla çabalarla oluşturduğunuz tariflerin üzerine kaba etiyle oturamazdı. pes valla pes diyorum utanmazlar :47::47::47:

Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği

süpersinnnn...ellerine sağlık...yalnız o 24 kiloyu dukanla mı verdin,eğer öyleyse bunca zamandır niye kendini esirgedin bizden :)
walla sen bakma bu çıtırlar da 15-20 kilo vererek böyle çıtır oldu :))) ama asıl motivasyon kaynağımız tabiiki sizlersiniz..
Allah kolaylık versin...

Ama ben hiç hoş değil bu yaptığınız, kaynak gösterin dediğimde anason her türlü ağrıya iyi geliyor yazmış..

ben de duvara yorum yazıcam hocam. Biz burada onların tariflerini yayınlarken alıntıdır diyoruz. Üstüne üstlük bir de zeytinyağı gibi davranıyo, terbyszce yorumlar yapıyo.

oyy berriniiim ben e dün akşam türk kahvem bittiği için coffee crown'un light nescafesinden aldım onu içtim, canım ellerine sağlık.. :))))

çok kullanırım ben bu cümleyi noktalara duruma uygun herhangi bi kelime koyarak :1:

Tartı bize yalan mı söylüyo merak ediyorum. Ben normal yemek yeme düzenimi düşünüyorum mesela; akşam 18:30-19:00 arası yemeğimi yiyordum, sabah da 6:30-7:30 arası bir saatte tartılıyordum. Bu süre zarfında uyku dolayısıyla akşam yemeğinden sonra da bir şey tüketmediğim için aynı oruç gibi oluyordu. Yine aynı şekilde düşünüp sabaha karşı 4:30da yediğimiz için gün içinde 16:00-17:00 gibi tartılıyorum. Acaba sonuç doğru mudur merak ediyorum.
güçlendirme için her şeyi yapıyorum ki sizler de bir an önce kilolarınızı verin ve güçlendirmeye geçmek isteyin; kaçamak yapmayın diye :)))

bebişim günaydın:54: bence ramazanda tartılmanın saatini bulduğumuzda bitmiş olcak:) şurda bişi kalmadı...bence iftardan hemen önceki tartı en doğrusu yada en düşük ne zaman çıkıyosanız o:)

çabaların için çok teşekkürler bebişimm...çok yakında 14 gün sonra sizin takımdayım:66::66: bayramın 3.gününe denk gelcek benim güçlendirme başlangıcım allah nasip ederse...ama sizi gün geçtikce daha çok anlıyorum valla seyirden kopmak zor gelcek nasıl adapte olcam ama onada alışcaz artık...bekle beni bebişimmm geliyorummm:10:

Günaydın kızlar,
dün tam geçmişi bitirdim size laf yetiştirmeye gelmişti sıra site su koyverdi. :52:ama ben sadecam gibi hepiciini kaybetmedim şkür ki. çok zaman harcadım yazana kadar ee bende kaydediim site düzelinceye kadar didim... :27:
bugün tartıldım ve korkunç bi rakam gördüm tartıda. yani kg almak ne kolay ya. bi koyveriyorsun hoop geri geliyor. ama biliyorum bedenim bunu bekliyor koyveriim de o yagları geri alsın. yek yaaaaaaa pışşşıııkkkkkkkkkkkkkkkk ...

özgül ablacım çok üzüldüm başınız sagolsun. allah taksiratını affetsin ve mekanı nur olsun inşallah

evet bebem keyifsizim. pazartesiler ile aram iyi değil. biton da iş yıgılmış.. kiloları atıp değil alıpta geldim. feci bir şişkinlik var sanki beş kg almış gibiyim. biraz süt ve süt ürünlerine karşı sindirim sorunları yaşıyorum her afrika-asya kökenli vatandaş gibi bende :) biliyorsunuz bu tür insanlarda süt şekerini tam olarak sindirememe sorunu oluyormuş bende asyalıyım nede olsa kehkeh :27:izmirde acayip karboya abandım öylesine özlemişim ki. canınız ister diye yazmiyim diyorum ama uzun aylardan sonra noodle yedim ve borekler hüplettim. sonra denize giricem diye heveslenmiştim ama cumartesi günü foça çok rüzgarlı ve serindi. ama inat ettim girdim yine de o soguk denize. eşim pek korktu girmeye zira onda biraz tansiyon sorunu var. ama olsun bu sene de ayagımı suya soktum yaa. bu arada egede ilk kez denize girdim hiç fena değilmiş. :)

