- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
yok tatlım içeriğini oku istersen içerisinde patates nişastası olanları yiyemiyoruz
çok tsk ederım 7 kılo fazlam var bana destek olun kızlarr dıyet yapamıyorum basladım dukana bakalımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım içeriğini oku istersen içerisinde patates nişastası olanları yiyemiyoruz
çok tsk ederım 7 kılo fazlam var bana destek olun kızlarr dıyet yapamıyorum basladım dukana bakalımm![]()
hoşgeldin güzelim...
ilk önce dukanın sitesinden testini yap onun verdiği güne göre başla gerçekten başlamayı iyi düşün ama yarım bırakanlar tekrar alıyorlar kiloları hemde bazısı fazlasıyla çok mutlu olacağın bir diyet ama ya hep ya hiç diye yapmak gerekiyor kararını verdiysen bizler burdayız en azından ben :) yardımcı oluruz...
Anne Kaz | Adım Adım Dukan diyeti testi
Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti
hoşgeldin canım bende senin gibi yeniyim.Nasıl gidiyor dukanlı günlerin...
bende 3.ayımda yaptırmıştım tahlillerimi.yoğun böbrek ağrısı yaşıyordum böbreklerim zararmı gördü diye çok endişelenmiştim ama böbreklerimde bir sıkıntı olmadığını söyledi dr.beyin cerrehına yönlendirdi ve bel fıtığı çıktı :)
tahlillerimde süperdi.hele B12 de süperstarsın dedi :)yanlız ben takviye alıyordum...
hoşbulduk canım.
ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor, sabah yediklerim beni tok tuttu, inşallah ilerleyen saatlerde de kolay geçer.
sabah aç uyandım, hep şekerli şeyler canım istiyordu aman yarın başlarım diye düşündüm, sonra kendime kızdım, bu defa diyeti erteleme veya bozmak yok.
Kizlar
ben sucu ve sosi yedim 2 kere bilmiyordum yasakli oldugunu.. ne yapsam tekrar atak mi yapsam bir kac gun? Birde artik tertida 8li rakamlar gormeye basladim yuhuuu :)![]()
diyet yapamıyorum diyorsun güzelim eminmisin bu diyete uyabileceğine yapamayanlar üstüne birde kilo alabiliyor iyice araştırıp yapmayanlarda sağlık sorunlarına neden olabiliyor iyi karar ver sadece 7 kg fazlan varsa çokta diyet denemediysen karatayı da öneririm...
hoşbulduk canım.
ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor, sabah yediklerim beni tok tuttu, inşallah ilerleyen saatlerde de kolay geçer.
sabah aç uyandım, hep şekerli şeyler canım istiyordu aman yarın başlarım diye düşündüm, sonra kendime kızdım, bu defa diyeti erteleme veya bozmak yok.
Canim atak bizim icin degerli onu boyle seyler icin kullanma yediklerinden bundan sonra emin degilsen muhakkak kontrol ederek ye yada yeme ki diyetine zarar vermeKizlar
ben sucu ve sosi yedim 2 kere bilmiyordum yasakli oldugunu.. ne yapsam tekrar atak mi yapsam bir kac gun? Birde artik tertida 8li rakamlar gormeye basladim yuhuuu :)![]()
Dukan kolay kilo verildigi gibi onu da kolayca aldigimiz bir diyet kacamak sonrasi tartida +1.5 gordugumu bilirim o yuzden motivasyonun tam olmadan baslama derimablacım o mod a gırmem lazım yokssa dukan cok doyuruyo benı ama ıste bı turlu tam veremıyorum kendımı
Hamsi tavayi yagda mi yaptiniz yada disarda mi yediniz ? Onun disinda havucu her ogunde tuketmememiz gerekiyor malesefgünaydın çıtırlar...
dün ne yedim yazayımmm
sabah: yağsız omlet + dukan ekmeği
ara: 1 havuç
öğle: kabak yemeği + köfte + dukan ekmeği
ara: 2 çarliston biber + 1 havuç + tatlandırıcılı yoğurt
akşam: hamsi tava + salata
ara: puding (yaptım yine yaa :)
Tebrik ederiiim motivasyonun tam olsun hepp hepimizin basinaa :)günaydın dukancanlar.aşure günümüz mübarek olsun.
bugün tartıda 94,7 gördüm sonunda :))) kurban bayramının arefesinde görmüştüm en son sonrada dikkat etmeyince ancak inebildim şükür.
Dünki Menüm
Sabah:2 yumurta haşlama 1 domates salatalık açık çay,dukan ekmeğim
Öğlen:fırında hamsi
Ara (17,30 gibi):tavuk göğüs
Akşam (22,15 gibi): tavuk pirzola,tatlandırıcılı yoğurt
2-2,5 lt su,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı,1 fincan türk kahvesi
Iyiki birakmamissin valla sabrindan dolayi bir kez daha tebrik ederimyumruk tekme tokattt hiç biri fayda etmedi :)
vakti vardı demekkii.iyiki bırakmamışım![]()
aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)evet doğru yapmışsın sakın bırakma benim bugün atakta dördüncü günüm bitti tam tamına 3 kilo vermişim,tabi sular gidiyor(ne kadarda suluymuşum diyorum)olsun genede moralim yüksek.Ben tatlıya düşkün değilim bana zero cola bir bardak yetiyor.Beni makarna ekmek ve çerez yememek zorluyor.hepimize kolay gelsin inşallah...
Sabrın sonu selamet eminim sende vermeye başlıyacaksın en kısa sürede![]()
aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)
sabrından dolayı tebrik ediyorum güzelim zor bir dönem hemde 3 ay... bende tartılmayı bıraktım durmadan gözümde büyümesin eğer veremiyorsam herkesten zayıflama sözleri duydukça bir umut büyüyor ama tartılıpta bünyemin bunu imdat çağrılarına dönüştürmesini istemiyorum. sabretmek gerekiyor gr oynamasamda inşallah sabrederim bende...
Canım tlbtlbhissediyorum seninle ben bu işi becereceğim
hafta sonu migros rafları inecek aşağı
![]()
arkadaşlar ben lor çok seviyorum.Sizler yağsız lordan bahsediyorsunuz tatlı lor mu acaba?Nereden ne marka alıyorsunuz?
Simla hanimin ne tarifleri var siteyi incelemediysen hemen incelemelisin cidden diyette oldugunu unutuyor insan :1evet ekmeği duydumda makarna yeni duyuyorum neden olmasın şu acemiliği atayım üstümden bende ustalaşırım elbet şu dukan şefliğinde
hepimize kolay gelsin
Bir gün daha bitti...