dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

Bence sorun dul biriyle değil 22 yaşında gencecikken 40 yaşında bir adamla evli olman problem

tabiki de sorun o. Dul insanlarla evlenip mutlu mesut olan insanlar yok mu.
Sen 20 yaşındasın gencecik hayatının baharındasın git oku hayatını kazan yazık değil mi anneye babaya.

Böyle tipleri vazgeçilmez yapan ne acaba?

o şiddet uygularken yuvasını düşünüyomuki sen yuvayı kurtarma derdindesin

ailen seni niye istemedigin biriyle evlendirmek istedi
bu adamla görüstügünü bildikleri icin olabilirmi?
tabi yinede yanlis ama kacis yolu bu adam olmamaliydi

neyse gecmisi kapat bu iki seneyi -tecrüberelini alip- sil hayatindan ve önüne bak

[QOTE=canimcananimecrinim;33179226]canim arkadas suan 22 yasinda 20 yasindayken kacmis bu adama
hayir ne acelen vardi guzelim...
yoksa aile baskisi falanmi???

Evet abla aile baskısı vardı. İstemedıgım biriyle evlenmem için sıkıştırıyolardı beni. Kimse hak vermıyor bana. Yaptığı, şeyi savunmuyorum ama eşim o zamanlar kaçış yolu sığınma yöntemiydi. Kardeşim başka şehir eşime kaçmadan önce elin adamına gidecegıme kardesıme sığınayım dedım ama ordada rahat vermedıler,gonderın onu buraya dıye. dıe[/QUOTE]

canim durum dahada vahim.ailen buyuk ihtimal arkanda olmaz insallah yaniliyorumdur..

O yasta adam mi bulamadin.kirk yasinda bosanmis iki cocuklu adama kactin..parası vardi sanirim..hmm..kendi düşen aglamaz..
belincim arkadas gercekten buyuk bir hata yapmuis.biz burdan boyle bosan diyoruz ama sonucunu bilmiyoruz..belkide bosanmak istese canindan olacak...burasi Turkiye...
arkadasa destek olalim lutfen

şiddet varsa tek çözüm boşanman zararın neresinden dönersen kardır senin için.

Kendine yazik etme..
Baska bir sey diyemiyorum..
Allah yolunu acik etsin

22 yaşındaki bir genç kızın hem genç hem paralı biriyle evlenme ihtimali varken... Okuyup kendi parasını da kazanabilirdi. Kolay yol böyle demek ki.

HEm genc hemde zengin birini evlenmeye ikna etmek zor ama..ayrica o durumda bir insan kendi standartinda istiyor. ..ama yasi geckin erkekler citir diye kapiyor olay bu.adam kapici olsa asla evlenmezdi.simdi cikicak yoo zengin degil diyecek ..kimse kinseyi yemesin..babasi yaşında adama kimse asik olamaz. ..

canim durum dahada vahim.ailen buyuk ihtimal arkanda olmaz insallah yaniliyorumdur..

belincim arkadas gercekten buyuk bir hata yapmuis.biz burdan boyle bosan diyoruz ama sonucunu bilmiyoruz..belkide bosanmak istese canindan olacak...burasi Turkiye...
arkadasa destek olalim lutfen
[/QUOTE]
Ben bosan demedim ku..adam mağara adami ayi belli..cocugu yasinda kizla evlenmis...ondan hersey beklenir..ama kızlarda akilli olsun. .bu heriflere kanmasinlar....

40 yaşında bi adam 22 yaşında ki birine çocuk muamelesi yapar bi kere :26: sonuçta kaç yaş büyük. sadece bu bile yeter mutsuzluğa.

Ailen arkandaysa hiç düşünmeden boşan o adamdan.. Çocuk falan da yapıyım deme dikkat et.. Düzelir diye bekleme sakın çünkü düzelmez.. O şiiddet yarın birgün çocuğun üzerinden de devam eder

Ben bosan demedim ku..adam mağara adami ayi belli..cocugu yasinda kizla evlenmis...ondan hersey beklenir..ama kızlarda akilli olsun. .bu heriflere kanmasinlar....[/QUOTE]
yok canim senin icin demiyorum.billiyorum senin bosan demedigini..ben genel konustum...

aslında bence sen cesaretli bir insansın. ben mesela asla birine kaçmaya cesaret edemem, demekki eşindende ayrılabilirsin
buyuk konusma tatlim insan ogluyuz
dusmem dersin dusersin....
sasmam der sasarsin....

Boşan diyenlerden biri benim ve hala aynı fikirdeyim.

Ailen arkandaysa hiç düşünmeden boşan o adamdan.. Çocuk falan da yapıyım deme dikkat et.. Düzelir diye bekleme sakın çünkü düzelmez.. O şiiddet yarın birgün çocuğun üzerinden de devam eder

bencede çocuk üstündede devam eder. nasıl olsa önceden 2 çocuğu varmış. bi çocuk özlemide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…