hoşbulduk sadecacım. valla buraya girmeyince insan boşluyor. bide dün giricektim hiç canım istemedi utandım. millet pat pat kg veriyo ben naptım bilmiyorum aldım sanırım biraz:(

cinom hoşbulduk tatlım. kız gezdim de ne zaman gezdim. cuma ordaydım ama eşim çalıştı işten otele gelmesi de saat dördü buldu. biraz uyiyyim dedim dokuz gibi yatmıştım işyerinden aradılar yoli hanım konşimento talimatı geçilmesi gerekiyormuş filan falan. off yaa. neyse 12 de uyandırdılar beni tüm gece yolda geçmişti. eşimde geç gelince bi yere gidemedik. cumartesi foça yaptım eccük denize girebildim zaten izmir - foça arası maşallah iki saat sürüyoo. aynı akşam da istanbul yolcusu idim. pazar sabahı geldim. bulaşık çamaşır yemek derken tabi yorgunum yanee. tatil erkeklere güzelim kadınlara tatil yok bilmiin miiii :34:

:60::60::60::60: kaynak süpermiş :60:

işleri topladım geldim. hala var işlerde ara ara yapıyorum zaten of be.. bide şiştim ki anlatamam yani yakında zeplin gibi havalanıcam gebze semalarında ahhahhaayyy :27::27::27:

bebem tamamını kısalttım yerden tasarruf için kusura bakma. ya sen yine kibar davranmışsın utanmadan rahatsızlığın için anason iç diyor yaa. terbiyesiz kadın. adı soyadı da vardır face da ben girmiyorum pek artık oralara. sizin için girmiştim en son zaten. şu kadını bulup yolalım mı ha ne dersiniz :27::27:

:60::60::60::60: cinom süpersin yaa .. evet üzerinde oturduğunu kaldırıp biraz uğraşsa idi mutfakta sizin o kadar deneme yanılmalarla çabalarla oluşturduğunuz tariflerin üzerine kaba etiyle oturamazdı. pes valla pes diyorum utanmazlar :47::47::47:

yolitam hoşgeldin tekrarr...şekerim sürüden ayrılanı kurt kapıyo işte böle..ne zaman biyerlere gitsek kilolar açık kapıdan dalıveriyo..hadsizler yüzsüzler atıyoruz geri geliyolar :47:
allah içine sindirsin canım tatilini..olsun bi deişiklik oldu işte kısada olsa..son alınanlar hemen gidiyo bunu artık iyi biliyoruz o nednele sakın moralini bozma canım fazlasıyla gitcek hemide...

bebişim günaydın:54: bence ramazanda tartılmanın saatini bulduğumuzda bitmiş olcak:) şurda bişi kalmadı...bence iftardan hemen önceki tartı en doğrusu yada en düşük ne zaman çıkıyosanız o:)

çabaların için çok teşekkürler bebişimm...çok yakında 14 gün sonra sizin takımdayım:66::66: bayramın 3.gününe denk gelcek benim güçlendirme başlangıcım allah nasip ederse...ama sizi gün geçtikce daha çok anlıyorum valla seyirden kopmak zor gelcek nasıl adapte olcam ama onada alışcaz artık...bekle beni bebişimmm geliyorummm:10:

ehehehe sadeca ablacım yaa alem kadınsın :)))
temem o zaman söylüyorum bayanlar ben 57.900ü gördüm valla dün saat tam 4te tartıldım akşam üzeri.
güçlendirmede kilo veriliyormuş ama ben farkında olmadan dün saf pro yaptım, dışarda yemek yedik sevgilikuşumla iftar yaptık o yüzden iftar mönümüzde meyve olmadığı için meyve de yiyemedim :(
en çok meyveyi yiyemeyince üzülüyorum, ekmek yemiyorum zaten. İlk nişastalı besinim kırmızı mercimek salatası idi, dereotlu ve domatesli.

gel sadeca ablam bende daha çok tarif var da -her ne kadar sizinkiler kadar olmasa da- üşendim o kadar tariften sonra yeter bu kadaar dedim abatmayayım :)))
ama vaktim oldukça eklicem diyorum da orası da çok karman çorman olacak diye çekiniyorum.

