ama var yani benim tanığım birkaç dul evli erkekleri ayartıp kaçan ,çocukları babasız kalan ,üstelikte bul karılar önce bu adamların eşlerine yaklaşıp ,arkadaş oluyorlar sonrada adamlarlara ayaartıp kaçıyorlar.hepsi olmasada yarısından çoğu böyledir
ama var yani benim tanığım birkaç dul evli erkekleri ayartıp kaçan ,çocukları babasız kalan ,üstelikte bul karılar önce bu adamların eşlerine yaklaşıp ,arkadaş oluyorlar sonrada adamlarlara ayaartıp kaçıyorlar.hepsi olmasada yarısından çoğu böyledir
Yuuuh... yarısından çoğu mu :1shok: arkadaşım biraz abartmıyor musunuz, bu nasıl bir genellemedir böyle ?!?
Bu genellemeye göre sen ayartmıyorsan %1000 ben ayartıyorum evli adamları!!!:icecream:
2 kişi daha bulursak kendimizi temize çıkartabiliriz sempatiksalakcinni
2 kişi daha bulursak kendimizi temize çıkartabiliriz sempatiksalakcinni
Ben varım haftaya ,dul olucam bende :gitme:
Çok talihsiz bir açıklama olmuş.
kullanılan tabirlerde çok çirkin.
ayrıca bu kadar net bir şekilde genelleme yapamazsınız...
bu konu burada çok ama çok tartışıldı,
keşke insana insan olduğu için değer verilseydi,
ama her zaman dediğimiz gibi,
"" Eğitim Şart.""
1-Dul diye bir kelime TC. kimliklerinde bile geçmezken biz forum köşelerinde tartışıyorsak hemcinslerimin takılıp kaldığı noktayı görmek ne acı!
2-Eşinden ayrılmış ya da eşi vefat etmiş olan eşsiz kadını sahipsiz görmeye devam ettiğiniz sürece kadın da kendini sahipsiz kimsesiz sanacak tutunacak dal arayacak! O yüzden burada dahi boşanmayı düşünen kadına destek olmaktan yanayım. Bir insana hangi yaftayı yapıştırırsak onu taşır!
3-Sizi ve sizin gibi düşünen insanları okudukça halime şükrediyorum.. Boşanalı 1,5 seneyi geçti.. En yakın arkadaşlarım evli ve evlat sahibi.. Eşleri ile aram çok iyidir. Arkadaşlarımı aradığım zaman dahi önce telefona onlar çıkar halimi hatrımı sorar... Hiç bir zaman dul(!) olduğumu ima etmediler!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?