- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 32
- Konu Sahibi Claramichy
-
Hayir ona da daha varAdet dönemine yaklaştıysan belki ondan artış olabilir.
Dukan uzun vadeli bir diyet. Ve ben hala devam ediyorum.o tarz diyetleri bıraktığında fazlasıyla geliyor maalesef.
Spor da yapiyorum ama kilo almak nedir cok moral bozucuspor salonuna düzenli gitmeden kilo verilmiyor..
Arti cikabilirsin suyu cogalt, bitki cayini ic ve erken yersen o artiyi atarsin merk etme.Dukan uzun vadeli bir diyet. Ve ben hala devam ediyorum.
Şok diyetlerden ve moda diyetlerden uzak durmakta fayda var.
Dukan uzun vadeli bir diyet. Ben ilk hizli verdim ama devam ederken geri aldim.Şok diyetlerden ve moda diyetlerden uzak durmakta fayda var.
Bi arkadasimla basladik o 7 kilo verdi ama ben aldim. Her diyet girisimim basarisiz.Bir kere Dukan ne kadar zararlı hiç mi bilmiyorsunuz? İngilizce biliyorsanız araştırın bakın.
Dukan yapana kadar Karatay beslenmesi yapın. Hem aç kalmazsınız hem de sağlıklı kilo verirsiniz.
O arkadaşınız geri alacak o kiloları, görürsünüz. 5 vermişse 8 alacak hem de.Bi arkadasimla basladik o 7 kilo verdi ama ben aldim. Her diyet girisimim basarisiz.
Aldim ama kiraz sapi yesil cay ictim. Normalde 1 bardak su icmem deli gibi ictim. Ve 1 kilo aldim. Arkadasim 7 kilo verdi.Arti cikabilirsin suyu cogalt, bitki cayini ic ve erken yersen o artiyi atarsin merk etme.
Dukanda hakkini verirsen asla kg almazsn
Her diyet herkese iyi gelir diye bir şey yok ki. Kasmadan beslenip spor yapmak daha sağlıklıDukan uzun vadeli bir diyet. Ve ben hala devam ediyorum.
Hemen umutsuzluga kapilma sen saglkli beslendikden sonra cok guzel incelirsin. Tartiya hic bir zaman aldanma. Onemli olan ac kalmadan saglikli gidalar tuketmek.Aldim ama kiraz sapi yesil cay ictim. Normalde 1 bardak su icmem deli gibi ictim. Ve 1 kilo aldim. Arkadasim 7 kilo verdi.
Ben de oyle dusunuyordum ama zaten ne yaparsam yapayim 1 kilo bile veremiyorum. Diyetisyene de gittim sonuc ayni.Beslenme şekli ve metabolizma kişiye özeldir. Tek tip beslenmeye herkesin kilo vereceğine inanması saçma değil mi sizce de?
Neler yaptim bir bilseniz. Olmuyor.Her diyet herkese iyi gelir diye bir şey yok ki. Kasmadan beslenip spor yapmak daha sağlıklı
Ben de oyle dusunuyordum ama zaten ne yaparsam yapayim 1 kilo bile veremiyorum. Diyetisyene de gittim sonuc ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?