Yok canım önemli değil nolcak bugün biraz fazla gevezelik yaparım olur biter![]()
Evet öyle yapalım bak foruma neşe geldi.gerçi benim o eski Halim'den eser yok şimdi ama gidip 38beden pantolon deniycem olursa daha keyifli devam edebilirim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım önemli değil nolcak bugün biraz fazla gevezelik yaparım olur biter![]()
Dukanellam çok katı oldu tadıda az ben ne yapıp düzelteyim onu fikir verin aaaaa dostlar?Evet öyle yapalım bak foruma neşe geldi.gerçi benim o eski Halim'den eser yok şimdi ama gidip 38beden pantolon deniycem olursa daha keyifli devam edebilirim.![]()
Bi nevi indirim dün darbe yaptı editör yaşasın dukan kardeşliğimiz yaşasın Türkiye!ne mutlu türküm diyeneSinirimden yazacaktımindirimden olmuş
Ayy boyun kaçtı ki senin keşke bende 38 beden giyebilsem nerdeeee![]()
Bende hangi tarifi yaptıysam begenmedim yulaf kepegiyle yanında günümüz var bana tavsiye edebileceğiniz tarifler varmı yoksa kaçamak yapıyorum
winnie!!:13:ya evet bugün pek durgundur burası..:44:Bence de biz burada sırf kaç kilo gitti kaç geldi diye konuşmuyoruz ki.. İnsanız sonuçta.. Dukanla beraber yaşıyoruz elbette ama hepimiz yaşamımızdaki dukanın da getirdiği değişiklikleri diğer olan bitenleri de ara sıra buradaki arkadaşlarla paylasıyoruz. Arada bir da kendimizi kaptırıyoruz demek ki.. Umarım bu uzaklaştırma cezası fazla uzun sürmez..
Yeni kilon hayırlı olsun winniecik!Yeni kotların devamını dilerim!
Sen de mi brütüs?..Yahu neler demişsiniz ki o kadar olay olmuş..
Gerçi az buçuk anlamıştım.. Sanırım kızlar tamamen kaptırmıştır kendilerini..
Zaten hiç çeneleri durmuyordu ki..
Ayy çok geçmiş olsun! Tatlandırıcı mı yoksa?.. Kefir mi denesen acaba?:18:
Yok kafaya koydum bugün iki paket form içicem akşama tamam olur. Dün tatlandırıcı hiç kullanmamıştım kasıklarımda bir ağrı vardı üşüttüm heralde kendimi sonrada gazlandım normalde takita yapıyor ama dünki fenaydı gece patır patırdım yaaaa kaçacak delik aradım resmen :))))))
Biz bundan sonra efsane üçlü olduk çekilin leeenn!gerçekten çenem durmadı kızlarda bana destek oldu sağolsunlar da o sonradan gelip karıştıran mikser arkadaşımızı gözüm görmesin.kızlar 60 kiloyum nasıl oldu anlamadım ben sabah tartıldım 60 kiloyum.sanırım iç huzursuzluk dukanı tetikliyor ALlah kimseye vermesin![]()
canim dukan gaz icin kil oneriyordu yesil kili aksamdan suya koyup gece bekletiyor sabahta kalkip iciyorsun bu gaz icin idealmis.bide benim bildigim sabah ac karna 1 kasik elma sirkesini bir bardak ilik suya katip icmek var..Yok kafaya koydum bugün iki paket form içicem akşama tamam olur. Dün tatlandırıcı hiç kullanmamıştım kasıklarımda bir ağrı vardı üşüttüm heralde kendimi sonrada gazlandım normalde takita yapıyor ama dünki fenaydı gece patır patırdım yaaaa kaçacak delik aradım resmen :))))))
canim arkadasimKizlar hos geldiniz!!!!Gecmis oldu!
Offff rahatladim!
Ama siz var ya siiizz... Ne o cenelerinizle etraftakileri bunalttiniz mi sonunda?
Aman artik daha dikkatli olun lutfen.
![]()
Zeynepcim sana ayri bir gecmis olsun!:18: Suan birsey soyleme birsey de dusunme.. 40 defa hersey guzel olacak diye de kendine. Hani 40 defa diyence gerceklesiyor hesabi..Sennpsikolog degilmiydin? Niye dagldin bu kadar?
Uygula birseyler kendine de iste..
![]()
Canim benim 2 haftada 3 kilo gayet guzel bir sonuc ama. Niye uzuldun simdi? :13:
Bence senin acilen degisik dukan yemek tarifleri arastirman lazim! Sirf et ve yumurta ile nereye kadar! Internette milyar tarif var. Sira ile dene hepsini.
