Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok tsk ederım 7 kılo fazlam var bana destek olun kızlarr dıyet yapamıyorum basladım dukana bakalımm:43:

diyet yapamıyorum diyorsun güzelim eminmisin bu diyete uyabileceğine yapamayanlar üstüne birde kilo alabiliyor iyice araştırıp yapmayanlarda sağlık sorunlarına neden olabiliyor iyi karar ver sadece 7 kg fazlan varsa çokta diyet denemediysen karatayı da öneririm...

hoşgeldin güzelim...

ilk önce dukanın sitesinden testini yap onun verdiği güne göre başla gerçekten başlamayı iyi düşün ama yarım bırakanlar tekrar alıyorlar kiloları hemde bazısı fazlasıyla çok mutlu olacağın bir diyet ama ya hep ya hiç diye yapmak gerekiyor kararını verdiysen bizler burdayız en azından ben :) yardımcı oluruz...

Anne Kaz | Adım Adım Dukan diyeti testi

Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti

merhaba canım:3:
ben o testleri beceremedim ama bugün başladım, kafadan 7 gün atak dönemi yapsam ne olur?
sabah 2 yumurtayı, 1,5 yulaf kepeğiyle pişirdim yedim.
şimdi tavuk haşlıyorum gün boyunca onu yiyeceğim.

hoşgeldin canım bende senin gibi yeniyim.Nasıl gidiyor dukanlı günlerin...

hoşbulduk canım.
ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor, sabah yediklerim beni tok tuttu, inşallah ilerleyen saatlerde de kolay geçer.
sabah aç uyandım, hep şekerli şeyler canım istiyordu aman yarın başlarım diye düşündüm:17:, sonra kendime kızdım, bu defa diyeti erteleme veya bozmak yok.

bende 3.ayımda yaptırmıştım tahlillerimi.yoğun böbrek ağrısı yaşıyordum böbreklerim zararmı gördü diye çok endişelenmiştim ama böbreklerimde bir sıkıntı olmadığını söyledi dr.beyin cerrehına yönlendirdi ve bel fıtığı çıktı :)
tahlillerimde süperdi.hele B12 de süperstarsın dedi :)yanlız ben takviye alıyordum...

Canım belimde biraz ağrı var, onun için şüphelendim acaba böbrek mi diye ama çok şükür karaciğer de de böbrekte de sorun yok

D vitamini eksikliğim vardı düzelmiş, B12 çok yükselmiş gerçekten, sadece kanım biraz düşük, ilaç verdi, bir müddet kulanacağım, vitamin zaten kullanıyorum, her şeyin yolunda olduğuna sevindim...

hoşbulduk canım.
ben bugün başladım, şimdilik iyi gidiyor, sabah yediklerim beni tok tuttu, inşallah ilerleyen saatlerde de kolay geçer.
sabah aç uyandım, hep şekerli şeyler canım istiyordu aman yarın başlarım diye düşündüm:17:, sonra kendime kızdım, bu defa diyeti erteleme veya bozmak yok.

Hoş geldin canım bir kaç gün geçince alışıyorsun, artık tatlı yememen gerektiğini beyin algılayınca canın istemiyor zaten, ben tatlıya çok düşkünüm, özellikle çikolataya, 2 ayı geçti dukana başlayalı, izinlilerden bile yapıp yemiyorum yavaşlatmasın kilo vermemi diye, zaten zor ve yavaş veriyorum, biraz sabırla kontrol altına alacağız kendimizi inşallah...

