Dukan Diyetine Başlayanlar

Umayca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
16
2
36
Esasında Dukan diyeti başlığı var ama yorumlar çok eski o yüzden böyle bir başlık açmak istedim. Amacım diyeti yapanların her gün kaç kilo verdiklerini,tarifleri vs. Paylaşarak birbirleri motive etmesini Sağlamak. Ben de diyete başlayalı iki gün oldu.
Diyette kaçıncı gün:2
Başlangıç kilom:72 kg
Hedefim: 54 kg
Güncel kilom:70.3 kg
Kilo kaybı:1.7 kg

Herkes bu şekilde paylaşırsa sevinirim

Bu arada daha önce yapmıştım Dukan diyetini ve bir buçuk ayda 8 kilo vermiştim. Hamile kalınca bıraktım diyeti şimdi kızım 9 aylık ve ben bir türlü kilo veremiyorum. Daha önceden uyguladığım için ancak Dukan la kilo verebilirim dedim ve kolları sıvadım

Ben kendi kendime yazmaya devam edeyim bugün dördüncü günüm 68.7 ye düştüm yani dört günde 3300 kg verdim atak evremin bitmesine 2 gün kaldı çok sıkıldım sürekli protein tüketmekten domatesi çok özledim

Bende dukan a başlamak istiyorum ama pek Bi bilgim yok ya. Zahmetli mi cidden ekmekleri yapmalar filan ?

merhaba bende hep kilo alip verdim en son gecen sene seydanin listeleriyle cok guzel kilo verdim.. yakinlarda yarida boldugum iavec diyetinide yaptim ama ilaca basladigimdan beri tarti hep yukari gidiyor ve artik birden bi kesmek istiyorum. hemen baslamak istiyorum ama dukani iki sene once sadece bi ay yapmistim.. cok dayanikliyim dietlere hep sok diyetler yaptigim icin nekadar yanlis olsada ama dukanda bazi seyler uymuyor bana. kalici bise istiyorum onun icin dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi...
turkkahvesi sade olarak istedigim kadar serbest mi? kitabi vardi bende eakiden ama bi arkadasa vermistim.. 5-6 gun atak dusunuyorum yaparsam kilom 90 boy 178

esimde 10 kilo aldi evlendigimizden beri konustum ve yarin beraber basliyoruz. 6 gun atak yapacaz.. sonuclari guncellerim

Bende dukan a başlamak istiyorum ama pek Bi bilgim yok ya. Zahmetli mi cidden ekmekleri yapmalar filan ?
Öncelikle diyete başlamak için kitabı mutlaka okumalısın zahmetli değil aslında internette tarifler var gayet pratik yapabilirsin diyete başlamadan önce Dukan ın resmi sitesindeki testi çözmelisin orada sana hangi evreyi kaç gün yapman gerektiği ve ideal kilon ne kadar zamanda vereceğin söyleniyor o yolu takip ediyorsun evrelerin özetini yazarım istersen ama kitabı almadan Başlama diyete bence burada tarifleri de paylaşabiliriz dilersen

merhaba bende hep kilo alip verdim en son gecen sene seydanin listeleriyle cok guzel kilo verdim.. yakinlarda yarida boldugum iavec diyetinide yaptim ama ilaca basladigimdan beri tarti hep yukari gidiyor ve artik birden bi kesmek istiyorum. hemen baslamak istiyorum ama dukani iki sene once sadece bi ay yapmistim.. cok dayanikliyim dietlere hep sok diyetler yaptigim icin nekadar yanlis olsada ama dukanda bazi seyler uymuyor bana. kalici bise istiyorum onun icin dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi...
turkkahvesi sade olarak istedigim kadar serbest mi? kitabi vardi bende eakiden ama bi arkadasa vermistim.. 5-6 gun atak dusunuyorum yaparsam kilom 90 boy 178[/QUO
ne kadar çok diyet yaptıysan vücut kilo vermeye dirençli olduğu için vermek daha zor tabi kesinlikle Kalıcı test ettim onayladım:)ama başlamadan önce Dukan ın sitesindeki testi mutlaka çöz kafana göre atak yapma bence Türk kahvesini istediğin kadar içebilirsiniz önemli olan şekersiz olması dilersen tatlandırıcı ile tatlandırabilirsin

Şöyle düşün bu kadar kısa sürede bu kadar çok kiloyu Kalıcı olarak başka hiç bir diyetle veremezsin bence başla burada her gün kilo paylaşımı yapalım

yediklerimide yarin yazarim baska baslicak var mi yarin :) beraber baslayalim.. umarim en azindan 3-4 kilo atakta giderde biraz motive olurum..

esim 101 kiloyla basladi dun bende 90 kiloyla.
ilk atak gunu gergin ama iyi gecti :)) bozmadik.

merhabalar dukan diyetine başlayalı tam 12 gün oldu 6 gün atak yaptım ve 3 kilo verdim ama seyir evresindeyim hala kilo veremedim yarın seyir evresi başlayalı 1 hafta olacak acaba duraklamada mıyım dersiniz ne yapmalıyım

merhabalar dukan diyetine başlayalı tam 12 gün oldu 6 gün atak yaptım ve 3 kilo verdim ama seyir evresindeyim hala kilo veremedim yarın seyir evresi başlayalı 1 hafta olacak acaba duraklamada mıyım dersiniz ne yapmalıyım
D
Seyir de sebzelerin suyundan dolayı duraklama hatta geriye gitme bile olabiliyor endişelenme düzene girer ben 8 günümdeyim seyir in ilk günü 1 kilo aldım:KK66: 10 gün içinde girer düzene bol Sıvı tüketimi ve yulaf kepeğini ihmal etme bir de protein sebze dengesini Sağlamak Lazım başarılar

diyete ilk başladığım zamanlar kabızlık çekmiyordum ama şu bir kaç gündür kabızım sizde de var mı

diyete ilk başladığım zamanlar kabızlık çekmiyordum ama şu bir kaç gündür kabızım sizde de var mı
Kabızlık 4. Günden itibaren olabiliyor. Bu durumu bertaraf etmek in Dr Dukan ın Önerileri şöyle
Buğday kepeği alın bunun bir kaşığını yulaf kepeği ile karıştırıp süt ürünlerine karıştırarak tüketin.
Eğer problem çözülmezse öğünlerden sonra bir Çorba kaşığı bitkisel yağ için
Hala devam ediyorsa eczacınıza danışarak erik kurusu veya meyve lifleri içeren doğal ürünler kullanabilirsiniz.
Tüm bunlar yeterli olmazsa doktorunuza danışın

kizlar cok muhim bi diyet ama yazmio mitive etsek birbirimiz cok daha guzel olucak

X