• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dul biriyle evlenmek?

Neden size evlenip boşandığını söylemedi de,siz eşyalarının arasında buldunuz eski evlilik cüzdanınızı.Bir korkusu olmasa size açıklamaz mıydı?Boşandığı eşiyle kendinizi tanıtmadan konuşabilirsiniz ,neden ayrıldığı hakkında.Erkeğe sorasanız kesin kadın suçludur.

iyi de canım bunu 5 sene sonunda mı sorgulamaya başladın, yani biraz geç olmuş, çocuk kaç yaşında kiminle kalıyor, neden boşanmış bunlar önemli
çocuk 18 yasında anneyle kalıyor parasal sebepler yüzünden yıllar önce ayrılmışlar

Çocuk ile aranız nasıl,kiminle kalıyor,evlendikten sonra sizinle yaşamak isteyebilir,bunları göze alıyor musunuz,ayrıca 5 yıldır bitmeyen kavga evlenince mi bitecek daha kötü olmasın.
çocuk annesiyle yasıyor bir kere tanıştık saygılı davrandı bana karsı

çocuk annesiyle yasıyor bir kere tanıştık saygılı davrandı bana karsı
evlendikten sonra değişebilir sizinle yaşamak isteyebilir ,her haftasonu eve gelebilir ki en doğal hakkı gelmesi evde çocuğa oda yapmanız gerekecek gelince kalması için ileride çocuğunuz olunca davranışlarınız nasıl olacak çocuğa karşı eşinizin her iki tarafada sorumluluğu olacak,yeri gelecek eski eşi ile çocuğu için görüşmek zorunda kalacak,doğum günü,okul toplantıları,müsamere gibi. bütün bunların sorumluluğunu alabilecek misiniz.kaç yaşında çocuk bu arada.

Neden size evlenip boşandığını söylemedi de,siz eşyalarının arasında buldunuz eski evlilik cüzdanınızı.Bir korkusu olmasa size açıklamaz mıydı?Boşandığı eşiyle kendinizi tanıtmadan konuşabilirsiniz ,neden ayrıldığı hakkında.Erkeğe sorasanız kesin kadın suçludur.
evlenip ayrıldığını söyledi biliyordum hatta çocuğuyla da tanıştım ben evde eski cüzdanı buldum neden atmadı dıye düşündüm?

çocuk 18 yasında anneyle kalıyor parasal sebepler yüzünden yıllar önce ayrılmışlar

ooo yıllar olmuş, çocuk kendini kurtarmış bence burda artık önemli olan sizin anlaşıp anlaşamadığınız, evlilik cüzdanını atmaması ilginç ama...

Neden ayrılmış peki hani sebebi neymiş evlenince mutlu olacağına inanıyorsan evlen çünkü 1 çocuk ve eski bir eş büyük problemler olabilir illa ki görüşecek bunlar çocuk için kıskanma sonra kavgaya dönüşür daha kötü olur sende dul kalmak istemiyorsan iyi düşün. Ha illa kötü düşünmek istemiyorsan iyi olacağını düşünyorsan herşeyi göze al evlen derim hayırlısı bakalım

evlendikten sonra değişebilir sizinle yaşamak isteyebilir ,her haftasonu eve gelebilir ki en doğal hakkı gelmesi evde çocuğa oda yapmanız gerekecek gelince kalması için ileride çocuğunuz olunca davranışlarınız nasıl olacak çocuğa karşı eşinizin her iki tarafada sorumluluğu olacak,yeri gelecek eski eşi ile çocuğu için görüşmek zorunda kalacak,doğum günü,okul toplantıları,müsamere gibi. bütün bunların sorumluluğunu alabilecek misiniz.kaç yaşında çocuk bu arada.
çocuk küçük bir çocuk değil ünv.çağına gelmiş bir çocuk küçük değil ki...18 yasında

Back
X