Kizlar :(

ben sucu ve sosi yedim 2 kere bilmiyordum yasakli oldugunu.. ne yapsam tekrar atak mi yapsam bir kac gun? Birde artik tertida 8li rakamlar gormeye basladim yuhuuu :):1::1:

ben sucu ve sosi yedim 2 kere bilmiyordum yasakli oldugunu.. ne yapsam tekrar atak mi yapsam bir kac gun? Birde artik tertida 8li rakamlar gormeye basladim yuhuuu :):1::1:

kızartmadıysan o kadar sorun olacak problem oluşturmaz , onlarda et ürünü ama yağ oranları fazla ve katkılı oldukları için yasak.Bir daha yapmazsın olur biter...

diyet yapamıyorum diyorsun güzelim eminmisin bu diyete uyabileceğine yapamayanlar üstüne birde kilo alabiliyor iyice araştırıp yapmayanlarda sağlık sorunlarına neden olabiliyor iyi karar ver sadece 7 kg fazlan varsa çokta diyet denemediysen karatayı da öneririm...

ablacım o mod a gırmem lazım yokssa dukan cok doyuruyo benı ama ıste bı turlu tam veremıyorum kendımı

selam kızlar bugünkü menüm
sabah:peynir,yumurta,dom,salata,tere,maydanoz
öğle:tavuk,yoğurt,
akşam:kıymalı yumurta,peynir,yulaflı krep,salatalık

2lt su ve 35 dk yürüyüş:8::8::8::8:

hoşbulduk canım.

evet doğru yapmışsın sakın bırakma benim bugün atakta dördüncü günüm bitti tam tamına 3 kilo vermişim,tabi sular gidiyor(ne kadarda suluymuşum diyorum:52:)olsun genede moralim yüksek.Ben tatlıya düşkün değilim bana zero cola bir bardak yetiyor.Beni makarna ekmek ve çerez yememek zorluyor.hepimize kolay gelsin inşallah...
Sabrın sonu selamet eminim sende vermeye başlıyacaksın en kısa sürede:3:

Canim atak bizim icin degerli onu boyle seyler icin kullanma yediklerinden bundan sonra emin degilsen muhakkak kontrol ederek ye yada yeme ki diyetine zarar verme
ablacım o mod a gırmem lazım yokssa dukan cok doyuruyo benı ama ıste bı turlu tam veremıyorum kendımı
Dukan kolay kilo verildigi gibi onu da kolayca aldigimiz bir diyet kacamak sonrasi tartida +1.5 gordugumu bilirim o yuzden motivasyonun tam olmadan baslama derim
günaydın çıtırlar...

dün ne yedim yazayımmm

sabah: yağsız omlet + dukan ekmeği

ara: 1 havuç

öğle: kabak yemeği + köfte + dukan ekmeği

ara: 2 çarliston biber + 1 havuç + tatlandırıcılı yoğurt

akşam: hamsi tava + salata

ara: puding (yaptım yine yaa :)
Hamsi tavayi yagda mi yaptiniz yada disarda mi yediniz ? Onun disinda havucu her ogunde tuketmememiz gerekiyor malesef
günaydın dukancanlar.aşure günümüz mübarek olsun.
bugün tartıda 94,7 gördüm sonunda :))) kurban bayramının arefesinde görmüştüm en son sonrada dikkat etmeyince ancak inebildim şükür.
Dünki Menüm
Sabah:2 yumurta haşlama 1 domates salatalık açık çay,dukan ekmeğim
Öğlen:fırında hamsi
Ara (17,30 gibi):tavuk göğüs
Akşam (22,15 gibi): tavuk pirzola,tatlandırıcılı yoğurt

2-2,5 lt su,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı,1 fincan türk kahvesi
Tebrik ederiiim motivasyonun tam olsun hepp hepimizin basinaa :)
yumruk tekme tokattt hiç biri fayda etmedi :)
vakti vardı demekkii.iyiki bırakmamışım :ssz:
Iyiki birakmamissin valla sabrindan dolayi bir kez daha tebrik ederim