Yolitaaammmm keyfini yirim ablam gel artık döndün aramıza keyifsizlik yok!
O kilolar da gidecek! söyle onlara çok heveslenmesinler :47:
Ramazan da beni fena vurdu sürekli hasta mısın diye soruyolar bana göz altlarım çöktü yaa kaslarım mı eriyo acaba diye endişeliyim.
Orucu tutmayınca da bi suçluluk hissediyorum, olmazdı bende hiç böyle ama ne bileyim Allah içime hidayet eyledi herrhalde :)
fikirlerinize açığım, acaba direncimi arttırmak için neler yapabilirim?
uyku da bölünüyo ya, sıcak, besinsizlik, susuzluk beni halsizleştiriyo çok fena.

Son düzenleme:
gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar.:68::68::68:.beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi :68:Eki Görüntüle 241400

oyyyysssss kahveye bak beeeeee:52: akşam hatırlat hüpletiyim ben bunu:9: teşekkürler canımmm ellerine sağlık düşünmen sevindirdi.

Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği

harika ellerinize sağlıkk

Berrin al benden de o kadar ya, ben de kalan su 2 kilomu versem güclendirmeye gecmek icin can atiyorum ama offf!!! :(

Kizlar tam 12 gündür 52 ile 53 kg arasinda takilmis durumdayim. En son 12 gün önce 51. 8 görüp cok sevinmistim hemen tickerimi 51.8 yapmistim ama yok bidaha göremedim, 52-53 arasindayim hep. Cok sIkIldIm. Kalan 2.5 kilo gitmiyor bir türlü! Acaba oruc tutmamdan mi kaynaklaniyor ki :(
Kacamagim da yoktu ama bgn artik dayanamadim, öyle de böyle de nasilsa kilo degismiyor deyip bgn hem light kola hem de light dondurma yedim. Kacamak sayilir mi bunlar? Tickerimi da yine 52.5 yükselttim :(

keşke bende 52-53te takılsam :25:

günaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.

tek kelimeyle harikasınız yaa.

bebem hayatım canımın içi kalbimin 3 oda 1 salonu:9: şimdik ben akşam saat19:00 gibi tartılıyorum bana göre o saat doğru.daha öncede söylediğim gibi sahurda yediklerimizi anca eritiyoruz o saate doğru.

sevgili hatunlar nasılsınız iyimisiniz cenabı Allahtan iyi olmanızı temenni eder bol kilo kaybı ve hayırlı günler dilerim.

şimdi efem,

dün zeynep ablayı aradım kendisi interneti kesildiği için gelemiyomuş..aramızda kalsın iyiki kapandı o kızların çenesini çekemem sevmiyom onları çaktırma dedi benden duymuş olmayın:60:

şimdi asıl beklenen haber ise şu;

zeynep abla dün fitiz marketi aradı migroslarda ne zaman satılacak yulaf kepeği diye pazartesiden itibaren satışa sunulacakmış efenim.

bilgilerinize..

DHA

özel istihbarat

YGMR:)

bebem hayatım canımın içi kalbimin 3 oda 1 salonu:9: şimdik ben akşam saat19:00 gibi tartılıyorum bana göre o saat doğru.daha öncede söylediğim gibi sahurda yediklerimizi anca eritiyoruz o saate doğru.

oy yerim üleyn ben seni
gel buraya :29::29:
bi de tepene atliyim tam olsun :48:
ehehehe
diyorum ki acaba normal beslenme düzenine geçince bi kısmı geri gelir mi
belki su oranımız azalıyodur gün içinde tüketmediğimz için, normalde akşam yemeğinden sabaha kadar bir şey yemesek bile su içiyoruz yani. Amaaan benim de işim gücüm yok buna taktım.
Asıl derdim halsizlik bayanlar
sahurda yediklerimi yazayım:
dukan krebi arasında domates peynir ve tarçınlı yoğurt -kan şekerimi düzenlesin diye-
salata, ton balıklı maydanozlu.

akşam da çorba içiyorum, sebze yiyorum genelde. Ama akşamları protein de tükettiğim oluyor. Suyu mutlaka 1.5 litre yapmadan uyumuyorum. Kahve ve yeşil çay tüketiyorum yatana kadar. Onlarla sıvı tüketimim 2 litre oluyor. Nedir bu halsizlik, bu göz altı çökmesi? Uykum bölünüyor ve uzun süre aç kalıyorum ondan mı sadece? :18:
Kaslarım erimesin nolur :14::25:

kızların bu haberlere kalbi dayanmadı sanırım kimsecikler kalmadı..bilseydim alıştıra alıştıra söylerdim:60:

yolitam hoşgeldin tekrarr...şekerim sürüden ayrılanı kurt kapıyo işte böle..ne zaman biyerlere gitsek kilolar açık kapıdan dalıveriyo..hadsizler yüzsüzler atıyoruz geri geliyolar :47:
allah içine sindirsin canım tatilini..olsun bi deişiklik oldu işte kısada olsa..son alınanlar hemen gidiyo bunu artık iyi biliyoruz o nednele sakın moralini bozma canım fazlasıyla gitcek hemide...

