Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi: 02.04.2013

boy: 160 cm.

başlangıç kilo: 86,7 kg

hedef kilo: 58 kg

geçen haftaki kilo: 84,7 kg

güncel kilo: 83,8

fark: 900 gr. :( :( :(

şimdiden ellerine sağlık delly'cim.

Gunaydin Dukan guzelleri:16::16::16: ve gunaydin sevgili Dely:16::16: Dely sevgili sabrina84 bugun bir operasyon gecirecekti ama listede almak istiyordu dun bana bildirdi kilosunu bu sekilde rica etsem onuda listeye ekleyebilirmiyiz:38:
çoookk teşekkür ederim canım çok sağolasın
baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 77.00
güncel kilo : 76.700
şimdiden çokk teşekkur ederim

Benim bildirimim ise:Gecen hafta:61.9kg Guncel kilo:61.5 simdiden ellerine saglik canim:38::38:............

He msjima itinayla cvp yazdigin icin cok tsekkur ederim.cvp veren diger arkadaslarada tabi.
Caglalari +500 olarak geri gordum bugun
Digerlerine gelince sinirli uzinli olarak hic birsey kullanmiyorum.sadece 6gunluk kepek hakkimin icine koydugum 1kasik tstlandirici ve haftada3 bardak ictigim light colayi saymazsak.spora gelince ev ve isim arasi 10 dk .git gel 20 dk yuruyebiliyorum gunluk.
Yesilcayin icimini sevmiyorum ama bu duraklamayi kirmak icin sanirim kusa kusa icmem gerekecek. Birde icine cubuk tarcinla deneyeyim diyorum.3gun saf protein yapmaya karar verdim.cunku kitapta bunu yapmamiz oneriliyor.sebze protein duraklatabilir ama vucut saf pro ya dayanamaz diyo dukan.bu sabah iki yumurta yerine bir tam bir beyaz yedim.beyazi tam proteinmis sarisinda biraz da olsa yag varmis.evde kaymagi alinmis sut yerine duraklamayi kirana kadar light sut icmeye karar verdim.birde su nar serbeti olayi nedir.nar ciceginin kurusundan mi bahsediyorsunuz anlayamadim ben
En onemlisi pes etmedim .en son 67.8 i gormustum.bugun 68.6 yim maalesef

Günaydın arkadaşlar........

Bildirimimi vermek istiyorum...

Başlangıç tarihi : 03.12.2012
Başlangıç Kg : 103 kg

Hedef kg : 65-70 kg

Geçen hafta kg : 91,0 kg
Güncel kg : 90,4 kg

Bir hafta da giden : -600 gr
Boy : 1,65 m

Toplam giden : -12,6 kg

Hepinize güzel bir gün dilerim .......

Delycim, simdiden ellerine saglik arkadasim :16:

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Hedef kilo: 62
Boy: 166
Gecen hafta kilo: 75,3
Güncel kilo: 74,3

11.04.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67
Bu Haftaki Kilo: 67
Bir Haftalık Değişim: 0
Kalan Kilo: 9 kg
Toplam Giden: 8
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 46.gün)

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Baslangıç Kilo : 75
Hedef Kilo : 60
Boy: 165
Geçen Haftaki Kilo: 66.0
Güncel Kilo: 65.5
Giden: -0.5

Şimdiden herkese tebrikler.. :46:

Delycim :16: ellerin sağlık canım öptüümmm :54:

Herkese günaydın.... Bugün bildirim günü.... Ama ben bugün biraz hayal kırıklığı yaşadım.... Sanırım hafta sonu dikkat edememem, şu anda regl olmam ve hedefime çok yaklaşmış olmamdan kaynaklanıyor bu durum diye düşünüyorum üstelik hiç sınırlı izinli kullanmadım bu hafta ama :26::26::26:
.... Normalde testte bana ideal kilo olarak 59 vermişti ben de başlangıçta 59 a insem bana yeter diyordum ama baktım rahat kilo veriyorum hedefimi şimdilik 57 yapmaya karar verdim... Hem de eşimi de yalnız bırakmamış olurum onun vermesi gereken 5 kilo daha var.... Eşim bu diyete başladığında 105 kiloydu şu anda 92 kilo 1 ayda 13 kiloyu rahat rahat verdi bildirimi yapan o olsaydı 1. olurdu :52::52::52::52:

