Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet 3 gün atak yapıcam bugün ilk günüm bitti :) baya araştırdım sitelerden falan benim 4-5 kilo fazlam var onları vermek istiyorum yürüyüşümü de yaptım beslenmem sorun oluyor yurtta olduğum için tabiki. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

o zaman atak için tavsiyelerimiz zaten belli..çok çeşit yapmiicaksın şu 3 gün..ama 2 günün kalmış zaten, bitti sayılır :)) az yağlı süt, yoğurt, yumurta, derisiz tavuk, yağsız et ya da kıyma, balık yiyebilirsin ve 1,5 kaşık yulaf kepeği ile yiiceksin mutlaka..gerçi biliyosundur bunları sanırım..atakta yiyecekleri ne kadar az çeşitlendirirsen o kadar iyi olur bence..seyire geçtikten sonra da saf protein günlerinde fazla çeşit yapmamaya çalışmak kilo vermeyi hızlandırıyor tecrübelerime göre..

Dukan ekmeğimi buzdolabı dışında bıtakmıştım.
Bu gün sanki ekşimiş geldi attım.
Daha bir dilim yemiştim.
Sabah yumurta
Öğlen ton balık salata turşusu
Akşam az tavuk yoğurt yedim.
Bir kola içtim.

Sonra 3makine çamaşır ütüledim.
O arada acıktım şu an yani.
Kızıma bağırdım
Oğluma bağırdım.
Yemeğe bişey bulamadım.
Saatte geç oldu.
Gerçi 2den önce yatmam.
Sonra sandaviç ekmeği yaptım fırında
1 tane yrmrği düşünüyorum

Dukan ekmeğimi buzdolabı dışında bıtakmıştım.
Bu gün sanki ekşimiş geldi attım.
Daha bir dilim yemiştim.
Sabah yumurta
Öğlen ton balık salata turşusu
Akşam az tavuk yoğurt yedim.
Bir kola içtim.

Sonra 3makine çamaşır ütüledim.
O arada acıktım şu an yani.
Kızıma bağırdım
Oğluma bağırdım.
Yemeğe bişey bulamadım.
Saatte geç oldu.
Gerçi 2den önce yatmam.
Sonra sandaviç ekmeği yaptım fırında
1 tane yrmrği düşünüyorum
Sanırım içinde yumurta olduğundan hiç dayanmıyorlar canım:( Benim de öyle kötü bir deneyimim oldu, hem de şehir dışındayken. Aç kalmıştım :(

Günaydın arkadaşlar. Ben güne erken başlarım genelde. Sabah dan itibaren şu ana kadar dukan Günlüğüm.
Sabah 5:30 da kalktım ve akşamdan buz dolabı ndan çıkardığım somon balıklarını fırına verdim. Bugün yoğun bir gün benim için. Saat 16 ya kadar işteyim ve akşam 18 de yine mesai var....
Daha önce bazı bloglar da yeşil çayın sabah aç iken ya da yemeklerden 1_2 saat sonra içilmesinin daha iyi olacağını okumuştum. Bu yüzden hemen yeşil çayı mi demledim ve içtim. ..
Saat 7 gibi yulaf kepekli omlet imi yaptım. Ben yulaf kepeğin içine 1 yumurta , baharatlar özellikle kırmızı biber , varsa lor ve olmazsa olmazim kavrulmuş 1 ya da 2 kaşık kıyma (bazen kusbasi doğranmış et de oluyor) koyuyorum. Çok doyurucu ve tok tutuyor.
Tabii yanında light sütle hazırlanmış sütlü kahve.
Rabbimin izni ile güne hazırım. İnşallah sizler de güne hazır başlamış olmanızı diliyorum.
Hepimize kolay gele....
(Bu arada 60.40 oldum. 200 gram daha gitti . Mutluyum. Kaldı 400 gram.)