cancan sadecan valla fena deildi tatil matil mini mini iyi geldi ... kilolarda gitse iyi olur yani çok moralim bozuldu.. 58.8 niree 60.9 nireee be ablacım :53::53: bu kadar mı olur yaneee :37::37:eşim eve geldi ev oldu dandini. :60::60::60:alışması zaman alacak. zira benim kociş hakikaten pek bi rahattır. çuku yer mesela salonda onun ambalajını bile kaldırıp çöpe atmayı bilmez. :63:ama işte ögrenmesi lazım zamanla. ben kalkıp her gün bir saatlik mesafe gebzeye geliyorum onun işi bizim eve 10 dk yürüme mesafesi sinir oluyorum ama eve glince işleri yineben yapıyorum. bu adama sevgili kayınvaldem de hiç iş gördürmemiş nasıl yaparım da 35 ten sonra bu adama ev işlerinde yardım ettirebilirim önerileriniz bekliyorum efem :61::61::61:

temem o zaman söylüyorum bayanlar ben 57.900ü gördüm valla dün saat tam 4te tartıldım akşam üzeri.
güçlendirmede kilo veriliyormuş ama ben farkında olmadan dün saf pro yaptım, dışarda yemek yedik sevgilikuşumla iftar yaptık o yüzden iftar mönümüzde meyve olmadığı için meyve de yiyemedim :(
en çok meyveyi yiyemeyince üzülüyorum, ekmek yemiyorum zaten. İlk nişastalı besinim kırmızı mercimek salatası idi, dereotlu ve domatesli.

gel sadeca ablam bende daha çok tarif var da -her ne kadar sizinkiler kadar olmasa da- üşendim o kadar tariften sonra yeter bu kadaar dedim abatmayayım :)))
ama vaktim oldukça eklicem diyorum da orası da çok karman çorman olacak diye çekiniyorum.

Ramazan da beni fena vurdu sürekli hasta mısın diye soruyolar bana göz altlarım çöktü yaa kaslarım mı eriyo acaba diye endişeliyim.
Orucu tutmayınca da bi suçluluk hissediyorum, olmazdı bende hiç böyle ama ne bileyim Allah içime hidayet eyledi herrhalde :)
uyku da bölünüyo ya, sıcak, besinsizlik, susuzluk beni halsizleştiriyo çok fena.

ohh bebem rongom hidayete ermiş oruçlarda tutarmış sevgilikuşuyla allah kabul etsin. bende üç dört sene öncesine kadar tutardım hatta küçükyaşlardan beri ama bana da nahidayet mi desem başka bişi mi desem sonradan geldi. hehe bi kaç senedir tutmuyorum-tutamıyorum birazda. çok baş agrım oluyor açlık değil ama susuzluk dayanılmaz oluyor. neyse bu konular hassas konular :51:

oo ne güzel mercimekler filan yenmiş. bende epey bi karbo yedim izmirde. bugün saf P ye karar verdim sabah tartıdaki şoktan sonra. ama ben artık proteinden de bıkmış vaziyetteyim diyettende. aylar oldu yaa. bu diyet kesinlikle kışın kolay kızlar kim ne derse desin. heryerde dondurmalar soguk şekerli içecekler meyveler etrafını sarmışken dukan diyeti hakikaten zor geliyor. ama kg almaktan da ölesiye korkuyorum. ben güçlendirmede kg alanlardan olacamböle giderse hee:27:

oy yerim üleyn ben seni
gel buraya :29::29:
bi de tepene atliyim tam olsun :48:
ehehehe
diyorum ki acaba normal beslenme düzenine geçince bi kısmı geri gelir mi
belki su oranımız azalıyodur gün içinde tüketmediğimz için, normalde akşam yemeğinden sabaha kadar bir şey yemesek bile su içiyoruz yani. Amaaan benim de işim gücüm yok buna taktım.
Asıl derdim halsizlik bayanlar
sahurda yediklerimi yazayım:
dukan krebi arasında domates peynir ve tarçınlı yoğurt -kan şekerimi düzenlesin diye-
salata, ton balıklı maydanozlu.

