- 24 Aralık 2016
- 2
- 4
- 1
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukandan kaynaklı bu rahatsızlıklarınız. Of cok üzüldüm. Bende tam gaz dıyet yapmaya devam ediyorum2 yıl önce son aşamasını uygulamadan bu diyeti yaptım. 86.6 ile başlayıp 68 kiloda diyete son verdim.
1. ve 2. evreye harfiyen uydum.
Diyet sonrası 1 yıl kilomu korudum, sonrasında ise başladığım kiloya geri döndüm.
Son 6 ay içinde ise önce "haşimoto troidi" hemen arkasından da "gut" hastası olduğumu öğrendim.
Dukandan kaynaklı bu rahatsızlıklarınız. Of cok üzüldüm. Bende tam gaz dıyet yapmaya devam ediyorum
Diyete tam manasiyla uyuyor musun?25Subatta 60.1 kilo ile Dukan diyetine başladım. 3 gün atak yaptım 6martta 57.8kiloya indim ve o günden beri kilo vermem durdu bugün tam 2 hafta oldu çıldırcam ya diyeti bırakıcam ya da kilo vermeyi umut ederek devam edicem. 57.7 i görsem 100gram bile kilo vermek benim için umut olucak ama maalesef tık yok.
Tiroid hastasıyım her sabah ilaç kullanıyorum. Harfiyen uyuyordum sadece peyniri normal yiyordum şuan onu da lor peynirine çevirdim. Bugün 57.5 çıktım 2haftadan sonra ilk kez. İnanılmaz yavaş veriyorum çokça sabır gerekiyor. Birde benim sorunum bel bölgem. Kilom 57olmasina rağmen belim 94cm. Resmen tüm kilolaf orda toplanmış bu da genetik. Kilo verince bel bölgemin yine kalın olmasından korkuyorum.Diyete tam manasiyla uyuyor musun?
2 gun protein yapip tekrar harekete gecebilir metobolizman
Ilginc ben arada kacamaklara ragmen veriyorum. Ama bu ara abarttigim icin veremedim. 2 gun protein yaptim bughn yine verdim. Yag oranlarina dikkat etmek lazim peynirlerin. Duraksama olabilir. Tekrar vermeye basladigina gore devam eder o.Tiroid hastasıyım her sabah ilaç kullanıyorum. Harfiyen uyuyordum sadece peyniri normal yiyordum şuan onu da lor peynirine çevirdim. Bugün 57.5 çıktım 2haftadan sonra ilk kez. İnanılmaz yavaş veriyorum çokça sabır gerekiyor. Birde benim sorunum bel bölgem. Kilom 57olmasina rağmen belim 94cm. Resmen tüm kilolaf orda toplanmış bu da genetik. Kilo verince bel bölgemin yine kalın olmasından korkuyorum.
Ben öyle kacamaklar yapsam kilo vermeyi geç alırım. Çok sansilisiniz ama tiroid hastalari kolay veremiyor malesef. Peyniri direk yemezdim yağ niyetine yulafla karistirir tavada krep yapardım. Tavaya tencereye sıfır yağ koyuyorum. Birgün verdiysem ertesi gün geri alıyorum o gramlari. Ama yinede şükür. Sadece motive olamıyor insan içinden her an bıraksam mı hissi geçiyor. En sevdiğim şeyi yesem de sonra üzüntü duyarım diye yiyemiyorum. Başladım bari bitsin diyorum bu diyet. En büyük korkum sonrasında verdiğim kiloları almak. Allah tüm tiroid hastalarina sabır versin. Kilo vermek zor da olsa mümkün ama hayatta sevdiginiz herşeyden feragat etmeniz lazım.Ilginc ben arada kacamaklara ragmen veriyorum. Ama bu ara abarttigim icin veremedim. 2 gun protein yaptim bughn yine verdim. Yag oranlarina dikkat etmek lazim peynirlerin. Duraksama olabilir. Tekrar vermeye basladigina gore devam eder o.
Benim de kilo almam cok kolay ama vermem de zor degil. Kolayliklaar dilerimBen öyle kacamaklar yapsam kilo vermeyi geç alırım. Çok sansilisiniz ama tiroid hastalari kolay veremiyor malesef. Peyniri direk yemezdim yağ niyetine yulafla karistirir tavada krep yapardım. Tavaya tencereye sıfır yağ koyuyorum. Birgün verdiysem ertesi gün geri alıyorum o gramlari. Ama yinede şükür. Sadece motive olamıyor insan içinden her an bıraksam mı hissi geçiyor. En sevdiğim şeyi yesem de sonra üzüntü duyarım diye yiyemiyorum. Başladım bari bitsin diyorum bu diyet. En büyük korkum sonrasında verdiğim kiloları almak. Allah tüm tiroid hastalarina sabır versin. Kilo vermek zor da olsa mümkün ama hayatta sevdiginiz herşeyden feragat etmeniz lazım.