Vaktim yok da deme. Illa vakit bulunur yeterki iste. Sen kendini dusunmezsen seni dusunmeyi kimsenin aklina gelmez. Hani ucukta oksijen maskesi var ya... Biliyorsun anne o maskesini ilk once kendisine takmali, sonra cocuklarina..ki faal olabilmek icin. Burada da ayni durum. Sen guzel ve saglikli bir kadin olunca daha sakin ve sabirli bir anne olacaksin. Demek ki once kendine yardim et sonra cocuklara da ucu dokunur elbet.![]()
Kızlar hoş geldinizz
Özledik valla baya sessiz kaldı buralar..
Kendi adıma dünkü sebze gününden sonra 68.1 ile bugüne uyandım.. Eşimde git artık kendine kıyafet al demeye başladı.. Ben ekonomi yapıp masrafları dukana kaydırıyordum ama aylık ortalamalara bakınca aslında abur cubur, ıvır zıvırlar kesilince mutfak masraflarında pek bir değişiklik olmamış.. Yani dukan sandığım kadar pahalıya mal olmuyormuş.. Gerçi ben yarım yağlı yoğurt süt alıyorum ucuz diye.. Birde indirim marketlerinden tavuk vs. depoluyorum hep..
Neyse bugün alışveriş yapacağım kestirdim gözüme bir iki mağaza.. Önceden hep deneme ile kalıyordum ama bir iki parça almam lazım artık..
Bu arada yine sabahtan mutfak işi tamamlandı.. ekmek vs ile haftasonu yemekleri tamam.. Akşama kadar da biraz topla temizle.. Akşam da alışverişşşş![]()
Lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeyneppppppppppppppppppp
hoşgeldiniz
dün o kadar çok moralim bozuldu ki sizin gittiğinizi görünce walla motivasyonum yerlere indi.
hatta bu konuda bişey yapmalı diye düşünüp durdum akşamdan beri.
ama nihayet buradasınız.
bir daha kimse gitmesin bir yere tamam mııııııııııııı
bu ne ya
veeeeeeeeeeeeeeeee kızların dönüşünden sonra yükselen motivasyonumla bende günün müjdelerini vermek istiyorum :)
1 haftadır 78,300 e takılmıştım hatta dün 78,800 gelmiştim ki moralim bozulmuştu
5 gündür kabızlıktan wc ye ugramıyordum
ve regl olamıyordum
dün gece itibariye regl ve kabızlık sorunum ortadan kalktı ve bu sabah itibariyle tartıldığımda ne göreyim
77,100 geldim![]()
cyy,hosbulduk arkadasim,tesekkurler.bizde ne oldu anlamadik ama oldu iste.biz daha onceleride konusuyorduk baska konulardan ama bu defa sikayet edildik o nedenle ...
ohhhh ne guzel bugun herkesten iyi haberler geliyor.zeynep,ben,sen hepimiz yaklasik 1-1.5 kilo eksiler gorduk bugun...
sen daha birde reglin bitincede gorursun boyle bir inanailmaz eksi..ay cok sevincliyim senin adina tatilinede istedigin kilo ile gidecek,kocanida istedigin kilo ile karsilayacaksinama sen zaten iyi bir DUKANCISIN..tebrikler arkadasim
![]()
o sorun bendede var.bende gobisi cok dert ediyorum (onceki halinden coook daha iyi olsada var hala)gecen iste dukan in katildigi programa telefon ile baglanan seyircide bunu sormustu.oda ;sağol arkadaşım,
inşallah dediğin gibi olur
yalnız canımı sıkan şu ki hala göbişim var
sanırım mekik çekmeliyim ve kafeinli bir krem almalıyım
önerebileceğin bir marka var mı
inşallah şu 75 in altına da inerim de eşimi rekor kilo ile karşılarım
inşallah
o sorun bendede var.bende gobisi cok dert ediyorum (onceki halinden coook daha iyi olsada var hala)gecen iste dukan in katildigi programa telefon ile baglanan seyircide bunu sormustu.oda ;
-sabah kalkinca yesil kil suyu icin (oncelikle gaz varsa onu yok edin diye)
-mekik (bu kesinlikle olmaliki sende yapabilirsin sabah aksam 100 100 yap,yada internetten sadece karin egzersizleri bul 15-20 dakikalik.bu bende cok ise yaradi)
-% 5 cafeinli krem (bunu sana ozelden mesaj atarim:18:)
ben dun kili aldim,kremi aldim ve zaten yaptigim sporu (yilbasindan beri ara verdim) karina yogunlasarak devam edecegim.1 ay sonra bende gobis kalmasin istiyorum..
168 boyum kardeş kalçam geniş olmuyo 38 gıcık oluyorum