deılmı bende öle dusunuyorum cok uzuldum adına22 yaşında kaçacak kadar ne buldun bu adamda
keşke evlenmeden önce bu siteye konu açsaydın ..
Evlenmemen için elimizden gelen yorumu yapardık .. Baştan çok aşırı yanlş bi yola girmişsin zaten .. bence boşan .. hemde hemen !
Adam da baya şansslıymış kapmış 22 yaşında gencecik hatunu .. kendine seni nassl yakıştırdıysa artık o 2 çocuklu dul haliyle ..
deılmı bende öle dusunuyorum cok uzuldum adına
snnn yorumlarını dınnlermıydı sence??????? evlenmeden once geseydıde bısıy deısmesdi kafaya koymus kactıgına gore
ahh çocuğum ahh,büyüklerin bir bildiği varmış değil miarkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
keşke evlenmeden önce bu siteye konu açsaydın ..
Evlenmemen için elimizden gelen yorumu yapardık .. Baştan çok aşırı yanlş bi yola girmişsin zaten .. bence boşan .. hemde hemen !
Adam da baya şansslıymış kapmış 22 yaşında gencecik hatunu .. kendine seni nassl yakıştırdıysa artık o 2 çocuklu dul haliyle ..
canim arkadas suan 22 yasinda 20 yasindayken kacmis bu adama22 yaşında kaçacak kadar ne buldun bu adamda
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
eger oyleyse kendime guluyorum nasil düstüm bennnnfake konu bnce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?