dukan sonrasi farkli diyet

pelin-

Pelin-
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
14.245
50.136
Merhaba,
2013 ocakta 92 kiloyla diyetisyene basladim, 22 kilo verdikten sonra dukan diyetiyle devam ettim ve 22 kilo da dukanla verdim. Guclendirme evresini tamamladim nerdeyse 1 yildir da korumadayim. Ancak korumada ciddi sorunlar yasiyorum. Deyim yerindeyse mutfagin onunden gecsem kilo aliyorum.

Sorum su ki dukan diyetinden sonra herhangi baska bir diyeti uygulayan ve basarili sonuc alan var mi? Ben diyetisyenimin eski listesini ya da ayca kaya nin listesini uygulamayi dusunuyorum.
Tesekkurler simdiden.

allah yardimcin olsun dukanla 22 kg verip 25 olarak geri aldim.süngerin su cektigi gibi kilo cektim.sonun bana benzemez umarim

allah yardimcin olsun dukanla 22 kg verip 25 olarak geri aldim.süngerin su cektigi gibi kilo cektim.sonun bana benzemez umarim

Ne kadar surede aldin 25 kiloyu? Ben 1 yildir korumadayim. Henuz almadim ama hep dikkat ettigim icin almadim. Artik daha normal bir beslenme duzenine gecmek istiyorum

Güclendirmede 6 kilo alaim gerisini de 8 ayda falan

Ben gucte de 2 kilo vermistim. O zamandan beri de yulaf kepegimi ve sp persembelerini ihmal etmedim. Sporu birakmdim ama iste bikac gun gevsesem hemen kilo artisi goruyorum sıkıldım artık bu durumdan

Kilo kaybı için goji meyvesi içinde en etkin 15 madde barındırır. Doğal bir ürün olan goji berry üzümü , sindirim ve metobolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Sağlıklı kilo kaybına yardımcı olan doğal, etkili ve garantili bir üründür. Doğal bir antitoksidandır. Tokluk hissi vererek kilo vermenize yardımcı olur. Zayıflarken sağlığınızdan olmayın. Hem zayıflayın hemde vucudunuz mineral ve vitamin eksikliği çekmesin. Vitamin deposu olan goji berry üzümü vucut direncini yitirmeden zinde kalmanızı Yardımcı Olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
X