akşam da çorba içiyorum, sebze yiyorum genelde. Ama akşamları protein de tükettiğim oluyor. Suyu mutlaka 1.5 litre yapmadan uyumuyorum. Kahve ve yeşil çay tüketiyorum yatana kadar. Onlarla sıvı tüketimim 2 litre oluyor. Nedir bu halsizlik, bu göz altı çökmesi? Uykum bölünüyor ve uzun süre aç kalıyorum ondan mı sadece? :18:
Kaslarım erimesin nolur :14::25:

rahat ol herşeyi yapabilirsin çekinmeden:9:

yaf kafana taktığın şeye bak herkes geri alırmıyız diyo ama ben nedense almam diye düşünüyorum çünküüü sahurda diyet yapmıyorum aslında hiç yapmıyorum sanırım.sen çok az yiyosun canım ya ayakta durman bile mucize.ben kavun karpuzsuz bir sahur düşünemiyorum.e güllaç zaten baş yiyecek:)) anlıycan kendine çok eziyet etme emi.

aynı şekilde canım..ben de sanki 34 bedene inmişim gibi muamele ediyorlar son zamanlar iş yerinde...daha önceden hep pozitif yönde yorumlar geliyordu,hala da öyle aslında ama yüzün çok çkmüş kurudun gittin yeter artık deyip duruyorlar sürekli..ki ben de yapmıyorum artık zaten ne zamandır vermiyorum diyorum..üstelik bırak 34 ü 36 bile değilim..tam 38 bedenim hatta bedenleri dar olan markalardan 40 beden pantalonlarım var ama oruç yüzünden herhalde daha çökük gözüküyoruz..bence de uykusuzluk ,kahve çay içemememe(benim için + sigara :)) bir de daha az makyaj yapıyorum ramazanda ondandır diyorum :))) kastan filan gittiğini düşünmüyorum ben ama vücudumuzdaki suyun çekildiği kesin...düşün en fazla 10 saat filan hiçbirşey yemeden içmeden duruyoruz normalde..yemeyi bıraksak bile gece yatarken illa su,süt,vs. içiyoruz,benim en fazla 8 saattir hatta..ama şimdi 16 saat..yani bir süreden sonra vücuttaki su çekilmeye başlıyor o yüzden de daha az çıkıyoruz zaten..bence de en uygun kilo saat 13-15 saatleri arası çıktığımız kilo...ama sadecanın yorumuna da katılmıyor değilim :)))

Günaydın kızlar,

yolican hoşgeldin..sefalar getirdin..sende şanssızsın be canım tam hava bozdu sen izmirlerdeydin...neyse zaten maksat hava değişikliği,kocişi görme değil mi :) hem izmirin bunaltıcı havasındansa böylesi daha iyi olmuştur...
kiloları takma artık bu kadar..giderler be canım...herbiri gitti bunlar mı kalacak...boşverrr :))
egenin denizi süperdir,süper,,hele kuzey ege daha da güzeldir...

sevgili hatunlar nasılsınız iyimisiniz cenabı Allahtan iyi olmanızı temenni eder bol kilo kaybı ve hayırlı günler dilerim.

şimdi efem,

dün zeynep ablayı aradım kendisi interneti kesildiği için gelemiyomuş..aramızda kalsın iyiki kapandı o kızların çenesini çekemem sevmiyom onları çaktırma dedi benden duymuş olmayın:60:

şimdi asıl beklenen haber ise şu;

zeynep abla dün fitiz marketi aradı migroslarda ne zaman satılacak yulaf kepeği diye pazartesiden itibaren satışa sunulacakmış efenim.

bilgilerinize..

DHA

özel istihbarat

YGMR:)

yağmurum merhaba tatlımm...zeynep aplayı özledik walla..o gelsin yine kafasını şişirmezsem :)
walla canım satılsın artık yahu ,çok yorulduk bu işten...acaba tüm migroslara gelir mi,yani tüm şehirlerdeki ?
doğalsan kepek değil mi bu? Bu arada doğalsanı h.sonu ancak yiyebildim ve bence "ehhh" ,maalesef rossmanın kepeği kadar güzel değil...inşallah yakında gelir birdaha...
berrincim kahve için teşekkürler canım..süpersin...ben zaten tiryakisiyim,her akşam iftar sonrası içmesem duramam.mımmmmm

rahat ol herşeyi yapabilirsin çekinmeden:9:

yaf kafana taktığın şeye bak herkes geri alırmıyız diyo ama ben nedense almam diye düşünüyorum çünküüü sahurda diyet yapmıyorum aslında hiç yapmıyorum sanırım.sen çok az yiyosun canım ya ayakta durman bile mucize.ben kavun karpuzsuz bir sahur düşünemiyorum.e güllaç zaten baş yiyecek:)) anlıycan kendine çok eziyet etme emi.

