Dukan yapip kilo aldim

Claramichy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
381
681
18
32
Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?

Bir kere Dukan ne kadar zararlı hiç mi bilmiyorsunuz? İngilizce biliyorsanız araştırın bakın.

Dukan yapana kadar Karatay beslenmesi yapın. Hem aç kalmazsınız hem de sağlıklı kilo verirsiniz.
Bi arkadasimla basladik o 7 kilo verdi ama ben aldim. Her diyet girisimim basarisiz.

Aldim ama kiraz sapi yesil cay ictim. Normalde 1 bardak su icmem deli gibi ictim. Ve 1 kilo aldim. Arkadasim 7 kilo verdi.
Hemen umutsuzluga kapilma sen saglkli beslendikden sonra cok guzel incelirsin. Tartiya hic bir zaman aldanma. Onemli olan ac kalmadan saglikli gidalar tuketmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…