fdklşşgklşklşdşgşdfghfşkbhğşhkölşnköşhklş
kitabi almadım alamadım henüz bulamadım pendikte oturuyorum kredi kartın limiti olmadıgı icinde sipariş veremedim..
Bu Atak evresinde nasil sınırsız protein oluyor kızlar? sinirsiz proteine rağmen nasil kilo veriliyor? :S sınırsız protein cok fazla kalori olmazmı? hmm :S birde Atak evresinde ilk 5 gün 3 kilo fln verilior dior nasil oluyor kızlar bu kadar protein daha dorusu kaloriyle?
Protein kalori demek değil ki :) sınırsız protein var evet yani istediğin kadar süt yumurta yoğurt kırmızı et tavuk balık yiyebiliyorsun. Ama beraberinde üç şartı da getiriyor. Yağ yok! Şeker yok! Karbonhidrat yani unlu mamüller ekmek nişastalı ürünler yok! meyve yok! yiyeceğin o sınırsız et tavuk balık süt vs. yağsız olmalı %10 dan fazla yağı olmamalı. Bu kadar yağsız protein yiyip de atak evresinde motive edici kilo verilmesinin nedeni ise şöyle vücut proteini yakmak için daha fazla enerji harcıyor. Atak evresinde sadece protein yediğin için vücudun enerji harcıyor bol bol ve böylece kilo verimine hemen başlayıp motive oluyorsun. Seyir evresine geçince sebzede yiyebilirsin. Tabi yine yağsız. Az tuzla.
Kitabı okuyup bu diyeti baya araştırdım ikna olup başladım. Başlamak için bu çok önemli hayatından şekeri yağı ve ekmeği çıkarmayı göze almalısın
beni aydınlatiğiniz icin c ok tsk ederm ya kafam cok karışmıştı.. peki bu yedikce verilicek kilo dogru mu? yoksa abartımı ? bence sınırsdızet tavukda olsa migdeyi tıka basa doyurunca gene kilo alınmazmı yagsızda olsa :S
.15 kg verdım dukan diyeti ile
ablacım 15 kilo demişsin hayırlı olsun darısı başıma ama nasıl bir liste uyguladın kaç gün uyguladın neler yaptın zahmet olmzasa yazarmısın bir fikir edinmek istiyorum lütfen.
arkadaşlar ben daha öncesinde dukan diyetini denemiş biri olarak kendi deneyimlerimi aktarmayı bir borç bildiğim icin yazıyorum. ben neler yaşadığımı anlatayım siz ister yapın ister yapmayın kendi kararınız. ben bu diyeti yapmadan önce defalarca diyet yaptım ama hic biri bu kadar zorlamadı beni. cok fazla kilomda yoktu aslında ama bir türlü veremiyordum. şok bir etkiyle veririm kurtulurum dedim. kitabı satır satır okudum. internet sitesinden takip ettim, tarifler öğrendim. ıyy düşündükce midem kalkıyor. 4-5 ay kadar devam ettim. ilk zamanlar haftada bir gün sadece protein alip ömür boyu fit kalma fikri cok kolay gibi geliyordu. helede ilk evrelerde. ama böyle olmuyor tabiki. ben tüm evreleri yaptım. siz korumaya gecince bile o kilolar gelmeye başlıyor hop bir önceki aşamaya dönüyorsunuz. en nihayetinde bir kac hafta üst üste kacıyor gidiyor ve sonrasında yapamaz oluyorsunuz. hani ramazandayken kışın birer gün oruc tutar kazaları bitiririm ne var dersinizde o kış gelince zor gelir ya öyle işte. benim serüvenimde tez yazmam gerekti öyle aman aman yumulmadım yemeklere dikkat ettim ama yinede o kilolar misliyle geri geldi. bırakalı 1 yıl oldu ama hayatımda görmediğim kilolara cıktım. 62 kilo ile başlamıştım. 56 kiloya indim dukanla, şu an 68 kiloyum. ve bu kiloya vücudum cıkmıyordu ama bedeniniz bir sünger gibi oluyor ne verirse cekiyor ve anlamıyorsunuz bir anda artmış, tüm metabolizmam mahvoldu. önceleri biraz dikkat etsem hemen kilo veriyordum simdi vücudum direniyor. ayrıca o dönemde en cok özlediğim sabahları ekmek yemekti.sinir yapıyor depresyon yapıyor uzun süre devam ederseniz böbreklerde taş yapıyormuş Allahtan böyle bir şey yaşamadım. ama depresyonu sonuna kadar yaşadım. gün icinde sürekli sinirliydim. simdi diyetisyene gidiyorum bakalım sonuc alacakmıyım ama bir düzen kuruyor iste. dukandan sonra diyet kelimesinden bile nefret eder oldum. zaten 6-7 ay et yiyemedim midem sindirmedi. ben bu diyeti yaptığım icin pişmanım buna sabrettiğime bile inanamıyorum. cok zorlayıcı. ben kendi serüvenimi anlattım. keşke bırakan arkadaşlar o zaman yorum yazsaydı. ama tabi o gün o kafayla pek önem vermezdim. hepinize sağlık dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?