- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sen niye o dükkanı temizliyosun?Dükkan olunca ne zormuş..
Tmm orası para kazandığımız yer bizim ama dükkan olunca ne haftasonu var ne saat var ne bişey var.. Gerçkten nefret ediyorum dükkan işinden. Araba alıp satıyo eşim o yüzden sabahtan akşama kadar dükknda. Kardeşide araba satıyo kendi arabalarını bizim dükkanda. Küçük kardeşi de eşimle çalışıp yardımcı oluyor maaş alıyor bizden. Ama öteki ayrı olarak arabalarını satıyor maaş filan almıyo. Ama cumartesi biz Tatiliz pazar da onlar Tatil. Neyse bayramdan önce üç gün tatil gittik eşimle sonra üç gün bayram tatilinde zaten herkes Tatildi. Ondan sonrada cuma günü sabahtan taa akşam dokuz buçuğa kadar eşim bekledi dükkanda. Dün de bzm tatil günümüz olduğu halde kardeşi gezecek tatile gtck diye biz bekledik yine. Bom diye patlıyscaktım sıkıntıdan eve döndüm Anahtar ı da unutmuşum bir de kapıda bekledim bi saat. Neyse haftaya haftasonu ben yokum şehir dışında olcam bikaç gün. Eşim de tatilden sıkılmış evden sıkılmış dükkana gitmek istedi bu haftasonu tatil yapmak istemedi. Bnde haftaya da ben olamıycam tatil gününde bu pazar bari Tatil yap haftaya yapmazsın bu kadar sıkıldıysan dedim. Evde kalacağı bir gün. İstediğim sadece bir gün. Kabul etti. Zaten bugün kardeşinin beklemesi gerekiyordu o da gitmiş sevgilisi ile buluşmaya dükkanı kapatıp. Müşteriler aradı o yüzden eşim gtti yine. gerçkten çok sıkıldım ya ben evde yalnız eşim orda ben burda bütün gün böle geçiyo. Hep böle geçiyo gerçi.
Dün kardeşi keyif yaparken ben pislettikleri dükkanı temizliyordum. Herkesin kullandığı iğrenç tuvaleti temizliyordum. Bi bugün bekliyecekti zaten 5 gündür Tatildi o da. Bi B.ktan anladığı ettiği yok ota B.ka eşimi arayıp soruyor bütün işlerini eşime soruyor bi gün bekliyecek kapayıp gidiyo.
Pislik içindeydi eşim de temizlersen iyi olur dükkanın tek bayan sahibi sensin dddi zaten canım da sıkılıyordu vakit geçmiyo o yüzdenSen niye o dükkanı temizliyosun?
Zaten isteyerek temizledim ama ben bunu yaparken bi gün bile bekliyemiyolar o yüzden o şekilde anlattımTemizlemeye mecbur musun ?
Pislik içindeydi eşim de temizlersen iyi olur dükkanın tek bayan sahibi sensin dddi zaten canım da sıkılıyordu vakit geçmiyo o yüzden
Yemeğini ben yapmıyorum dışardan yiyorlar temizliği de kırk yılda bir dükkana gittiğimde yapıyorum"Temizlesen iyi olur. İçimizde bayan sensin" denmesi ne itici. Zaten her gün o dükkanın yemeklerini de siz yapıyorsunuz. Maaşınız, sosyal güvenliğiniz var mı bari?
Pislik içindeydi eşim de temizlersen iyi olur dükkanın tek bayan sahibi sensin dddi zaten canım da sıkılıyordu vakit geçmiyo o yüzden
Yemeğini ben yapmıyorum dışardan yiyorlar temizliği de kırk yılda bir dükkana gittiğimde yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?