Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynepcim, şu simgeleri nerden ve nasıl koyuyorsan cahil bana detay detay bir anlatırmısın pliz?.))

hiiim iste gunlerdir cevabini bulamadigim soruyu sordun.kac kez sordumda bir cevap bulamadim.bi daha sormayada utaniyordumki imdadima yetistin :))))bende ziplamak,oynamak,alkislamak istiyoruuum :))))

hiiim iste gunlerdir cevabini bulamadigim soruyu sordun.kac kez sordumda bir cevap bulamadim.bi daha sormayada utaniyordumki imdadima yetistin :))))bende ziplamak,oynamak,alkislamak istiyoruuum :))))

Yaaa evet cimriler bu konuda yahuu..:))) Ama yanılrmıyorsam bir kere senin mesajında da gördüm onları, hatta hatta ahhaaa öğrenmiş diye aklımdan geçmiştir.. gel gör ki ne yaptığını sen de farkında deilsin..:)))

Zeynepcim, şu simgeleri nerden ve nasıl koyuyorsan cahil bana detay detay bir anlatırmısın pliz?.))

Kızlar ipek vadi kalkın msjlarımı beğenen biri çıktı.bakın bana ne soruyor:42:kardeş msj yazdığımız yerin alt kısmındalar.bu soruyu bana yönelttiğin için sağol naçizane Engin deneyimlerime dayanarak cevapladım:46:

Yaaa evet cimriler bu konuda yahuu..:))) Ama yanılrmıyorsam bir kere senin mesajında da gördüm onları, hatta hatta ahhaaa öğrenmiş diye aklımdan geçmiştir.. gel gör ki ne yaptığını sen de farkında deilsin..:)))

valla billada yapmadim yapamadim nerden geliyorlar,nasil cikiyorlar en ufak bir fikrim dahi yok.simdi bana gecmisimi aratacan gece gece.bence sen yaniliyorsun sekerim :))))))

Kızlar ipek vadi kalkın msjlarımı beğenen biri çıktı.bakın bana ne soruyor:42:kardeş msj yazdığımız yerin alt kısmındalar.bu soruyu bana yönelttiğin için sağol naçizane Engin deneyimlerime dayanarak cevapladım:46:

yalann söyliyorsun yalannnnn:)) 9 tane var sade.. birine bastığım zaman başlığa gidiyor ancak. "Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz" ama o liste yooooook.

simdi deneme amacli mesaj yaziyorum alta baktim sunlar var bir fincan,bbir lamba,bir kalp seklinde 10tane uyduruktan isaret.mesajiniz icin listeden bir simge seciniz yaziyor.iste o simgelerde bu basit sekiller.fazlasida yok yani.

Mesaj yazdığımız yerin altında gülümsemeler gösterilmesin var o işaretlidir sizde değiştirin:27:

Yeni konular gönderebilirsiniz
Mesajlara cevap yazabilirsiniz
Mesajınıza eklentiler ekleyebilirsiniz
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz

BB Kodu açık
Gülümsemeler açık
Kodu açık
[VIDEO] code is açık
Lambalar : kapalı
Trackbacks kapalı
Pingbacks kapalı
Refbacks açık

mesaj yazdigim yerin altinda bunlar var hangisi seninkinden farkli onu soyle arkadasim.

Yolarım saçını başını ne yalanı olan o bilmiyorum o zaman neyse ondan da eksik kalın:41:valla benim bildiğim bı

aman aman zaten saç baş gidici bi de sen eksik olma:))) yok yaaa bende Simge Kullanma diye bişey var onu değiştirince 9 tane vasat seçenek var, onlara da basınca sadece başlık kısmına aktarılıyor.:(( eksik kaldık yani.:(((

Lisabella aç benimkini bi bak ben kapatıyorum sen bak arkadaşlara bilgi ver tatlım:42:öpüyorum alıntı ile cevaplaya gir benim altta hemen yüzler var,sen anlarsın bi bak canım:40:

soyle genel bir inceleme yapayim bakayim...sagol canim..

Back
X