- 6 Mart 2012
- 17.789
- 28.615
- 798
- 49
Arkadaşlar yeniden merhaba;
Bebek sahibi olmak için 3 aydır ilaç+iğne tedavisi görüyorum. Ve bu ilaç beni çok kötü etkiliyor. Karnımda en az 3 kiloluk bi şişlik, uykuya dalamama, içimde hep bir sıkıntı halleri,vs. Psikolojim çöktü resmen, ki kendimi dayanıklı biri olarak görürdüm. Bu yüzden maalesef diyetime ara vermek zorunda kaldım. Ve en son 63 civarındayken 68 lere dayandım. Ama siteden fellik fellik kaçarken bile aklım hep burdaydı.Ve bu pazartesi diyetime yeniden başladım. Belki bu ay da bebek olmayacak ve bu ilaç tedavisine devam edilecek. Ama ne olursa olsun sabretcem, çünkü Dukan benim tek kurtarıcım.
Ve kızlar işte bildirimim:
Başlangıç: 27 Mayıs - 68,6 kg
Güncel: 66,3 kg
Fark: 2,3 kg (Çabuk aldığım çabuk gitti çok şükür)
Bu arada Lisabella sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir. Hepinizi çok öpüyorum![]()
Canim,cook tesekkur ederim

Senin icinde hayirlisi olsun arkadasim.O bebek sahibi olma isteme,sonrasi hep SIKINTILI surecler ama sakin ol stres yapma cok fazla sonucta kafaya taktigin olcude zorlasiyor iyice.sen yine diyetine devam et hayirlisiyla hamile kaldigindada uygun sekilde devam edersin.Ilaclarin etkileri evet isini zorlastirabilir ama yinede yavas yavasta olsa verirsin.