sana katılıyorum...hadi ben hiç yapmıyorum,e hadi güllaç da abartı ama bence proteini de sebzeyi de meyveyi de bol tutmak lazım oruç tutarken...enerjisiz kalıyorsun..e çok pro da yemiyorsun,walla kastan da gider,sudan da,yağdan da..tamam gitsinler hertürlüsü güzel ama sağlıklsız bebem..bu yediklerine daha bol protein(mümkünse et-balık) ve daha çok meyve ekle..yağmurun dediği gibi karpuz,kavun ye, 3-5 tane ceviz-fındık-badem ye..evde üzüm filan olduğunda 1-2 tane at ağzına...ya da incir 1 tane..ya da kayısı 1-2 tane...yani sen bilirsin tabii de hem güçlendirmedesin hem ideal kilona ulaştın,hem de oruç tutuyorsun neden bu kadar zorluyorsun ki...
ödül öğününde enerji verecek şeyler ye en azından...şerbetli tatlı,pilav,makarna vs. gibi

ben gerçekten bildiğin pideye tereyağ filan sürerek,pilav makarna yiyerek,tel kadayıfı filan yiyorum yemekten sonra düşün...buna rağmen pek almıyorum..yani zaten oruçta ne kadar yakılıyor sen düşün..e bir de sen bu kadar yeyince...

Melangecim senin sayende yağsız süte ve yoğurda beberongomun sayesinde güçlendirmeye geçiyoruz hürra hücum bir vaziyette.

Var ya bi kilo veremezsek yandınız siz yandınız kih kih bilemem artıkın. Tüm bir sene boyunca forumda mızık mızık mızıklarık.
Amanın yoook öyle bir sorumluluk alamam:50::50::1::1:sonrasında kilo veremeyen herkes nedenini buna bağlarcanım... ama herkes kendi vucudunu tanıyodur...yani deneme yanılma yolu ile doğruyu bulabilirler...:34::34::34:

güçlendirmenin seyri nasıl devam ediyo efem sevgili ancelika ablacığım? :1:
güçlendirmede kaçıncı günündü senin?
ve ne kadar kilo kaybı oliyür?

yaa güvenin ancelika ablaya, ben de tamamen katıksız söylüyürüm valla :1:
Bebişim rengiciğim,güçlendirme süper gidiyor...en son 55.6 yı gördüm....57 küsür ile güçlendirmeye geçtim...15 gün oldu geçeli....dediğim gibi en son 55.6 yı gördüm...sonrasında bir kaç gün daha böyle devam etti...geçen hafta perşembeden pazar gününe kadar şehir dışındaydım....vede hiç kendimi kısıtlamadan her şeyden yedim ama abartmadan....öyle miğdem ağrıyıncaya kadar yeme durumu olmadı..hatta lahmacun bile yedim..meyve,bir kereye mahsus olmak üzere çikolatalı pasta ve dondurma yedim,perde pilavı yedim mercimek çorbası içtim + kayısı kompostosu.....ve eve dönünce tartıya korkarak çıktım....tın tın tırınınım tırınınım (korku müziği )ama ne göreyim 4 günün hasılatı 400 gramcık....bi sevindim bi sevindim anlatamam...veeeee anladımki diyetin nihayetine erdiğimizdede miğdeyi ağrıtmadan herşeyden az az yersek kilo almayız....şu yüz çökme olayıyla bende çok karşılaştım...ama özellikle şu güçlendirmenin son haftası bayağı toparlandı...göz kapaklarım oldukça çukurlaşmıştı (normalde göz kapaklarım bayağı dolgundur)ama şu güçlendirme bayağı işe yaradı yüzüm yine dolgunlaştı...etrafımdakilerde daha iyi göründüğümü söylüyorlar...güçlendirmede dukannın bize önerdiği karbonhidratı kesinlikle tüketmek lazım...adı üzerinde güçlendirme...öpüyorum bebişim :54::54::54::54:

Back
X