Günaydın arkadaşlar. Ben güne erken başlarım genelde. Sabah dan itibaren şu ana kadar dukan Günlüğüm.
Sabah 5:30 da kalktım ve akşamdan buz dolabı ndan çıkardığım somon balıklarını fırına verdim. Bugün yoğun bir gün benim için. Saat 16 ya kadar işteyim ve akşam 18 de yine mesai var....
Daha önce bazı bloglar da yeşil çayın sabah aç iken ya da yemeklerden 1_2 saat sonra içilmesinin daha iyi olacağını okumuştum. Bu yüzden hemen yeşil çayı mi demledim ve içtim. ..
Saat 7 gibi yulaf kepekli omlet imi yaptım. Ben yulaf kepeğin içine 1 yumurta , baharatlar özellikle kırmızı biber , varsa lor ve olmazsa olmazim kavrulmuş 1 ya da 2 kaşık kıyma (bazen kusbasi doğranmış et de oluyor) koyuyorum. Çok doyurucu ve tok tutuyor.
Tabii yanında light sütle hazırlanmış sütlü kahve.
Rabbimin izni ile güne hazırım. İnşallah sizler de güne hazır başlamış olmanızı diliyorum.
Hepimize kolay gele....
(Bu arada 60.40 oldum. 200 gram daha gitti . Mutluyum. Kaldı 400 gram.)
İmrendim sana.
Şu an saat 11ve ben hala yataktayım.
Sabah kalkıp kızımı yolladım okula.
Bu saate kadar uyumakla uyanmak arası gidip geldim.
Vücudum kırık çok.

Herkes neredeeeeeee??????
Ben buradayım. Aynı soruyu biraz önce ben de sordum. Ama içimden tabi. Baktım kimse yok ben de çıktım. Günün nasıl geçti Cangnum. Benim yorucu ve hızlı idi. Hala tempo devam ediyor. Akşam yemeğimi yedim kahvemi içtim ama yorgunum maalesef daha mesai bitmedi. ...

Merhabalar. Bugün 2. Atak günüm. Fakat hiç kaçamak yapmamama rağmen bol su ve yeşil çay içmeme rağmen kilo kaybım yok. Sebebi ne olabilir ? Motivasyonum düştü biraz.

Selam kızlar
Kusura bakmayın bugün evde yoktum az önce geldim teyzemin kızı kantin işletiyor Yardımcısı'nın işi çıkmış beni Yardıma çağırdı oraya gittim
Geçmişe sonra bakıcam yemek zamanı geliyor
Bugün yediklerim:
Sabah lor Peynirli Omlet yeşil çay
Öğlen yağsız tavada pişmiş tavuk göğsü ayran
Yanıma ton Balığı da almıştım acıkırsam diye gerek kalmadı onuda akşama yerim yulaf kepeğiyle de bişiler yapıcam bugün sp günüm
Sizler nasılsınız

ben de bugün klasik güçlendirme öğünleri yaptım..ama 1 dilim tam buğday ekmeği ve yağlı peynir hakkımın yarısını henüz harcamadım..bu saatten sonra da onları yemem zaten..ekmek hakkım yerine belki biraz leblebi yiyebilirim..gerçi ona da gerek yok..çok midem kazınırsa yoğurt yer yatarım..

Ben müzmin seyirciyim. Seyirdeyim. Hava soğuk. Az su içiyorum. Yürümüyorum. Bu nedenle de kilo veremiyorum ama asla ve asla kuralları ihlal etmiyorum. Kilo veremesem de dukan'dan caymam. Dukan konusunda yakın iletişime girmek isteyen ciddi arkadaşlarla tanışıp paylaşımlarda bulunmak isterim. Motiveyim. Motivasyonuma eşlik edecek arkadaşlara kapım açık.

Bu arada 123 kiloydum şu an 90 kiloyum. 15 kilo vereceğim. İnşallah kalan 15 kiloyu da yine Dukanla vereceğim. Dukan diyeti ile 33 kilo verdim.

Ben buradayım. Aynı soruyu biraz önce ben de sordum. Ama içimden tabi. Baktım kimse yok ben de çıktım. Günün nasıl geçti Cangnum. Benim yorucu ve hızlı idi. Hala tempo devam ediyor. Akşam yemeğimi yedim kahvemi içtim ama yorgunum maalesef daha mesai bitmedi. ...
Maşallah sana.
Aslında bende erken kalkıyorum ama oğlum hasta olduğu için kreşe gitmiyo. Bende evde saldım kendimi.

