Dukan günlüğü (hadi hayırlısı)

nimetce

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
4
0
6
35
Samsun
Mrblar ben yeni üye oldum ...5 gündür dukan diyeti uyguluyorum ...bundan sonra yaşadıklarımı burda paylaşacağım..sizlerde bana destek olursanız sevinirim...

yüksek bir motivasyonla başladım,ancak dün akşamdan beri resmen sıtma tutuyo ama olsun dayanacağım inşallah...
ben 73 ile başladım şuan 70.8 oldum...sabahları sirkeli ılık su içiyorum.çalıştığım için sabah kahvaltı yapamıyorum...

öğlen protein ağırlıklı besleniyorum .ya et haşlama ya tavuk haşlama ya da ızgara köfte...

canım tatlı isterse tarçınlı süt ya da coca cola zero bu serbest günde 1bardak...

yüksek bir motivasyonla başladım,ancak dün akşamdan beri resmen sıtma tutuyo ama olsun dayanacağım inşallah...
ben 73 ile başladım şuan 70.8 oldum...sabahları sirkeli ılık su içiyorum.çalıştığım için sabah kahvaltı yapamıyorum...

öğlen protein ağırlıklı besleniyorum .ya et haşlama ya tavuk haşlama ya da ızgara köfte...

canım tatlı isterse tarçınlı süt ya da coca cola zero bu serbest günde 1bardak...

hoş geldin :)

hayırlı olsun günlüğün..

sabah kaçta evden çıkıyorsun.. sabah kahvaltısı en önemli öğün.. atlarsak malesef metabolizmamız daha yavaş çalışır ve buda kilo verme hızımızı etkiler..

akşamları ayran yine protein ağırlıklı bir şeyler yiyorum saat 18.00 den sonra birşey yememeye çalışıyorum.bu şekilde pazartesiye kadar devam edeceğim.daha sonre bir gün sebze -protein ertesi gün protein şeklinde zayıflayana kadar devam edeceğim inşallah...

hoş geldin :)

hayırlı olsun günlüğün..

sabah kaçta evden çıkıyorsun.. sabah kahvaltısı en önemli öğün.. atlarsak malesef metabolizmamız daha yavaş çalışır ve buda kilo verme hızımızı etkiler..

teşekkür ediyorum protein ağırlıklı beslendiğim için sabahları onları yemek pek cazip gelmiyor aslında

Merhaba günlüğün hayırlı olsun dukan biraz zor bir yöntem ben daha once yaptim gunde yaklasik 1 kg veriyordum 10 gün sonra birakmak zorunda kaldim sglik sorunlari yasadim verdigim kilolar fazlasiyla geldi ama yapan arkadaslarim da var yaklasik 20kg verdiler benden öneri dikkatli yap ilk hafta kesinlikle spor yapma umarim istedigin kiloya saglikli ulasirsin

Back
X