Offf ben ne farkettim biliyormusunuz kepeği ihmal ediyormuşum yaa haftaiçi yanımda krep götürüyorum ama bugün okulda çekmecelerime baktım yarım krepler küflenmiş ben bu krepleri azını da akşama yerim diye saklıyordum 4 parça krep vardı dünde yemeyi unutmuşum biraz önce yoğurdun içine kattım biber ve naneyle az da tuzladım yedim birde diyorum ben kabız olmazdım nooluyo diye aman arkadaşlar kepek yemeyince kabız olunuyor tecrübeyle sabittir. Ayrıca karbonhidrat seviyesini sıfırlarsak protein, vücuttaki üre oranını iyice arttırıp böbreklere zarar verebiliyormuş aldığımız az miktar karbonhidrat (kepek) insülin dengesini ayarlamaya yardımcı oluyormuş yani uzun mesafe kısa mesafe farketmez hepsi böbreklere zarar verebilir. KEPEK OLMADAN ASLA KIZLAR
Evet bende kepeği ne zaman aksatsam kilo vermem duruyor
Merhaba arkadaslar, bende bugün dukan diyetine basladim hayirlisi bakalim, sabah tartildim 86 kiloyum az önce yine tartildim 85,5 ciktim yani birseyler yememe ragmen üstüne eklenmedi hatta azaldi. Bende Süte karsi alerji oldugu icin peynir süt yogurt yiyemicem, krep yapmak isterdim kendime malesef yapamicam bu yüzden sabah 1 tane yumurta yedim, öglen ton baligi ve yulaf kepegi ile köfte yaptim aksam da firinda balik yaptim yedim. Benim atak evresi 5 gün sürecek, insallah pes etmicem devam edicem ve ideal kiloma ulasacagim. Sizin yazdiklarinizi okudukca iyice hevesleniyorum cok iyi geliyor bana. Bakalim yarinim nasil gececek 
Umarım güzel geçer canım
Merhaba,
ben de dün başladım dukana bikaç hafta önce de başlamıştım ancak bırakmak zorunda kalmıştım ancak emin olun atak evresinde inanılmaz kilo vermiştim. 5 günde 4 kilo vermiştim. dün yeniden başladım bu defa azimliyim. 1 günde 1,5 kilo gitmiş, vücuttaki ödemi hemen atıyosunuz, atak evresinde hızla verilen kilolar inanılmaz moral oluyor. azimli olun umarım başarırsınız hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız. sevgiler![]()
Oh oh maşallah :))
Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu
Yaramakmı süper süper süper:)