Bu senin düşüncen editör bizi uzaklaştırınca böyle bi tepki vermemeniz de bence öyleydi gayet gerekli bu tepki.ben uzaklaştırılacak insan bölecek ne yazdım?çok canı çeken bayılan varsa gitsin Hakkari'ye yerse tabi:)lisa dukan iyi bi diyet ben herkese tavsiye ediyorum.konu dışı konuşmayın şikayet ederim kimsenin lahanasına,uyarısına,yorumuna ihtiyacım yok Buda böyle biline:)benim aklım bana yetiyor arkadaşlarlada paylaşıyorum ayrıca
ne mutlu Türküm diyene!!!
Merhaba
Bu başlık dukan paylaşımının yapıldığı başlıktır, ne siyasi söylemelerin, ne politik söylevlerin ne de parfümlerinizi tartışacağınız ve 20 mesaj boyunca bu konu üzerinde dönecek bir başlık değildir(4 sayfa mesaj silinmiştir). Dukan diyeti üzerine paylaşımları okumak isteyen sizin konu dışı mesajlarınızı okumak zorunda bırakılıyor. İlgilenmiyorsa okumasın diyebilirsiniz ama konu Dukan Diyeti !
Her konunun ilgili kategorisi var.
Bilginize
bu mesajda 2 üye uzaklaştırıldı diye bir ibare geçmiyor.türk-kürt tartışması,siyasal tartışmalar olduğu için bu mesaj yayınlandığı düşünülmüştü öncelikle.-ki ben de türküm,ve de gurur duyarım-ayrıcada hakkariye gitmek istemeyen gitmez zorla götürüldüğünüzü düşünmüyorum.saygı sınırını aşıyorsunuz artık. burası 8198 sayfa olan bir topik.sizin özel alanınız değil yani.kimse sizin gel demenizle gelmez git demenizle gitmez.sizin fikirlerinize karşı gelen her kişiye beğenmiyorsan çık burdan okuma deme gibi lüksünüz yok.ha dersiniz ama sizi dinleyen olur mu?OLMAZ.