Bu gün yiyiyom yiyiyom doymuyom.
Nasıl bir şey bu Allahım anlamadım.
Sabah krep içine peynir marul.
Öğlen ton balıklı salata.
Akşam bir karnıyarık.
Yooook doymadım sonra 1kabak 1yumurta yarım yulaf kepeği baharat fırınladım.
Onu da yoğurtladım.
Yedim. Bitti mi hayırrrr
Şimdi de kola içiyorum ve saat 8
Uyumama en aZ 5 6 saat var

Ben müzmin seyirciyim. Seyirdeyim. Hava soğuk. Az su içiyorum. Yürümüyorum. Bu nedenle de kilo veremiyorum ama asla ve asla kuralları ihlal etmiyorum. Kilo veremesem de dukan'dan caymam. Dukan konusunda yakın iletişime girmek isteyen ciddi arkadaşlarla tanışıp paylaşımlarda bulunmak isterim. Motiveyim. Motivasyonuma eşlik edecek arkadaşlara kapım açık.

Bu arada 123 kiloydum şu an 90 kiloyum. 15 kilo vereceğim. İnşallah kalan 15 kiloyu da yine Dukanla vereceğim. Dukan diyeti ile 33 kilo verdim.
Hoşgeldin.
Bizim de sana kapımız açık.
Hep buradayız.
Gün içinde yaptıklarını yediklerini yazabilirsin.
Hangi şehirdensin.
Havalar soğudu ama sokağa çıkılmayacak gibi değil.
Benim annem de 90 kilo.
Anjiyo oldu kalbinden.
Sonra yürüyüşe başladı.
Günde on bin adım atıyo.
Annem yapabildiğine göre herkes yapar.
Tabi ki küçük çocuk falan yok sa.

Yok arkadaşım yaa ben 10k adım atamam. Çünkü belimde ciddi sıkıntılar var. Geçtiğimiz ay bilmem kaçıncı kez bel fıtığı için doktora gitti. günde 1 saat yürümek bile bana inanılmaz acı veriyor. Doktor her türlü yürüme bandını, spor aletini ve çok yürümeyi yasakladı. Vs. Derdim daha detaylı ama bu kadarı bile sıkıcı değil mi. Anlatmaya gerek yok. Kısaca maalesef astım bronşit nefes darlığı ve diğer sorunlardan dolayı her hava koşuluna ayak uyduramıyorum :(

Ben de istemem böyle olsun. Yürümeyi çok seviyorum. Yürüdüğümde her sabah dayak yemiş gibi berbat bir halde uyanıyorum. Yürüsem biliyorum ki 15 kilo 3 ayda gidecek ama elimden gelen bişi yok. Keşke sağlıklı olsam da fellik fellik gezsem.

Diyetle zayıflamaya deva. Tek diyetle çok yavaş oluyor ama olacak eli mahkum. Boşuna mı proteine abanıyoruz.

Merhabalar. Bugün 2. Atak günüm. Fakat hiç kaçamak yapmamama rağmen bol su ve yeşil çay içmeme rağmen kilo kaybım yok. Sebebi ne olabilir ? Motivasyonum düştü biraz.

Yediklerini yazabilir misin acaba?
Sevgili hande, kendin hakkında fazla bir şey paylaşmadığın için ne söylesem bilemedim. Sanırım yurtta kalıyorsun. Yurtta kalıyorsun eğer kendini fazla zorlama derim. Ev de kalıyorsan eğer diyeti yapman daha kolay. Bu arada boyun, kilo durumun daha önce kaç kez diyet yaptığın önemli.
Bak sana şunu anlatayım. Ben daha onca hiç diyet yapmadım ve 2 hafta gibi kısa süre de 4.4 kilo verdim. Şok bir durum du benim için. Bu heyecanla bir yakınımı da dukan konusunda heyecanlandırdı m. Şu anda 2 günde 200 gram zor veriyor. Ben onda da aynı etkiyi yapacak sandım. Ama o çok yavaş ilerliyor. Sayamadığı kadar diyet yapmış. Onun durumu ona göre normal.
Kendin için en iyi olanı yaptığından eminim. Bizlerle deneyimlerini paylaşırsan sanırım daha iyi iletişim kurabiliriz.

Back
X