Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Cnm merhaba, daha yeni benimkisi. Test 3 gün atak 56 gün seyir yapacaksın demişti. Seyir de 7. Günüm toplamda 10 gündür yapıyorum. 67 ile başladım 64.8 kg yum şu an.
Atakta ödemleri atıyorsun.sonrada seyirde yaklaşık haftada 1 kg ya tekabül ediyor vermen.haftada 2 gün saf protein diğer günler sebze protein yaparsan verirsin ama şeker un gibi yasaklılardan uzak durursan.yoksa sadece kilonu sabitlersin. Ben senin yerinde olsam tam yapardım.nişan elbisemde kuğu gibi olurdum.bende düğün öncesi yapmıştım.temmuz başı başlayıp agustos sonu evlendim.8 kg vermiştim harikaydı

ya süpersin maşallah darısı başıma..atak yapabiliyorum sorun yok.şeker ve ekmeği de yemediğime tamamen yemiyorum sorun yok..sadece seyir günleri öğlen protein yediysem akşam da sebze yerim.yani iki öğün de illa protein olsun istemem sanırım ben.yine de veririm heralde değil mi iki gün saf protein yapsam?

1 ayda mı verdin 8 kilo muhteşemsin ya..benimde yapmam lazım yoksa çok kötü olacak.

Yok 2 ayda verdim.1 ayda vermem için 90 ustu kiloda olmam lazim.benim boyum 170, o zmn yaptigimda 56ya dusmustum.aşırı bir kilom yoktu yani. Simdi daha zor gidiyor tabi habire diyet yap boz vücut dirençli.
Evet bence bu şekilde verirsin.gayret et o gün cekilcecegin resimleri düşün bozma

Eveeet seyir 9/ 56
Kilom hala 64.8
Dun saf protein günümdü.tavuk çorba içtim 2 kase.bugün sebze gunum.bamya pisiricem.tavuk corba icicem yine.bamya 1 kaşık almayi düşünüyorum.çünkü gecen gun dukan sitelerinde bir yerde bamyanin nisasta içeriğinin yuksek olduğunu okudum. Allahtan yaz aylarındayız iştah yok.

Bu arada dukan sabah kalkınca ve aksam yatarken mutlaka yeşilçay için diye önermiş.bugünden itibaren öğlen değil onun dediği gibi yapicam.yeşilçayimi içtim simdi kahvaltımı hazırlayayım.

Bu arada dukan sabah kalkınca ve aksam yatarken mutlaka yeşilçay için diye önermiş.bugünden itibaren öğlen değil onun dediği gibi yapicam.yeşilçayimi içtim simdi kahvaltımı hazırlayayım.

yeşil çay ayrıca stresi arttırıyormuş canım kafein yüksek aklında olsun.terapistim söyledi fazla tüketme

Aaaa bilmiyordum saol cnm.ama ben kAhve türü kafeinli başka bişi içmediğim için çok sıkıntı olmaz herhalde.zaten en fazla 2 bardak içiyom

Bugün seyirde saf protein günüm. 12/56 dan merhaba. Kilo 64.2
Az kaldı çooook heyecanlıyım. Salı akşam kayınvalidede kalcam.bakalım nasıl yırtsam? Salı sebze protein günü o tamam da çarşamba sabahı kahvaltı da sebze yemediğimi görünce napcak bilmem.ordan sınava gidicem yer kaçarım o görmeden şansım yaver giderse

Bugün seyirde 13/56 gündeyim. Sebze protein günüm.aksam evde yicem ama kaynanamda salata alistiriyo gibi yapıp istahim yok dicem.öyle yirtmayi planlıyorum.kilom ayni 64.2 dun adet olmalıydım olmadim onu bekliyorum

Yess dünden önceki gun adetimi oldum ve dun ona rağmen 63.8 kg yi gördüm seyir 14/56da saf protein günümdü.öğlen tavuk ızgara aksamda dana nuar bir parca

15/56 seyirde protein+sebze günündeyim
63.4 kg yu gördüm çok mutluyum.vücut direncini kirdi.sanırım 63 lu kiloları çok görmeden kurtulcam. Hadi 62 seni göreyim de mutluluguma mutluluk kat

Merhaba, yillar önce dukan kitabını alıp diyete başlamıstım. O zaman iyi kilo vermistim ama devam ettirememiştim. Şimdi çok gaza geldim tekrar başlıycam insallah

