Kızlaaarr... Benim moralim çok bozukk

Toplantıdan çıktım. Başka bi bölümden biri patrona beni şikayet etti. Hayır olabilir, tamam da.. bi de böyle bilmiş bilmiş: çalışma prensibi şöyle böyleden bahsetmez mii.. Herkes işini hakkını vererek yapmalı falan dedi yaaa

Sen kimsin yanii.. Ben de öyle düşünüyorum falan dedim ben de. Ama şimdi patronun yanında da ağız dalaşına girmedim yani. Gözlerim doldu valla yaaa :85: Patron dese tamam.. Ki o da arada fırça atıyor yani. Sonuçta ondan da memnun değilim de, e patrondur diyorum. Ama sen kimsin be adam bana burda çalışma dersi vermeye kalkıyorsun.. Ben de ona bi daha güler yüzlü davranırsam yaaa!! Gerizekalı bilmiş yaaa!! Ühhühüüh

Ay nasıl moralim bozuldu ooffff

( Cuma da benim toplantım var patronla. Ağlamadan derdimi anlatabilirsem söylücem yani, onun yanında bişey demedim ama tavrı çok yanlıştı falan dicem. Ukalalık abidesi!! Bütün günümü, hatta haftamı, hatta ben bunu kafama takacağım için, psikolojimi mahvetti yaaa!!

Cuma günü bi de patrondan fırça yicem zaten.. Başkalarının yapmadıkları şeyler yüzünden kötü çalışan ben oluyorum iyi mi

( Ay bi de şimdi bu yazdıklarınız Dukan dışı derlerse, Dukan içine de girmem yani artık ama aaa

Şurda bişi paylaşıyom.. Zaten mutsuzummm

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]