dul kadın ifadesi ne kadar dogrudur

inanamıyorum böyle bir açıklamaya...nasıl olurda böyle bir açıklamayı kötü bir tabirle herkesi aynı kefeye koyarak yaparsın...hayatta büyük konuşmak en kötü şeydir
ateş düştüğü yeri yakar ..ileride bu lafları umarım duymak zorunda kalmassın.

boşanmış kadınların kimliklerinde;
dul ya da boşanmış yazmaz..
'bekar' yazar.

ilk boşandığım zaman ben de takıyordum bu konuya çok ama artık umrumda değil.
çok saçma buluyorum kımlıgımde bile bekar yazıyor,,ben yok desem bile bazen bazı ınsanlar cıkıyor karsıma dul olmanın zorlukları neler falan dıyorlar anında kacıyorum ben de o kişilerden hayatta işim olmaz..

ayrıca eşinden ayrılan bayanlar evlı erkeklerı ayartıyorlarmıs ya ;bekar bayanlar hıc evlı erkeklerı ayartmıyorlar mı????

bu arada eklemeden edemeyeceğim,,
2 bayan arkadasım harıc diğer arkadaslarımın hepsi evli ve arada ararlar dısarı cıkar dolasırız eşleri de olur hatta uzak sehırde yasayan ıkı evlı kız arkadasım var bazı haftasonları gıder evlerınde bıle kalırımkendılerı arar ısrar ederler...
ben bu sacmalıklardan nefret edıyorum ama gercekten hala "dul"olarak düşünenler ve bunu eşinden bosanmayı bır suc olarak gorenler kötülük simgesi kötü kadın gbi görenler de var kınayanın basına gelsın derm ben de hep...

Birde şu zihniyete sinir oluyorum

"erkeğin dulu olmaz".. madem dul diye bir kavram var erkeğin neden dulu olmuyor?? bu ayrım neden?

Yarınımızın ne olacağı belli değil, hiçbirşey için büyük konuşmamak lazım... Neyi kınarsak o başımıza gelir.. Birşey söylerken iki kere düşünmemiz lazım..

ayyy evet yaaa erkeğin neden olmuyormuş ben de buna sinir olurdum

bunuda yine kadinlar soyluyor erkegin dulu olmaz diye
benim ev sahibim alt katta oturuyor
esinden bahsettiginde
her suctan diplomasi var der
aldatildigini nasil mucadele ettigini
kocami vermem diye feryad ettigini anlatir
ovunerek
bosanmayi dusunmedinmi diye sordugumda
dul halimle ne yapacaktim ortalarda
kotude olsa basimdaydi zaten oda bosanmazdi
cocuklarina cok duskundur
diye cevap verdi
en somut ornek buyrun
avrupanin baskentinde 37 sene yasamis kadin ustelik

evet malesef bu zıhnıyette olanlar var hala
ben de evlenıp bosandım dıyenler e artık sen de dul bi adam bulursun dıyorlar
yanı bosanmıs bı erkek hıc evlenmemıs bı bayanla evlenebılır
ama
bosanmıs bır bayan ılla bosanmıs erkekle evlenmelı:)
değişik
ortalarda hıc evlenmemıs o kadar rahat kızlar var kı ne o adları bekar:)
ben umursamıyorum artık ,,
bana da sey dıyorlar bazen ayyy şuna bak hıc dul gbı değil goren kız sanır
gulup gecıyorum ben de ne yapabılırım kı

onun dul olmakla bi alakasi yok bir suru bekar kadin var milletin kocalarina goz diken.dul denince hemen bu mu geldi akliniza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…