Selam arkadaşlar, bende altı ay kadar önce yapmıştım Dukan'ı kitabını iyice okuyup, çokça da araştırma yaptıktan sonra yeterli bilgi sahibi olupta yapmıştım hatta. İki ay mıydı acaba tam hatırlamıyorum ama öyle bi kısa sürede 7 kilo vermiştim ve o kadar incelmişti ki vücudum inanılmaz derecede sanki daha da zayıflamışım gibi bir görünüm elde etmiştim. Ama aptallık edip devam etmedim, tatlıya düşkünlüğüm yüzünden diyeti bıraktım ve tüm verdiğim kiloları geri aldım Şimdi yeniden başlayacağım ve azimle sporla birlikte bırakmamayı düşünüyorum. Üstelik bu diyetin kalça ve basen genişliği konusunda şikayeti olan bayanlar için çok çok işe yaradığını söyleyeyim, şahsen benimde kalçalarım biraz geniş, ne de güzel incelmişti bu diyet sayesinde. Yarından itibaren tekrar başlayacağım ve buraya da yazacağım umarım yine güzel sonuçlar elde ederim, ederiz.☺️

Merhaba arkadaşlar çok sevindim tekrar dukan diyetine başlamanıza.ben de burda tek başıma diyet yapıyordum resmen.dukan gercekten de bacaklari iyi inceltiyor.
Ben seyirde 19.günümdeyim. Atak 3 gu n vermişti test.su an 62.9kg yum.yani 4.1kg verdim.hedefe az kaldı. 4 kg daha vereyim güçlendirmeye geçicem. Sizler kaç kilo boydasınız? Hedef nedir? Gelin yediklerimizi de paylaşalım hem aksama ne pisirsem olayına çare olur belki

Merhaba arkadaşlar çok sevindim tekrar dukan diyetine başlamanıza.ben de burda tek başıma diyet yapıyordum resmen.dukan gercekten de bacaklari iyi inceltiyor.
Ben seyirde 19.günümdeyim. Atak 3 gu n vermişti test.su an 62.9kg yum.yani 4.1kg verdim.hedefe az kaldı. 4 kg daha vereyim güçlendirmeye geçicem. Sizler kaç kilo boydasınız? Hedef nedir? Gelin yediklerimizi de paylaşalım hem aksama ne pisirsem olayına çare olur belki
Kesinlikle bende ilk yaptığımda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için bırakmıştım, değişik şeyler yapmak lazım bu diyetlerde. Ben 66 kiloyum 1.68 de boyum var sıkılaşmam lazım diyetin yanında leslie nin yürüyüş programını uygulamayı düşünüyorum umarım iyi olur

Merhabalar hanımlar. Aramıza yeni kişiler gelmiş ve son gaz diyete devam edildiğini görmek beni çok mutlu etti. Ben neredeyse 15 gündür 70 kilodayım. 21 kiloyu göz açıp kapayıncaya dek verdim fakat 7 kilo kala ileri gidemiyorum. Ara sıra yaptığım kaçamakların buna etkisi olduğunu düşünüyorum. Hibiskus çayının direnci kırdığını öğrendim. En yakın zamanda yeşil çay ile tüketmeye başlayacağım. Ah 69u görseydim gerisi gelecek :KK49:

Dukanda en ufak kaçamak bir hafta kilo vermenizi engelliyor.eger birkaç tane olduysa zaten veriminiz olmaz.ben sizin yerinizde olsam 2 gün atak yapıp direncimi kırardım sonra da hiç kaçamaksız hedefe devam ederdim.

Kesinlikle bende ilk yaptığımda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için bırakmıştım, değişik şeyler yapmak lazım bu diyetlerde. Ben 66 kiloyum 1.68 de boyum var sıkılaşmam lazım diyetin yanında leslie nin yürüyüş programını uygulamayı düşünüyorum umarım iyi olur

Başlangıçlarımız aynı sayılır bende 170 cm boya 67 kg idim. Bugün çok şükür 62.4 kg yu gördüm. Temmuz bitmek üzere, agustos bitimi herkes tatil dönüşü kilo almış kışa girerken biz incecik olmanın keyfini yaşayalım kızlar :halay:
Seneye yaza da bomba gibi gireriz

Back
X