Neyse ben onun kadar mutlu olmasam da bildirimimi yapayım haftaya umarım daha çok kilo kaybederim
başlangıç tarihi:11.03.2013
başlangıç kilo:64,8
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:59,8
güncel kilo:59,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,3

başlangıç 07.04.2013

boyum:1.75
başlanıç kilom:101.1
güncel kilom:98.6
fark:----2.5
hedef:80
kalan:18.6
hadi bakalım ilk bildirimi yaptım hayırılısı olsun artık. herkese de bol eksili günler :16::16::16:

başlangıç tarihim : 21.03.2012
başlangıç kilom : 70.5 kg
hedef kilo : 60
geçen hafta kg: 57,8 kg.
güncel kg :58,00 kg

fark +200

haftasonu kaçamakları ve dün akşamki tatlı krizi :(

Günaydın kızlar,

Güzel bir gün olsun herkes için.

Listeyi hazırlamanın belki de en zor yanı; 1 haftada 1 kilo verip, buna rağmen bu verdiği kiloya üzülenleri görmek :53: :D :9: Yapmayın etmeyin diyorum.. Her seferinde dayanamayıp anlatıyorum anlatıyorum.. ama bir şey değişmiyor.. Gerçekten inanamıyorum.. Neden verdiklerinizle mutlu olmuyorsunuz ki..? Hem de az değil yani. 1 kilo yaa!! 1 haftada hem de!! Süper bişey!! Sevinmeniz, havalara uçmanız gerekiyor.. Aaahh ahhh! Daha da bişi demiyorum ben de :))

Herkese bol eksiler :8:

Emeğin için şimdiden teşekkürler
Başlangıç kg:74.400
geçen hafta kg;62.200
Bu hafta: 61.600
Fark: -600 gr
Verdiğim 100 gr için bile çok mutlu oluyorum.Bu hafta dilerim herkes çok mutlu olur.:16:

günaydın hatunlar.bildirim

başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçenhaftaki kilo=74.2
bu haftaki kilo=74.9
fark=+700
boy=160

üzgünüm neden böyle oldu bilemiyorum.tüm hafta çektiğim kabızlık yüzünden.oysa düzenli sporumu yaptım diyetimide yaptım.burada herhalde enzor kilo veren olacağım.herhalde sadece seyir 1 sene sürecek.bu rekor olacak.neyse olsun varsın.ben pes etmiyeceğim.milet 4 ayda 20 kilo verip gidiyor ben 2 ayındayım daha4-5 kilolardayım.ama böyle olacağını biliyordum.geçensenede aynısı olduğu için pes etmiştim.diyeti bırakmıştım.bu sene bırakmak yok.

başlangıç tarihim : 21.03.2012
başlangıç kilom : 70.5 kg
hedef kilo : 60
geçen hafta kg: 57,8 kg.
güncel kg :58,00 kg

fark +200

haftasonu kaçamakları ve dün akşamki tatlı krizi :(
ayyy dely cim boyumu yazmamışım 1,68 cm

Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?

Emeğin için şimdiden teşekkürler
Başlangıç kg:74.400
geçen hafta kg;62.200
Bu hafta: 61.600
Fark: -600 gr
Verdiğim 100 gr için bile çok mutlu oluyorum.Bu hafta dilerim herkes çok mutlu olur.:16:
Oh oohhh!! :21: Mutlu olun tabi yaa :) Bahar geliyor, inceliyorsunuz, tril tril elbiselerle salına salına, sağlıklı sağlıklı gezeceksiniz inşallah!! 100 gr'ın bile önemi var :nazar::nazar:
Bu arada sen hedef kilonun altında mısın :) Güçlendirmeye geçecek misin? Hedef kilona 62 yazmışım.

günaydın hatunlar.bildirim

başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçenhaftaki kilo=74.2
bu haftaki kilo=74.9
fark=+700
boy=160

üzgünüm neden böyle oldu bilemiyorum.tüm hafta çektiğim kabızlık yüzünden.oysa düzenli sporumu yaptım diyetimide yaptım.burada herhalde enzor kilo veren olacağım.herhalde sadece seyir 1 sene sürecek.bu rekor olacak.neyse olsun varsın.ben pes etmiyeceğim.milet 4 ayda 20 kilo verip gidiyor ben 2 ayındayım daha4-5 kilolardayım.ama böyle olacağını biliyordum.geçensenede aynısı olduğu için pes etmiştim.diyeti bırakmıştım.bu sene bırakmak yok.
Merak etme ben senden azimliyim bu konuda :D Benim 1 sene oldu bile :)) Bugün tartılmadım ama hala 60 kilo olduğumu sanıyorum :)) Yaşam tarzım oldu seyir :P İnsan alışıyo, üzülme :D :27::1:

Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?

