- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
Sorun deil ortaaaam yarisiyoruz iste keyifle,heyecanla![]()
basarılar o zaman herkeseee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun deil ortaaaam yarisiyoruz iste keyifle,heyecanla![]()
Eki Görüntüle 696154
Eveeeet inşallah herkes beğenir pek usta değilim bu konuda ama yaptım bişiler. Karne kısmında kızmayın sakın bence eğlenceli oldu diye ekledim kızlar. Yıldızlı pekiyi alan Dünyazade arkadaşımızı tüm kalbimle ve giden kilolarımlan kutluyorummmm
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
Eki Görüntüle 696154
Eveeeet inşallah herkes beğenir pek usta değilim bu konuda ama yaptım bişiler. Karne kısmında kızmayın sakın bence eğlenceli oldu diye ekledim kızlar. Yıldızlı pekiyi alan Dünyazade arkadaşımızı tüm kalbimle ve giden kilolarımlan kutluyorummmm
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
şu an atak 2. günüm biter bitmez aranıza katılmak istiyorumm
Eki Görüntüle 696154
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
Eki Görüntüle 696154
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
Eki Görüntüle 696154
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
Anaaaaaa....geçer not almışım. Bir öğretmen olarak kendime çoook kızdım. Bu hafta pekiyi istiyoruuuuum. Istiyorum.istiyoruuuuummmmmmm.
Kızlar bu arada moralim bozuk. Ben nekadar kilolu olsam da vücudum hep şekilli ve ölçülü olurdu. Ama şu son birkaç haftatir kilolar hep bacak ve kalçadan gitti. Üst 42 alt 40 beden oldu. Çok kötü gorunuyorum. Umarım dönüşümlü gidiyordur. Bi alttan, bir üstten ...
Eki Görüntüle 696154
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
Eki Görüntüle 696154
DÜNYAZADE
![]()
DÜNYAZADE
![]()
Nihayet bu gün doğum günü partisi yapıldıoldukça yorucuydu ama şahane oldu herkesin ağzı açık kaldı yaptıklarımızı görünce
süsler ve tam 16 çeşit hamur işi
ben ne yaptım akşamdan su böreği yapıp ikram için götürdüm ama kendimede bu gün ps günümde olduğum için kabak tatlısı ve dukan pudingi götürdüm bir bardak kolayla afiyetle yedim
partiye gelen tanıdıkların ağzı açık kaldı sen nasıl böyle zayıfladın dediler müthişti
![]()
ama kötü bir şey daha oldu akşam eve döndüm 3-4 günün yorgunluğu bir anda çıktı başım döndü yere yığıldım bademcikler davul gibi şişti ve grip başlangıcı gibi burnum akmaya genzim yanmaya başladı eşim yatağa zor götürdü resmen sızmışım kalktığımda eşim zorla koca bir tas mercimek çorbası bol baharat ve yarım limon sıkılmış dayadı burnuma içeceksin diyet diye tutturma diyede kızdı banaiçtim yarın iyi olursam fazladan yürüyüş yapacağım ama sinirimde fena bozuldu o kadar hamur işinden zaferle ayrıl evde eşine yenik düş :2:
Nihayet bu gün doğum günü partisi yapıldıoldukça yorucuydu ama şahane oldu herkesin ağzı açık kaldı yaptıklarımızı görünce
süsler ve tam 16 çeşit hamur işi
ben ne yaptım akşamdan su böreği yapıp ikram için götürdüm ama kendimede bu gün ps günümde olduğum için kabak tatlısı ve dukan pudingi götürdüm bir bardak kolayla afiyetle yedim
partiye gelen tanıdıkların ağzı açık kaldı sen nasıl böyle zayıfladın dediler müthişti
![]()
ama kötü bir şey daha oldu akşam eve döndüm 3-4 günün yorgunluğu bir anda çıktı başım döndü yere yığıldım bademcikler davul gibi şişti ve grip başlangıcı gibi burnum akmaya genzim yanmaya başladı eşim yatağa zor götürdü resmen sızmışım kalktığımda eşim zorla koca bir tas mercimek çorbası bol baharat ve yarım limon sıkılmış dayadı burnuma içeceksin diyet diye tutturma diyede kızdı banaiçtim yarın iyi olursam fazladan yürüyüş yapacağım ama sinirimde fena bozuldu o kadar hamur işinden zaferle ayrıl evde eşine yenik düş :2: