Dükkanımı satıp satmamakta kararsızım

Dükkanı satayım mı?

• Sat. Ev al

OY: 25 27,2%
  • Sat. Parayı faize yatır

OY: 0 0,0%
  • Satma, dursun

OY: 67 72,8%

• Ankete Katılan
    92
Başka? Küfür etseydiniz bir de Azıcık nasıl yazdığınıza dikkat edin bence. Bu arada faizle maizle işim olmaz. O kadar bir param da yok zaten. Sadece kaba yazınız dikkatimi çekti
Faizle geçinmek ticari yatırım yapamauan parasını baska türlü ceviremeyip Allah ın en yapma dediği seyi yapıp kar elde edeceğini sanan insan ztn ahmak değilde nedir ?
30 sene önce de parasını faize koyup ana parasını öldürenlerin pismanlagını dinledik, 10 sene öncede. 1 sene öncede …
Benim nasıl yazdıgım sadece benim problemimdir.
Konunun özüne baktııgımda söylediğim hem ticari hem dinsel olarak doğru. Faizi gelir kapısı yapan, günün sonunda hep kaybetmiştir

Shadylady

O arkadas sana cevabını vermeye geldi.
Kira ile gecinmek coook normal.
Böyle gecinen maası olmayan yaşlılarımız var o sebepten yüzde 25 kanuna en cok karsı cıkan benim Cünkü gerxek enflasyon verileri değil bunlar.
He benim söylediğim ticaret yapan ve gecmiste de suan da sa faize yatırıp kus kadar parası kalıp, faiiz yatırım olarak görenleri cok gördüğüm ve bunun aksi bir örnek görmediğim icşn. Hemde bi müslüman olarak bunun kesinlikle haram kılındıgının ve neden kılındığını ticaret yaparken 40 kez gördüğüm icin. Ztn bi müslüman kira alıp yemek ile faiz yemeyi aynı seviyeye indirgemez. Cünkü bilir aradaki farkı. Yani senlik bisey yok kardes devam et sen

Son düzenleme:
Toki Turkuaz Konutlarının Çarşısında. Onlar çıkmak istemez. Ben önümüzdeki sene onları çıkarmak istersem diğer rakipleri havada karada kapar diye düşünüyorum. 4200 konut var. 2 tane market var.

Dükkanınızı 5 sene önce kiraya vermişseniz emsal kira davası açma hakkınız var… ayrıca dükkanlara tefe tüfe oranına göre kira zammı yapılır…%50 değil…30 yıldır dükkan kiracılarımız var o yüzden biliyorum bu işleri…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…