Dükkandan nefret ediyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Dükkan olunca ne zormuş..
Tmm orası para kazandığımız yer bizim ama dükkan olunca ne haftasonu var ne saat var ne bişey var.. Gerçkten nefret ediyorum dükkan işinden. Araba alıp satıyo eşim o yüzden sabahtan akşama kadar dükknda. Kardeşide araba satıyo kendi arabalarını bizim dükkanda. Küçük kardeşi de eşimle çalışıp yardımcı oluyor maaş alıyor bizden. Ama öteki ayrı olarak arabalarını satıyor maaş filan almıyo. Ama cumartesi biz Tatiliz pazar da onlar Tatil. Neyse bayramdan önce üç gün tatil gittik eşimle sonra üç gün bayram tatilinde zaten herkes Tatildi. Ondan sonrada cuma günü sabahtan taa akşam dokuz buçuğa kadar eşim bekledi dükkanda. Dün de bzm tatil günümüz olduğu halde kardeşi gezecek tatile gtck diye biz bekledik yine. Bom diye patlıyscaktım sıkıntıdan eve döndüm Anahtar ı da unutmuşum bir de kapıda bekledim bi saat. Neyse haftaya haftasonu ben yokum şehir dışında olcam bikaç gün. Eşim de tatilden sıkılmış evden sıkılmış dükkana gitmek istedi bu haftasonu tatil yapmak istemedi. Bnde haftaya da ben olamıycam tatil gününde bu pazar bari Tatil yap haftaya yapmazsın bu kadar sıkıldıysan dedim. Evde kalacağı bir gün. İstediğim sadece bir gün. Kabul etti. Zaten bugün kardeşinin beklemesi gerekiyordu o da gitmiş sevgilisi ile buluşmaya dükkanı kapatıp. Müşteriler aradı o yüzden eşim gtti yine. gerçkten çok sıkıldım ya ben evde yalnız eşim orda ben burda bütün gün böle geçiyo. Hep böle geçiyo gerçi.
Dün kardeşi keyif yaparken ben pislettikleri dükkanı temizliyordum.. Bi bugün bekliyecekti zaten 5 gündür Tatildi o da. Bi B.ktan anladığı ettiği yok ota B.ka eşimi arayıp soruyor bütün işlerini eşime soruyor bi gün bekliyecek kapayıp gidiyo.

Son düzenleme:
Sen niye o dükkanı temizliyosun?

Esim esinle ayni isi yapiyo ama bu sekilde asla degil hem kimseyi ortak kabul etmiyo kardeside buna dahil hemde bakin bu tatilde dort gun gezdik beraber heryeri. Kocan abartmis. Birde cogunluk erkekletin girip ciktigi yerde sana niye temizlik yaptiriyo.

Pislik içindeydi eşim de temizlersen iyi olur dükkanın tek bayan sahibi sensin dddi zaten canım da sıkılıyordu vakit geçmiyo o yüzden

"Temizlesen iyi olur. İçimizde bayan sensin" denmesi ne itici. Zaten her gün o dükkanın yemeklerini de siz yapıyorsunuz. Maaşınız, sosyal güvenliğiniz var mı bari?

"Temizlesen iyi olur. İçimizde bayan sensin" denmesi ne itici. Zaten her gün o dükkanın yemeklerini de siz yapıyorsunuz. Maaşınız, sosyal güvenliğiniz var mı bari?
Yemeğini ben yapmıyorum dışardan yiyorlar temizliği de kırk yılda bir dükkana gittiğimde yapıyorum

Ozel is boyle bir sey. Ne hafta sonun, ne resmi tatilin ne de mesai saatin olmuyor. Ne kadar cok calisirsa, o kadar fazla kazanacagi icin insan hayatini ise gore ayarlar oluyor.

Araba alım satım işi tatil yapmaya engel değil ki.
Bizim arabamız bozuldu tamirciler bile acil lazım olacağı halde kapalıydı. Nerede kaldı araba alıp satanlar?

Bence eşin çalışmayı evde zaman geçirmeye ve tatile tercih ediyor. Sen evde tek başına kaldığınla kalıyorsun. Bence hiç eşini düşünme tatile gideceksen git. Kendi kendini oyala.

Benim eşimde öle bayramda 3 gün çalışmadi..şimdi işte ama yapıcak bişe yok kendi işi olunca avantajlar dezavantajları da beraberinde getiriyor

Geç gelicek o saatte nere varsa oraya gideriz artık :)

Pislik içindeydi eşim de temizlersen iyi olur dükkanın tek bayan sahibi sensin dddi zaten canım da sıkılıyordu vakit geçmiyo o yüzden

Bayan olmak temizlik demek miymiş? Bırak sabahtan akşama kadar dükkanda olanlar temizlesin. Bir paspası bir toz almayı beceremiyorlar mı?

Oldu olacak arabaları da sana sildirsinler. Şu bayan=temizlik anlayışından nefret ediyorum. Elimizden geliyor diye mecbur muyuz?

Yemeğini ben yapmıyorum dışardan yiyorlar temizliği de kırk yılda bir dükkana gittiğimde yapıyorum

Eski konunuzda eşim ve iki kardeşi için öğle yemeği hazırlıyorum, hem de biri çalışanımız falan değil yazmıştınız. Ondan dedim. Düzelmesine sevindim. Size dükkan için düzenli iş yaptırırlarsa maaş da versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…