Son düzenleme:
Oyy bugun topukluyla cııktim ya illa bisey yapicaz arkadaslarla. saat 8den aksam 8e kadar ayaktaydim cok yoruldum neyseki iyi efor harcamisimdir bugun sporu yarim yapcam
peki bugun neler yedim

sabah
1 yumurta sarisi ve dukan krep

ögle
zeytinyagli bamya ve pırasa (malesef yanina yiyecek protein bulamiyorum okulda :( )
ayran

aksam
Tavuk izgara ve salata

ara
Dukan kabak tatlisi

kabak tatlim asiri degildi yedigim sebzeleri catalla yiyorum suyunu yemedigim icin daha az yag almis oluyorum disarda tavugun yaninda yedigim salatada misir vardi ama ben tek tek ayiklayarak yedim cok sukur kacamaksiz gecti :)

evet doğru yapmışsın sakın bırakma benim bugün atakta dördüncü günüm bitti tam tamına 3 kilo vermişim,tabi sular gidiyor(ne kadarda suluymuşum diyorum:52:)olsun genede moralim yüksek.Ben tatlıya düşkün değilim bana zero cola bir bardak yetiyor.Beni makarna ekmek ve çerez yememek zorluyor.hepimize kolay gelsin inşallah...
Sabrın sonu selamet eminim sende vermeye başlıyacaksın en kısa sürede:3:
aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)

arkadaşlar ben lor çok seviyorum.Sizler yağsız lordan bahsediyorsunuz tatlı lor mu acaba?Nereden ne marka alıyorsunuz?

yaklaşık iki haftalık bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar ,

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz eski arkadaşlara da selamlar diyorum ve uzun süre yok oluşumun nedenlerine geliyorum:
1. nişan telaşım var ve güneş batana kadar araştırmalar yapıyorum o çarşı senin bu çarşı benim :34:
2. okulda vize dönemine girdik ders çalışmak lazım :41:
3. 3 haftalık duraklama beni benden aldı ( ama sanırım ben daha inatçı çıktım ve duraklamayı kırdım )

ya işte böyle . Tartıda gram oynamadığını görmek beni çok üzüyordu ama eski arkadaşların yazdıklarını okuduğum için çok da panik yapmadım ve diyeti de bozmadım :32::32::32: bu azmimin meyvasını sanırım 2 - 3 gün sonra reglim bitince tartıya çıkınca fazlası ile alıcam :21::21::21: en az 2 - 3 kiloluk bir oynama bekliyorum ve bu haftaki listede tebrik edilen olma adayı görüyoum kendimi :34: şimdilik hepinize iyi geceler diliyorum ve sizi kocaman öpüyorummmm :54::54::54::54::54:

sabrından dolayı tebrik ediyorum güzelim zor bir dönem hemde 3 ay... bende tartılmayı bıraktım durmadan gözümde büyümesin eğer veremiyorsam herkesten zayıflama sözleri duydukça bir umut büyüyor ama tartılıpta bünyemin bunu imdat çağrılarına dönüştürmesini istemiyorum. sabretmek gerekiyor gr oynamasamda inşallah sabrederim bende...

hayatım biz sende ki değişimi gördük ve tastikledik hiç kafana takma tartı da - olmasa bile sıkılaşacaksın emin ol ve lütfen azmini kaybetme.bende çok uzun sürdü ama sizde öyle olmaz eminim heleki sen maşaallah 0 kaçamakla devamdasın:nazar:

Canım tlbtlb :16: hissediyorum seninle ben bu işi becereceğim :23: hafta sonu migros rafları inecek aşağı :1:

jelesec imm başarıcaz Allahın izni ile biri birimizi motiveye devam arkadaşım gör bak her şey (ama her şey)çok güzel olacak ;) :ssz:

arkadaşlar ben lor çok seviyorum.Sizler yağsız lordan bahsediyorsunuz tatlı lor mu acaba?Nereden ne marka alıyorsunuz?
evet ekmeği duydumda makarna yeni duyuyorum neden olmasın şu acemiliği atayım üstümden bende ustalaşırım elbet şu dukan şefliğinde:1:
hepimize kolay gelsin
Bir gün daha bitti...
Simla hanimin ne tarifleri var siteyi incelemediysen hemen incelemelisin cidden diyette oldugunu unutuyor insan :1
idtanbulda cagri markette kaanlar marka var onu aliyorum lor olarak .yag orani epey dusuk :)

Back
X