dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

Akıl verelim vermesine de,sen verdiğimiz akılları iyi değerlendirebilecek misin?
Öncelikle sakın ola hamile falan kalayım deme..daha çocuğun yok yuvam yıkılmasın diyorsun,bir de çocuk olsa adam seni öldürene kadar yanındasın demektir.
Daha genceciksin be ablacım ne işin var 40 yaşında çoluk çocuk sahibi "baban" yaşında ki adamla.
Ne yapman gerektiğini yazayım B-O-Ş-A-N-A-C-A-K-S-I-N.
Ortada doğru düzgün yuva olurda tamam yıkma ama bu yuva falan değil,resmen İŞKENCE.

Bi hata yapmissin, hatandan dön bari..
Cok gencsin , bence evliligini bidaha gozden
Gecir , yuva yikmak elbette kolay degil ama ..
olMuyosa zorlamaninda bir anlami YOK !!
SUAN COK GENCSIN 10 yil sonra pisman olursun..

Eğer gerçekse konun durum vahim 20 yaş fark var adam bildiğin pedofili yani ne denir ki boşan demekten başka

boşanmaktan baska cozum var mı..?

eşin ayrılık aşamasında siddeti arttırıp senin peşine dusmesinden vs korkuyorsan dikkatli ol,
darp raporu alıp sonra adli merciye basvurdugunda esinden korktugunu soylersen sıgınma evine gonderiyorlar diye okumustum
ama ne kadar gercekci, herkese uygulanıyor mu bilmiyorum,
bu konuda tecrubeli bilgili kadınlar var, seni daha dogru yonlendirirler sanırım

hiç düşünmeden boşanmalısınız.. neyse ki çocuk yapmamışsınız.. 22 yaşında hayatınızı çok rahat bir şekilde sürdürüp, kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. çok güzel bir yaş.. ailenizle tekrar iletişim kurmayı deneyin, yaşınız küçük her insan hata yapabilir onlar da bunu anlayacaklardır mutlaka...

Hem 22 yasidaki kizi almis birde dovuyor
Acaba zenginmi kendisi neden evlendin aşık olsum deme inanmam .

deılmı bende öle dusunuyorum cok uzuldum adına

snnn yorumlarını dınnlermıydı sence??????? evlenmeden once geseydıde bısıy deısmesdi kafaya koymus kactıgına gore

Evlenmeden önce konu açsaydı yıne bızı dinlemezdi diyorsunuz ama kımın ne yaşadığını Allah bılır. Ben ona kaçtığımda aılem beni istemediğim biriyle evlendirecekti. Allah kahretsınkı sadece ınandım.. Sadece sevdım. Yada öyle sandım....

[QOTE=canimcananimecrinim;33179226]canim arkadas suan 22 yasinda 20 yasindayken kacmis bu adama
hayir ne acelen vardi guzelim...
yoksa aile baskisi falanmi???[/QUOTE]

Evet abla aile baskısı vardı. İstemedıgım biriyle evlenmem için sıkıştırıyolardı beni. Kimse hak vermıyor bana. Yaptığı, şeyi savunmuyorum ama eşim o zamanlar kaçış yolu sığınma yöntemiydi. Kardeşim başka şehir eşime kaçmadan önce elin adamına gidecegıme kardesıme sığınayım dedım ama ordada rahat vermedıler,gonderın onu buraya dıye. dıe

O yasta adam mi bulamadin.kirk yasinda bosanmis iki cocuklu adama kactin..parası vardi sanirim..hmm..kendi düşen aglamaz..

cok zor bı durum bızım burda bı hemsıre vardı 25 26 yasındaydı 50 kusur yasında bı adamla (adam zengındı)evlı gıbı beraber yasadılar evleneceklerdı hatta ,daha sonra ayrıldılar .kadın ayrıldıktan sonra yası gecmıs erkekler rahatsız etmısler ,bızım oadamdan neyımız eksık bızımlede beraber ol dıye . erkeler cok ş.....z yarın sen ayrılsan bıle yıne yası buyuk olanlar kı olmaz ınsallah nasıl olsa yaslıyla evlenıyo dıye senı rahatsız etmezler uzun bı sure velılıgı hıc dusunme bence

Bence sorun dul biriyle değil 22 yaşında gencecikken 40 yaşında bir adamla evli olman problem

çok genç yaşta bir hata yapmışsın...bunu devam ettirmek zorunda değisin..
eğer evli kalıp birde çocuk olursa hata üstüne hata olur...
ailen arkandadır inşşş

Baban yaşında adamla kaçacak kadar ne vardı acaba , şu yaşıtlarıma hiç anlam veremiyorum yaa

yapmışsın bir hata bari devam ettirme , daha yaşın kaç ki çekmeye devam ediyorsun üstelik şiddette varr yapacağın şey belli

sanırım kaçarak evlendiğin için ailen doğal olarak sana kırgın kızgın ama ailen onlar bence durumu anlattığın zaman sana destek olur arkanda olurlar hayatına kendine yazık etme , kesin ailen bilmiyordur şiddette gödrüğünü git ailenle konuş .

allah yardımcın olsun

Muhtemeln onun cocuklarıyla yasıtsın, bir sor bakalım onun cocuklarına da biri şiddet uygulasa tepkisi ne olurmuş?

güzel arkadaşım çocuğun falan olmadan ayrıl,ailen seni yine baş tacı eder, ama tabii biraz tepki gösterirler ne derlerse konuşma sakın karsılarında bak burada ailen olmadığın halde bızler bıle ahh ne yaptın sen dıyoruz ailenin canı yanmıştır, bu dünyada senın kılına zarar gelsın ıstemezler..kaç kurtar kendını daha 22 yas ne yaa hayata tekrar basla, elin ekmek tutsun, ahh ahhhhh

Allah kurtarsın boşan dicektim boşanmak kolay değil diyosun demek ki şiddeti katlanılır seviyede

Konu fakemi deyilmi bilmiyorum ama yinede yazmak istedim eee be guzel kardesim yasin 22 ne diye 40 yasindaki adama kacarsin tabiki gonul bu affedersiniz ama otoda konar b..... seninki baya bi kotu olmus birde aileni dinlemeyip kacmissin cahilik bu oluyor galiba bence hic daha fazla zorlama isin icinde birde siddet varsa gurunu ayaklar altina atma derim ben hergun tvlerde izliyoruz kadina siddeti cinayetleri bunlardandami bi ders cikartmiyosunda hala ne yapayim diye soruyosun bence bi an once kaccccccc yuva evlilik diyosunda sayginin olmadigi yerde evlilikte olmaz yuvada

Kaçtığına göre ailen vermedi. ki mantıklı olanı yapmışlar.

aileler herseyden önce anneler bilir kızı mutsuz olsun ister mi hiç.

ki herşeyi geçtim eşiniz muhtemelen babanıza yakın bir kuşaktan.

aklınız, kalbiniz, vicdanınız, mideniz nasıl aldı bilmiyorum ama Allah ailenize sabır versin. Siz kendi elinizle yapmışsınız.

genç havası diye bahane sunulamaz insanlar 20 yaşında ev bile geçindirmek zorunda kalıyor sizi rahat rahatsız etmiş koca kahrı çekmeye gitmişsiniz.

gencecik kızları 40 yaşındaki adama kaçmış.

annanı babanı öldürsen daha az canı yanarlardı sanırm.

yazık yazık. 3 günlük dünyada anneyi babayı böyle üzmeye değermi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…