- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
deılmı bende öle dusunuyorum cok uzuldum adına
snnn yorumlarını dınnlermıydı sence??????? evlenmeden once geseydıde bısıy deısmesdi kafaya koymus kactıgına gore
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?