Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynepcim, şu simgeleri nerden ve nasıl koyuyorsan cahil bana detay detay bir anlatırmısın pliz?.))
bence bu dukan in yanetkileri arasinda komiklikte var.:))))burda eglendigim kadar eglenmiyorum.talkshow falan hak getire.kislaaar cok tatlisiniz yaa.
hiiim iste gunlerdir cevabini bulamadigim soruyu sordun.kac kez sordumda bir cevap bulamadim.bi daha sormayada utaniyordumki imdadima yetistin :))))bende ziplamak,oynamak,alkislamak istiyoruuum :))))
Zeynepcim, şu simgeleri nerden ve nasıl koyuyorsan cahil bana detay detay bir anlatırmısın pliz?.))
Yaaa evet cimriler bu konuda yahuu..:))) Ama yanılrmıyorsam bir kere senin mesajında da gördüm onları, hatta hatta ahhaaa öğrenmiş diye aklımdan geçmiştir.. gel gör ki ne yaptığını sen de farkında deilsin..:)))
al benden de o kadar gülüm!:))) gülmekten mideme kramplar girioy bazen:))) allah sizi de bolca güldürsün kıslar!
Kızlar ben komik oldum cidden geçer mi sizce?hep espri yapasım var![]()
Kızlar ipek vadi kalkın msjlarımı beğenen biri çıktı.bakın bana ne soruyorkardeş msj yazdığımız yerin alt kısmındalar.bu soruyu bana yönelttiğin için sağol naçizane Engin deneyimlerime dayanarak cevapladım
![]()
yalann söyliyorsun yalannnnn:)) 9 tane var sade.. birine bastığım zaman başlığa gidiyor ancak. "Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz" ama o liste yooooook.
Kızlar ipek vadi kalkın msjlarımı beğenen biri çıktı.bakın bana ne soruyorkardeş msj yazdığımız yerin alt kısmındalar.bu soruyu bana yönelttiğin için sağol naçizane Engin deneyimlerime dayanarak cevapladım
![]()
Yolarım saçını başını ne yalanı olan o bilmiyorum o zaman neyse ondan da eksik kalınvalla benim bildiğim bı
Mesaj yazdığımız yerin altında gülümsemeler gösterilmesin var o işaretlidir sizde değiştirin![]()
niye geçsin canım delimisin?:)) gülmek insanı zayıflatırmış:)))))
Yolarım saçını başını ne yalanı olan o bilmiyorum o zaman neyse ondan da eksik kalınvalla benim bildiğim bı
Deliriyorum henüz değilim amaşu surat çok komik sizin yok bakın doya doya
![]()
Lisabella aç benimkini bi bak ben kapatıyorum sen bak arkadaşlara bilgi ver tatlımöpüyorum alıntı ile cevaplaya gir benim altta hemen yüzler var,sen anlarsın bi bak canım
![]()
Lisabella aç benimkini bi bak ben kapatıyorum sen bak arkadaşlara bilgi ver tatlımöpüyorum alıntı ile cevaplaya gir benim altta hemen yüzler var,sen anlarsın bi bak canım
![]()