Mantık olarak çok kolaymış.. Not almaya bile gerek yokmuş. Ben bunu krep gibi seramik tavada da pişirebilirim daha çabuk olurr sanırım. Ellerinize sağlıkkk
hahahaaayy bize öenriyor dimiii. Ay ben bi araştıayım bu dukanı kimmiş neymişş.
kuzum izmir öncesi kasımda taksim başkadır çıkartması yapıyoruz ona göre. Ve haftaya cumartesiii ada sahili çıkarması veya Viaportt. Herkes ayarlasın kendiniiii
Yine kurtlandım bennn hadi garii kimler geliyorrrr.
Hem benim doğum ayım geldii. Kutlamalar 13 gün 13 gece sürer bendee
:)
evet krep olarak da olur tabi

yaaa ne c.tesisi offf ipekooo ayaklandırma insanları yaaa vallahi kıskanıyorum anlamıyosunuz haaa şaka yapmıyorum cidden bak

normalde hiç kıskanç bir yapım yoktur yani kimsenin hiç bişeysini falan kıskanmam ama siz buluşunca kıskanıyorum ben yaaa

kasımı bekleyin,hem özlem girsin araua dimi amaa

aaaa doğru ekimle senin doğumgünü ayın bu ay,peşpeşe doğmuştunuz dimi

bende dukan diyetine başlıyacağım ama yulaf kepeğini nereden temin ediyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim
hoşgeldin canım.kitabı okumuş olduğunu varsayıyorum

yukalf kepeği migrosta doğalsan marka var,gurmenet diye bir site var,ordan da temin edebilirsin.şimdiden başarılar

medesam canım şükürler olsun hayatta annem canım o benim
ben yine takıldım 65.6 da tuvalet problemide etkiliyordur değilmi kiloyu ne yapsam bilemedim
canım wc nerden baksan 1 kilo etkiliyor.yaaa geçen gün ekimin dediği gibi bu diyette ne garip şeylerden sevinir olduk.tuvalete gitmek için can atar hale geldik.hele ben hayatımda herhalde ilk defa regl olmayı dört gözle bekliyorum

wc problemin için sabah aç karnına sıcak süt içmeyi densene,süt rahatlatır kuzum