Oh oohhh!! :21: Mutlu olun tabi yaa :) Bahar geliyor, inceliyorsunuz, tril tril elbiselerle salına salına, sağlıklı sağlıklı gezeceksiniz inşallah!! 100 gr'ın bile önemi var :nazar::nazar:
Bu arada sen hedef kilonun altında mısın :) Güçlendirmeye geçecek misin? Hedef kilona 62 yazmışım.

Merak etme ben senden azimliyim bu konuda :D Benim 1 sene oldu bile :)) Bugün tartılmadım ama hala 60 kilo olduğumu sanıyorum :)) Yaşam tarzım oldu seyir :P İnsan alışıyo, üzülme :D :27::1:

cidimisin arkadaşım.neyse moralim düzeldi.azmine hayran kaldım.birsene demek.bende sabrederim ne yapayım sabrın sonu selametir:52::52:

öyle görünüyo valla.bu arada nerde yaşıyosun bizim buralara benziyo tariflerin:))

5 senedir kırklarelindeyiz.ama yaza taşınıyoruz.kızın işebaşlıyacağı yere gideceğiz.eşimin tayinini oraya yaparlarsa çalışacak yoksa emekliyiz tatlım.burası bulgar sınırı olduğu için dağlarda yaban domuzu çok.vursalarda bitmiyor.eşimle beraber balığa gitiğimiz derenin oraya iniyorlarmış.dağlı ve ormanlık bir bölge ormanlarda sık.köylülerde şikayetçi ama doğa bu neyapacaksın.

bugün safpreteyin günüm.dün epey sebze tüketim.bugün ete devam.dün kırmızı et yedim.buğün tavuk tüketmeyi düşünüyorum.ama balıkta olabilir.bakalım spordan sonra pazara çıkar bir bakarım.hangisini canım çekerse alırım.burda tavukçum var kızarmış tavuk satıyor.kızarmış tavukta yarım kilo gelmez ama enazından beyazeti çok.ben yiyince benimkilerde istiyor.biriyer biribakar olmuyor.önceleri bu kızarmış tavuklar azıcık iri oluyordu.şimdi abartmışlar sanki tavuk deyilde minicik kuş pişiriyorlar.tavuğun kanadını falan alıyorlar.nneyse zaten ben beyaz etini yiyebilirim.bağırsak problemi yüzünden kepeğe buğday kepeği ekledim.ama hala karnımda gazdan başka birşey yapmıyor.neyse böyle devam edeyim.eni sonu çözülecek

kasap yada marketlerde satılan bu kızarmış tavuklar bize serbest mi yiyebilirmiyiz onu. geçenlerde kızartan kişiye sordum bunların kızartılma işlemine yag falan ekliyormusunuz diye yok abla o dönerek kendi yagında kızarıyor fazla yagıda bak eriyip tepsiye dökülüyor dedi ama ben bilmedigim ve emin olmadıgım için alıp yiyemedim. serbetmi yiyebilirmiyiz.

Merhaba dukanın güzelleri, dün akşam balık da yememe rağmen bugün - göremedim tartıda. Ama olsun bikaç günü birden gidecek biliyorum (öyle umuyorum yani)

Dely'cim bu da bildirimim şimdiden ellerine sağlık:
Başlangıç tarihi: 11.03.2013
Başlangıç kilo: 80
güncel kilo: 73.6
Hedef kilo: 56
geçen hafta: 74.5
boy: 1.64

Bir haftalık değişim -900 :7:

Başlangıc tarihi : 20 şubat 2013
Başlangıç kilo : 67 kg
Geçen hafta : 61.9 kg
Güncel : 60.8 kg
Hedef : 55 kg
Boy : 1.62 cm

Günaydın kızlar bol eksili bi bildirim günü olur umarımm:16: duraklayanlar ve artılarda olanlarda üzülmesin eninde sonunda hepsi gidecek nasıl olsa:8: Delycim şimdiden eline emeğine sağlık :54: bende bi geçmişe göz atıyım:126:

Back
X