- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huzurusuzluklar benden kaynaklıydı genelde ve yardım alıyorum düzelebilmek içinEvlenince sihirli degnek deyip butun tartisma ve huzursuzluklar bitiyor muymus?
çocuk 18 yasında anneyle kalıyor parasal sebepler yüzünden yıllar önce ayrılmışlariyi de canım bunu 5 sene sonunda mı sorgulamaya başladın, yani biraz geç olmuş, çocuk kaç yaşında kiminle kalıyor, neden boşanmış bunlar önemli
çocuk annesiyle yasıyor bir kere tanıştık saygılı davrandı bana karsıÇocuk ile aranız nasıl,kiminle kalıyor,evlendikten sonra sizinle yaşamak isteyebilir,bunları göze alıyor musunuz,ayrıca 5 yıldır bitmeyen kavga evlenince mi bitecek daha kötü olmasın.
çocuğuma vermek için sakladım dediEvlenince tüm sorunlar katlanarak büyüyor şimdiden böyleyse evlenincede değişmeyecek bu durum. Bana evlilik cüzdanını atmamış olmasıda bir garip geldiü
neden?Çocuklu adamlarla evlenmeyin.
çocuk bana karsı saygılı davrandıBoşanmanın sebebi önemli.bosanmis olabilir de çocuğu olması sizin için birçok sorun yaratabilir.o sorunları gize alıyorsanız evlenin
çocuk 18 yasında anneyle kalıyor parasal sebepler yüzünden yıllar önce ayrılmışlar
çok sevdiğini söylüyor ama bilmiyorumTamam gerçekten zor, anlıyor ve hak veriyorum.. Bir erkek ya da kadın çocuk sahibi diye bir daha evliliği, aşkı tadamamalı mı?
çocuk 18 yasında anneyle kalıyor parasal sebepler yüzünden yıllar önce ayrılmışlar
evlilik anca anca düşünmeye basladım o yuzden şimdi sorguluyorumBeş senede mi dank etti, jeton köşeli galiba?
Dul değil boşanmış... Dul eşi ölene denir.
evlendikten sonra değişebilir sizinle yaşamak isteyebilir ,her haftasonu eve gelebilir ki en doğal hakkı gelmesi evde çocuğa oda yapmanız gerekecek gelince kalması için ileride çocuğunuz olunca davranışlarınız nasıl olacak çocuğa karşı eşinizin her iki tarafada sorumluluğu olacak,yeri gelecek eski eşi ile çocuğu için görüşmek zorunda kalacak,doğum günü,okul toplantıları,müsamere gibi. bütün bunların sorumluluğunu alabilecek misiniz.kaç yaşında çocuk bu arada.çocuk annesiyle yasıyor bir kere tanıştık saygılı davrandı bana karsı
evlilik anca anca düşünmeye basladım o yuzden şimdi sorguluyorum
evlenip ayrıldığını söyledi biliyordum hatta çocuğuyla da tanıştım ben evde eski cüzdanı buldum neden atmadı dıye düşündüm?Neden size evlenip boşandığını söylemedi de,siz eşyalarının arasında buldunuz eski evlilik cüzdanınızı.Bir korkusu olmasa size açıklamaz mıydı?Boşandığı eşiyle kendinizi tanıtmadan konuşabilirsiniz ,neden ayrıldığı hakkında.Erkeğe sorasanız kesin kadın suçludur.
çocuk küçük bir çocuk değil ünv.çağına gelmiş bir çocuk küçük değil ki...18 yasındaevlendikten sonra değişebilir sizinle yaşamak isteyebilir ,her haftasonu eve gelebilir ki en doğal hakkı gelmesi evde çocuğa oda yapmanız gerekecek gelince kalması için ileride çocuğunuz olunca davranışlarınız nasıl olacak çocuğa karşı eşinizin her iki tarafada sorumluluğu olacak,yeri gelecek eski eşi ile çocuğu için görüşmek zorunda kalacak,doğum günü,okul toplantıları,müsamere gibi. bütün bunların sorumluluğunu alabilecek misiniz.kaç yaşında çocuk bu arada.