- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
Bence sorun dul biriyle değil 22 yaşında gencecikken 40 yaşında bir adamla evli olman problem
Böyle tipleri vazgeçilmez yapan ne acaba?
Ne Olabilir para tabiki....
Evlenmeden önce konu açsaydı yıne bızı dinlemezdi diyorsunuz ama kımın ne yaşadığını Allah bılır. Ben ona kaçtığımda aılem beni istemediğim biriyle evlendirecekti. Allah kahretsınkı sadece ınandım.. Sadece sevdım. Yada öyle sandım....
[QOTE=canimcananimecrinim;33179226]canim arkadas suan 22 yasinda 20 yasindayken kacmis bu adama
hayir ne acelen vardi guzelim...
yoksa aile baskisi falanmi???
belincim arkadas gercekten buyuk bir hata yapmuis.biz burdan boyle bosan diyoruz ama sonucunu bilmiyoruz..belkide bosanmak istese canindan olacak...burasi Turkiye...O yasta adam mi bulamadin.kirk yasinda bosanmis iki cocuklu adama kactin..parası vardi sanirim..hmm..kendi düşen aglamaz..
Evlenmeden önce konu açsaydı yıne bızı dinlemezdi diyorsunuz ama kımın ne yaşadığını Allah bılır. Ben ona kaçtığımda aılem beni istemediğim biriyle evlendirecekti. Allah kahretsınkı sadece ınandım.. Sadece sevdım. Yada öyle sandım....
22 yaşındaki bir genç kızın hem genç hem paralı biriyle evlenme ihtimali varken... Okuyup kendi parasını da kazanabilirdi. Kolay yol böyle demek ki.
Evet abla aile baskısı vardı. İstemedıgım biriyle evlenmem için sıkıştırıyolardı beni. Kimse hak vermıyor bana. Yaptığı, şeyi savunmuyorum ama eşim o zamanlar kaçış yolu sığınma yöntemiydi. Kardeşim başka şehir eşime kaçmadan önce elin adamına gidecegıme kardesıme sığınayım dedım ama ordada rahat vermedıler,gonderın onu buraya dıye. dıe
40 yaşında bi adam 22 yaşında ki birine çocuk muamelesi yapar bi kere :26: sonuçta kaç yaş büyük. sadece bu bile yeter mutsuzluğa.
Ben bosan demedim ku..adam mağara adami ayi belli..cocugu yasinda kizla evlenmis...ondan hersey beklenir..ama kızlarda akilli olsun. .bu heriflere kanmasinlar....[/QUOTE]canim durum dahada vahim.ailen buyuk ihtimal arkanda olmaz insallah yaniliyorumdur..
belincim arkadas gercekten buyuk bir hata yapmuis.biz burdan boyle bosan diyoruz ama sonucunu bilmiyoruz..belkide bosanmak istese canindan olacak...burasi Turkiye...
arkadasa destek olalim lutfen
buyuk konusma tatlim insan ogluyuzaslında bence sen cesaretli bir insansın. ben mesela asla birine kaçmaya cesaret edemem, demekki eşindende ayrılabilirsin
22 yasındakide zaten cocuk ama yani.. bende dahil. kendımı yetişkin hissetsemde..
Akıl verelim vermesine de,sen verdiğimiz akılları iyi değerlendirebilecek misin?
Öncelikle sakın ola hamile falan kalayım deme..daha çocuğun yok yuvam yıkılmasın diyorsun,bir de çocuk olsa adam seni öldürene kadar yanındasın demektir.
Daha genceciksin be ablacım ne işin var 40 yaşında çoluk çocuk sahibi "baban" yaşında ki adamla.
Ne yapman gerektiğini yazayım B-O-Ş-A-N-A-C-A-K-S-I-N.
Ortada doğru düzgün yuva olurda tamam yıkma ama bu yuva falan değil,resmen İŞKENCE.
Ailen arkandaysa hiç düşünmeden boşan o adamdan.. Çocuk falan da yapıyım deme dikkat et.. Düzelir diye bekleme sakın çünkü düzelmez.. O şiiddet yarın birgün çocuğun üzerinden de devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?