Dukan yapip kilo aldim

Korumada mı geri aldınız kiloyu
Koruma yapmaya başlayınca geri almaya ufak ufak başlamıştım, sonra koruma yapmayı bıraktım. Abartmadan yedim ama sonuç vahim. Doktor bir tanıdığımız bana diyeti yaparken sürekli fazla proteinin böbreklerime zarar vereceğini söylemişti. O sıralar ne olursa olsun zayıflayacağım diyerek önemsemedim, pek inanmadım. Birkaç hafta önce diyetisyene gittim, yaptığı tahlillerden sonra detaylı başka testler istedi ve böbreğimin birinin çok zarar gördüğünü, tedavi olmazsam bitebileceğini söyledi. Yani demem o ki bu tarz diyetler çok sakıncalı, doktor kontrolünde sporla,sağlıklı beslenmeyle zayıflamak daha doğru.

Çok güzel açıklamışsınız .Umarım dukan konusunda bilgi sahibi olmayan arkadaşlarımız sonuna kadar okur yazınızı.Ben de dukan diyetiyle kilo verdim ve korumadayım.Diyete başlarken insülin direncim vardı ve ilaç kullanıyordum .Tüm tahlillerimi yaptırarak başladım ve seyirin sonunda yani güce geçerken tekrar yaptırdım ve insülin direncim bitmişti değerlerim harikaydı.İlacı da bırakmıştım.O mide bulandıran ilaçtan kurtulduğum için çok seviniyorum.Dukan diyeti sayesinde karbonhidrat bağımlılığımdan kurtuldum.Haftada bir öğün canım ne isterse yiyorum,haftada 2 öğün nişastalı besleniyorum ,her gün 2 adet meyve yiyorum.Bol su içiyorum.Nefsimi köreltmeyi öğrendim en güzeli ..

istediğiniz kiloya inip, diyeti bırakır ve eski yeme tarzınıza dönerseniz her diyette kilo alırsınız.
önemli olan verdikten sonra korumakta..
Cok haklısınız ben de 10 kilo vermistim ama koruma evresini yapamadığımdan geri geldi kilolar.eski yasam tarzına dönmemek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…